Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az a baj nekem a Android nem tetszik, de majd Google saját Nexus One 2.1 es UI viszont nagyon :C

Note 2 ?

(#52) Rhino666

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

OFF: Igényesebb zenéket nem találtál a videó alá? :F

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#53) erdoke válasza AS (#51) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mr. Murtazin Google forrása szerint hoax, hogy Google márkanéven fogják forgalmazni...

(#49) Sefter
Kapacitív, csak nem multitács. Nabumm. De az is lehet, hogy az 1.6-os Android nem támogatja, már nem emlékszek.

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#54) Bog válasza Dare2Live (#27) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak annyi, hogy a Spica-ra is meg a Liquidre is leszedtem a Marketről a Hyperspace-t, és a Samun játszhatatlan volt. Minden sokkal smoothabb, a Milestone-t is megveri, egymás mellett próbáltuk a kettőt.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#55) Sefter válasza erdoke (#53) üzenetére

Sefter
(őstag)

a leírás szerint rezisztív..:F
már az 1.5 is támogatta a heroban...

[ Szerkesztve ]

(#56) zolomon17

zolomon17
(fanatikus tag)

Én itt valamit nem értek :F

"Az internetböngésző még mindig nagyon jó, egyetlen hibája gyakorlatilag az, hogy a Flash tartalmakkal nem tud mit kezdeni. Rendben, multi-touch sincs benne (lévén a kijelző nem támogatja), de minden egyéb téren tökéletes..."

Most akkor a telefon kijelzője kapacitív, vagy sem? Mert a cikk elején az szerepel és én eddig úgy tudtam, hogy a kapacitív kijelzős telefonok támogatják a multi-touch-ot. :R

Most látom, hogy más is ezen rágódik :DDD

[ Szerkesztve ]

korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu

(#57) fairi válasza Bog (#54) üzenetére

fairi
(senior tag)

egy összehasonlító videó róluk?
ha még i5700 is megvan akkor 3-at egymás ellen...
android deathmatch :DD

(#58) hegyesidr válasza ThorsHUN (#35) üzenetére

hegyesidr
(kvázi-tag)

Azért ne felejtsük ki a listából az Xperia x10-et sem, ha tényleg megjelenik a 4"-os kijelzővel, Snapdragonnal, no meg pofára se egy megvetendő kütyü lesz ! Csak az a büdös nagy kérdés, hogy mikor ???

(#59) kaller1 válasza hegyesidr (#58) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

csak az a büdös nagy kérdés, hogy mikor ???

Majd. :DDD

A másik kérdést kihagytad,az ára duplája lesz ennek. :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#60) ThorsHUN válasza hegyesidr (#58) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Es, hogy mennyiert:)

Bog:
Miben nyilvanul meg a gyorsasag?
Ugy ertem, h a herohoz kepest a nagyobb processzor hol jelent lathato gyorsulast?
Mennyivel es miben jobb mint a hero?

(#61) Bog válasza ThorsHUN (#60) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nehéz ezt specifikálni. Folyamatosabb az animáció a görgetéseknél, a menü felugrásánál, az alkalmazások hamarabb indulnak el. Nem tudok mit mondani: érezni kell.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#62) Endr00 válasza Bog (#54) üzenetére

Endr00
(tag)

Ezek szerint hamarosan Droid teszt várható...netán a héten? :D Esetleg N900 teszt?

Endroo

(#63) Enjoy

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezen a webböngészőn csiszolhatnának, hogy támogassa a multi-touch-ot.
Vajon miért nem akarják beépíteni a rendszerbe? :F

► Més que un club ◄

(#64) tenke.

tenke.
(tag)

nekem csorog a nyálam

HTC DESIRE *****

(#65) Quaresma

Quaresma
(fanatikus tag)

Azért az apple itt is megmutatja magát:D a zenelejátszónál ott figyel az fiona apple album;)
Egyébkétn egy iPhone rendszer gördülékenységegéhez képest milyen ez a készülék?

Life is a game...but Football...Football is serious!

(#66) Integra válasza Bog (#61) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

magyarul pont azok a pici akadások amik a hero-nál megvannak és ami miatt az egész folyamatosság újra és újra megtörik, az itt nincsen..

(#67) Ricardo válasza Endr00 (#62) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Ne is mond. Egy Maemo tesztet is szívesen olvasnék :K

(#68) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Essen 80-90k környékére az árát és valamikor jövő év elején lehet lecserélem a Pulse-t.
Tuti kis készülék, a színe is teljesen rendben van számomra.

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#69) Bocha válasza Rhino666 (#52) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Belle and Sebastian minden idők legnépszerűbb és egyik legjobb indie zenekara. Heten vannak, nézd meg egy koncertfelvételüket, hogy hány hangszer szól egyszerre, aztán kérlek, gondold át, hogy ez az igénytelen, vagy egy két ember által kreált elektro zene, amit elég gyakran szoktam a videóm alá berakni. Az persze egy másik dolog, hogy neked ez a stílus nem jön be, de attól még talán nem igénytelen. :P

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#70) Bocha válasza Ricardo (#67) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jövő hét hétfőn vagy kedden olvashatsz is, még élvezkedek a telefonon, ma kapcsoltam be először.

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#71) Bocha válasza Integra (#66) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajnos a videót abból a szempontból elrontottam, hogy nem indítottam újra a készüléket, mielőtt elkezdtem venni, pedig ezt általában meg szoktam tenni. Egyébként egy 30 képkocka/másodperc sebességű videónál nyilván nem jön át az a smoothság, amit az Acer tud, a többiek pedig nem, de hidd el, ha a kezedbe vennéd, egyből látnád a különbséget. Ennek ellenére azt mondom, hogy nem olyan vészes a dolog, a Hero sem tűnik lassúnak vagy akadozónak, ez csak "simább", ennyi. Olyan ez, mint az iPhone 3G és 3GS közötti különbség: előbbi sem épp lassú, de utóbbi érezhetően simább, kevésbé akadozik. Remélem, hogy ezzel a példával már mindenki el tudja képzelni a dolgot.

(#72) kokyt válasza Bocha (#70) üzenetére

kokyt
(senior tag)

A nap híre :C

(#73) .bableWes

.bableWes
(őstag)

na már csak egy jobb kamera kéne valami jo kis xenonnal megdobva és vinném is :D

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#74) Bocha válasza zolomon17 (#56) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hm, az előbb már válaszoltam erre, remélem nem privátban küldtem el, vagy nem egy másik topicban landolt.
Tehát a kijelző milyensége nem függ össze a multi-touch meglétével vagy hiányával. A legtöbb kapacitív kijelző nyilván támogatja (hogy mindegyik tudja-e, azt nem tudom, de nem vagyok benne biztos), de kell szoftver és driver is ahhoz, hogy ez működjön. Androidnál utóbbiak elvileg adottak, kérdéses tehát, hogy a Liquid miért nem tudja ezt a funkciót — de ettől függetlenül kapacitív.

(#75) ThorsHUN válasza Bocha (#71) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Valaki emlitette, hogy a support miatt aggodik. Igen ez nagyon a HTC mellett szol, mert amiben biztos vagyok, hogy a HTCre amig a keszulek korlatai engedik lesz szoftverfrissites.

(#76) Integra válasza Bocha (#71) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

absz értem, erre gondoltam:)

(#77) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

hot stuff... :K

alba gu brath

(#78) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kinézetre nagyon nem tetszik és nekem a videó alapján sem tűnik annyira gyorsnak, mint amennyire az elején fel lett vezetve.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#79) Karma válasza Bocha (#74) üzenetére

LOGOUT blog

"Androidnál utóbbiak elvileg adottak..."

Nope, a driver oldal gyártófüggő, az Android felöli szoftver pedig csak a 2.0-ában lett központilag implementálva. Ami előtte volt az vagy XDA-szintű hackelés (G1 és tsa.), vagy gyártói hack (Hero).

Break Driven Development

(#80) Aftereffect

Aftereffect
(tag)

Miért nem lehet bekapcsolt kijelzővel fotózni a telókat?
Ennél a tesztnél pl egy fotón se látszik hogy mekkora a keret a display körül, mert egy fotón se látszik bekapcsolva :F
A motoaura tesztjénél szintén nagyon zavaró volt, hogy a holdaszállós extrákból nem láttunk semmit, minden fotón csak egy fekete lyuk van a kijelző helyén ;]

(#81) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem néztem volna ki ezt az Acer-ből... Kellemes meglepetés!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#82) k_laci

k_laci
(tag)
LOGOUT blog

egyre jobban kezdek meggyőződni, hogy nekem Android kell. :)
jövőre valamikor, a ballagás környékén kéne vmi új telót szerezni..szép is lenne az érettségit amiatt elcseszni hogy az új telefonomtól vagyok elájulva :D

viccet félretéve én azért kiváncsi leszek a Symbian^3-ra és 4re.. a szivem oda húz, csak még nem tudjuk milyen lesz.. a Bada is szimpi, tiszta Symbian & Android Corp. :DD

a telóhoz meg : itt sír mindenki hogy nincs benne FM Rádió.. de minek amikor a két legjobb már nincs is ? A Térerőt meg neten is lehet hallgatni ;]

(#83) eddie17

eddie17
(őstag)
LOGOUT blog

Azt hiszem megvan milyen telefon veszek jövőre :K
Addigra még barátságosabb ára lesz, külső nagyon jó, belső dettó.
Tényleg telitalálat.
Teszt is jó lett.

Just because I don't care, doesn't mean I don't understand!

(#84) Tonyo válasza Bocha (#74) üzenetére

Tonyo
(őstag)

Tőled is megkérdezem Bocha..Én Spicat akartam venni,tud annyival többet az Acer,h megérjen plusz 50 ezret? :F Még az Acernél is kérdéses a további frissítés, így tehát egyedül a "simább" rendszer az egyetlen előnye..

Dura lex, sed lex...

(#85) daninet

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

azannya köcsögit de cudar jó lett ez a masinéria. eddig az F1 tetszett de most ez rávert utcahosszal... kezdem dobálni a pénzt a perselybe :DDD

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

(#86) Bocha válasza Aftereffect (#80) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért, mert nem az asztalon fotózzuk a telókat, hanem egy jó fényes fotósátorban, plusz derítés gyanánt rájuk is villantunk. Ezek a kijelzők pedig nem elég erős fényűek ahhoz, hogy a felsoroltak mellett látszódjanak.

(#87) Bocha válasza Tonyo (#84) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem használtam a Spikát, szóval csak annyit tudok mondani, amennyit a cikkben is leírtam. 50.000 forint azért elég jelentős különbségnek tűnik — ha a Spika gyenge minőségű borítást kapott, plusz tényleg érezhetően jobb, akkor egyértelműen Acer, egyébként meg attól függ, hogy megéri-e az embernek a gyors, erős és időtálló hardver.

(#88) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy ájfónhoz képest mennyire gyors?

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#89) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

Jó vételnek tűnik. A kinézetével sincs gond, az is pofás lett. Csak az ára van túl magasan az én lélektani határom felett. :(
Na nem baj, majd ha lehet használtan is kapni, akkor újra körülnézek az ügyben.
Mindenesetre szép munka volt, Acer! :R

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#90) crey válasza Tonyo (#17) üzenetére

crey
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem a Pannon nem fog egészen addig Acer telefont forgalmazni, amíg az Acer Magyarország nem foglalkozik a saját gyártójának termékeivel. A Pannon nem fog a Speedshopon keresztül ilyen kütyüt beszerezni. . . :U

HTC HD7 - iPhone 4s - iPad2 32 GB - NikonD90 - a legjobb "fényképezős mobil" - Jabra BT 3030 - Sennheiser CX300

(#91) RandomGosu

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

rég láttunk K.A.-s pecsnit, mondjuk azért kiváncsi lettem volna egy navigációs tesztre is.

rejtett számot nem veszek fel!

(#92) Tonyo válasza crey (#90) üzenetére

Tonyo
(őstag)

60 alá meg ugyse megy, egyhamar..
Tud amúgy ébreszteni kikapcsolt állapotban? Kékfogon megy adat? Bocs ha már voltak :U

Dura lex, sed lex...

(#93) Aftereffect válasza Bocha (#86) üzenetére

Aftereffect
(tag)

Másoknak sikerül, csak egy kis odafigyelés. :)

(#94) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vártam már erről a készülékről a tesztet és nem csalódtam. Maximum egy picit pozitív irányba. Ezért az árért telitalálat. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#95) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom hülye kérdés-e, de majd a rádió hiányát lehet orvosolni új rommal?

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#96) kaller1 válasza legiaap (#95) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem hinném. :(

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#97) Karma válasza legiaap (#95) üzenetére

LOGOUT blog

A hiányzó hardvert hogy szintetizálod bele? :)

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#98) FRENK1988 válasza legiaap (#95) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ha nincs hardverilag jelen akkor max csak Internet rádió lehet az új romban

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#99) Beerwolf

Beerwolf
(senior tag)

Ez tényleg elég "musthave" gyanús. :))

Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose

(#100) legiaap válasza Karma (#97) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt nem tudtam...amúgy úgy írtad, mintha ezt nekem tudnom kéne.
Más: Anno az N95-ben sem tudta senki, hogy van gíroszkóp...

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.