Csak annyit tudok mondani grat
Nem érzed sérülékenynek? Nekem sajnos május-júniusban lesz meg
Pedig mar szívesen küzdenek vele én is
[ Szerkesztve ]
Have a Lot of Fun;)
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

Csak annyit tudok mondani grat
Nem érzed sérülékenynek? Nekem sajnos május-júniusban lesz meg
Pedig mar szívesen küzdenek vele én is
[ Szerkesztve ]
Have a Lot of Fun;)

Köszönjük a korrekt leírást! Nekem ezek alapján csont nélkül felment a frissítés. Szembetűnő változások:
- nem tudom csak én érzem-e, de sokat javult a kijelző érintésérzékenysége. Erre pont panaszkodtam az első tesztjeim után, de ezzel a verzióval már nagyon közelít az iPhone-hoz...
- 3 oldalas lett a főképernyőm! Nekem ugyanis 5 volt... 
Azt tegyük hozzá, hogy a frissítés egyben restore is a gyári állapotra, én sajnos ezt nem tudtam, így azt se mit pakoltam már rá 2 nap alatt. 
Nektek mennyit bírja a teló? Nekem a munkaidőm végére (8 óra alatt) csontig merül és úgy, hogy alig érek hozzá. Mi a sz@rtól lehet ez? PC-ről töltöttem legutóbb, de egy egész éjszakát és fél óra alatt 96% van 3 perc tapizással... 
3G kilőve, wifi igaz megy, de az nem meríthet ennyit. Szedjek le néhány alkalmazást, hátha azok húzzák?
Tapasztalat másnak?
SGS II

Szerintem nem sérülékeny bár nem is használom extrém körülmények között, nem dobálom nem ülök rá de akármelyik mobilt ki lehet nyírni ha úgy bánik vele az ember 

Váltott vki WinMo-ról (Omniaról)? Elgondolkodtam a Speedshop pénteki ára miatt:
http://www.speedshop.hu/main.php?page=hirek&p=cikk&hiraz=568
I feel good!
wifi igaz megy, de az nem meríthet ennyit
Pedig pont a wifi szívja le a leggyorsabban az akksit. 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Oké, de a 3G még többet zabálna, ráadásul nem ez az első wifi-s telóm, de ilyen "éhenkórász" egyik sem volt még... 
SGS II
Csak egy napig ne használd a wifit,meglátod az eredményt. Próbáld ki. 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

A legújabb eredmény 1 óra 20 perc standby üzemmód után: -11% akksi töltöttség, úgy hogy wifi off, csomagkapcsolt adatkapcsolatok off, szinte minden program kilőve.
Nos? Ennyire szarul töltené fel a PC????
SGS II
Akkor ott valami gáz van. 

Köszi, én is ezt mondom! 
Szóval, a Nokia E52-esnél és az iPhone-nál jelentősen rosszabb volt a teljesítmény, ha nem a saját töltőjüket használtam. Itt sajnos még nem tudtam avval tölteni, de kíváncsi leszek a különbségre, remélem lesz, különben megyek akksit venni, illetve cseréltetni... 
SGS II

Én csak Omniás tapasztalatomat tudom mondani, de a PC sokkal kisebb hatásfokkal tölti USBn a telefont, mint a saját töltője.
I feel good!
Eten X500+ -nál is ugyanígy van...
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
...és pénteken jó kis akcióban meg lehet venni az S100-ast... Ha el tudnám adni addig az X500+-t valami emberi árban meg is venném. Tehát esélytelen... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Itt sajnos még nem tudtam avval tölteni
Ezt nem tartom szerencsés ötletnek... 
Legalább az első 5-6 feltöltésnél illik hálózati töltőt használni... 

Ugye, hogy így van!?
Viszont az #508-as hsz-omat módosítom, ugyanis a battery left progi most ismét 87%-ot mért ahogy ráfrissítettem, ergo a fogyasztás most rendesen lecsökkent, aminek vagy a wifi vagy a kikapcsolt csomagkapcsolt adatátvitel az oka.
SGS II

Igazad van, az első töltés még hálóról ment! Amúgy ezeket az új akksikat kell még egyáltalán formázni? Ez nem ilyen régi beidegződés? 
SGS II
Nem kell,de nem is erről beszéltem.

#517: Rendben értettem, csak kérdeztem egy másik dolgot!
Ahogy látom az Android nem úgy működik, mint pl. a szifon, hogy lekapcsolja a wifi-t standby módban. Tud valaki ilyen segédprogiról? Magyarul az kellene nekem, ha a zsebemben van, akkor ne menjen a wifi, ha pedig használom, akkor csatlakozzon fel rögvest egy elérhetőre.
SGS II
Ahogy látom az Android nem úgy működik, mint pl. a szifon, hogy lekapcsolja a wifi-t standby módban.
Pedig pont lekapcsolja,és arra van alkalmazás hogy nem kapcsolja le. 

Akkor mitől szippantja az akksit olyan durván standby módban?
SGS II

Kezd barátságos lenni az ára. 

Sziasztok tudja valaki hogyan lehet kikapcsolni a gyári képernyőzárat mert engem nagyon zavar az automatikus működése főleg, hogy 1 gombnyomás lezárni

Szeretnék egy kis segítséget kérni a tulajoktól. Először is kinek van fekete? Hozzám közelebb all a fekete azt szerettem volna de eddig úgy tudtam hogy csak fehér van a gyors boltban most meg olvastam hogy a másik két szín is kapható. Az lenne a kérdésem hogy a fekete nem karcolodik? Ez a fényes műanyag kicsit idegesít... Köszönöm a válaszokat előre iS.
[ Szerkesztve ]
Have a Lot of Fun;)

hát...
most voltam a speedshopba
megtapogattam
nagy csalódás volt
igaz előtte a nexust tapiztam (ahhoz hasonlítottam)
uhhh kell egy nexus 
nahh majd ha nyerek a lottón
acernél annyi pozitívum volt hogy az acer programmal lehet disable data syncet csinálni
és annyi ellen érv a nexus ellen hogy rohadt idegesítő az animált hátér az ember tengeri beteg lesz tőle 
[ Szerkesztve ]

Én nézegettem mind kettőt és most vettem acert ez is sokat tud nem hinném, hogy a nexus 70e ft-tal többért arányosan sokkal többet tudna. De lehet, hogy tévedek 

a fejemet tenném rá, hogy kikapcsolható az animált háttér...

Elbizonytalanítottál... sajnos nekem is képbe került a nexus....
I feel good!

70e ft-al nem ér többet az tuti
főleg hogy most pénteken a speedshopba 90e akció lessz
de kézbe véve tapintásra teljesen más kategória
tudásban igazán nem tudom menyivel marad el főleg hogy az acerre is lesz tuti 2.1-es
azt hiszem én egyiket sem fogom mostanság megvenni 
csak csurgatom a nyálam 
az ingyé van
kérdés
a naptárt csak a googlival szinkronizálva lehet vagy lehet valami offline megoldást használni
[ Szerkesztve ]

ha van lehetőséged meny el a speedshopba és tapogasd meg mindkettőt
úgy könnyebb dönteni

Segítség van valami megoldás a képernyőzár kikapcsolására?

Nekem ugyan nincs még acerem de az ilyen beállítások vagy a biztonsági beállításoknál vagy a képernyő beállításoknál van. Türelem jönnek majd a tulajok és remélhetőleg segítenek
Have a Lot of Fun;)

Ilyen alapon ne vegyetek soha új készüléket, mert mindíg jön valami jobb! 
Miért nem teszi fel magának senki az alap kérdéseket vásárlás előtt? A helyett, hogy tele szemeteli a topikot a: "Jujj megvegyem, mit gondoltok? Csak olyan írjon akinek már van! De igazából a másik is tetszik és nem tudok dönteni melyiket vegyem? Légyszi válaszoljatok! Ja és csak olyan írjon aki már vett! Majd ha lemegy az ára x ezerre akkor veszek, nem lesz addigra elavult? Tuti biztos, hogy lesz rá majd a legujabb x.y android frissítés? Mert ha nem akkor nem veszem meg!" és társai hozzászolásokkal. 
A 3 kérdés amivel rövidre lehet zárni a témát:
Használni akarom a készüléket vagy csak villogni vele?
Igen=megveszem
Nem=Tarkón lövöm magam!
Elég az a tudás amit nyújt?
Igen=megveszem
Nem=Akkor meg minek irogatok a fórumába, hogy megvegyem-e? Ergó Tarkón lövöm magam!
Van rá pénzem?
Igen=megveszem
Nem=Tarkón lövöm magam!
[ Szerkesztve ]
Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

Sziasztok!
Következők a kérdéseim:
1)bejövő hívás esetén, ha közben érkezik újabb bejövő hívás, mit csinál a telefon? Jelez az újabb hívásról (hanggal, kiírja), eldönthetem, hogy mit kezdek vele, vagy automatikusan foglaltra teszi? Ez alapból beállítható, vagy app kell hozzá?
2) Mennyire használható a telefonhoz kapott tok?
Köszi
dave
Legendás lettem

1. Igen, jelez és eldöntheted mihez kezdesz a másikkal.
2. Védi rendesen, de kicsit nekem még szoros.
SGS II

Huhh, ezt a hozzászólást nagyon rossz helyre küldted. 
(Ráadásul bunkó hangnemben)
[ Szerkesztve ]
I feel good!

Kinek nem inge... Nem veled személy szerint van bajom!
Nem állt szándékomban kedvesnek lenni!
Aki egy okostelefon vásárlás előtt bizonytalan, az húzzon át a "milyen okostelefont vegyek" langyi topikba és ott agonizáljon! Ez a topik Acer S100-assal kapcsolatos tapasztalatok megosztásáról szólna! Nem a dedós megvegyem, ne vegyem kérdezősdi helye!

Ne aggódj, nem tűnsz kedvesnek egy csöppet sem, leírtam minek tűnsz. 
Nehéz nem magamra venni, ha nekem címzed a hozzászólásodat, tanulj meg fórumozni, keress magadnak egy "langyi topicot" ehhez! 
Ha el akarjuk küldeni egymást a francba, akkor írjál inkább PÜt, de lehet hogy nem fogok válaszolni.
Részemről téma lezárva.
I feel good!

Na, napokon belül megjelenik egy "custom kernel", ami tartalmazza a multitouchot, valamint tervezik a 1ghz-es proci használatot is.

Honnan az infò?

[ Szerkesztve ]

ember
ez egy fórum
arra szolgál hogy az emberek beszélgessenek
információt cseréljenek
Nem? = tarkó lövés 
amúgy én is nagyon filkózok a vásárláson ezért próbálok is mindenféle dolgot megtudni róla
és igen ha 2 vagy több készülék között vacillál az ember akkor jó mások véleményét meghallgatni kikérni, mert akkor ugye esetleg könnyebb dönteni
nekem ez december óta a 3. készülék ami kellene (1. Pulse, 2. Galaxy Spice, 3. S100)
és most meg a nexus amire azt mondom hogy kell (igaz ez már nem fér bele az én árkategóriámba) főleg hogy megtapogattam mind a kettőt egymás után a speedshopba
tehát elég nehéz dönteni fölleg hogy nem 1-2 eFt-ról van szó hogy eldobod és holnap után veszel egy másikat
[ Szerkesztve ]
(#542) Tomifromspac válasza mogyorosi5 (#530) üzenetére

Menü / Settings / Sound & Display / Screen Timeout -> itt válaszd: Never Timeout
Így nem kapcsol ki soha, teszteltem, nekem is így van. Bár pár játéknál azért hajlamos lockolni magát néha, de alapesetben lockolatlan és "kivilágított marad" persze amíg le nem zárod 
http://androlib.blog.hu

Tudunk olyan progiról ami teljesen elment mindent? Értem ezalatt, az SD kártyán lévő cuccokat, telefonszámok, sms-k, felrakott progik, gyakorlatilag egy olyan, ami csinál egy teljes image-et a telefonról és az bármikor visszaállítható?
Kicsit félek az ilyen frissítésekről, hogy gyári default-ba teszik vissza a telefont :S Egyszer már így is kellett resetelnem, mert elfelejtettem a screen lock ábrát :$ 

GPS-t is nézd meg. Nekem volt, hogy bekapcsoltam és a szemem láttára rántotta le az aksi felét... Remélem lassan lehet majd külön is venni hozzá aksit, hogy legyen mit hurcolászni hosszabb utakra (egy telep még jobb lenne).
Apropó, tokot Ti honnan vesztek hozzá? Szeretnék venni, gyárilag nem kaptam, Ebay-en sok pénz relatíve, mire ideér.

Még egy kérdés:
Nagyon zavar a billentyűzár feloldása, a telefont nagyon imádom, az idegrendszeremmel egybefort, egy harmadik kéz és tudat az egész már
de idegbajt kapok a billentyűzár feloldásától az oldalsó gombbal, főleg, hogy mindig el kell fordítanom, hogy meg tudjam nyomni, annyira nem esik kézre. Van valakinek valami épkézláb ötlete, hogy milyen programmal lehet ezt kicsit javítani? Néztem a ShakeIT-et, de az nekem nem működött.
Előre is köszönöm a segítséget 

Sziasztok!
Ma becsattogtam a Speedshop-ba, és végül belevágtam, vettem egy S100-at. Srác korrekt volt, még a tegnapi akciós áron oda tudta adni a telefont 
Viszont ami érdekes, hogy a Partnero GSM-es dobozokkal ellentétben ebben nem volt gyári tok, így egy noname-et kellett venni. Hogy ez mitől lehet...
Majd a tapasztalatokról lesz beszámoló, SE K800i-ről váltottam.
Legendás lettem
Hali!
Várjuk majd a véleményt! 
Attól lehet, hogy más országból hozzák. Anno nekem volt Acer S200-am, ott az Ázsiából érkezőkhöz volt tok, a többihez nem, pedig igazán frappáns tokocska volt 
iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

Fehéret vettem, és a Speedshop-os srác mondta, hogy ne is bánjam, hogy nincs hozzá tok, mert valszeg fekete lenne, és hoztak már vissza hozzájuk Hero-t, amit megfogott a tok, és a fehér borítás tiszta foltos lett. Gondolom plüssös a tokok belseje, ezért vettem hozzá inkább bőrt.
Legendás lettem

Volt szó róla hogy tok és 5 képernyős rom tegerentúli verzióhoz jár. Nálunk EMEA verzió van, ebben tok nincs illetve 3 képernyős ennek a rom-ja.