Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#401) darthsmoke

darthsmoke
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Vettem egyet az XXL-nél én is. Nekem is 1.002 van. Szerintetek érdemes az 1.008-ra frissíteni?
Én egy 5800-ról váltok és egészen más világ. Új dimenzió... :DDD

Gábor

(The Joker)

(#402) AlienM

AlienM
(lelkes újonc)

Na elbizonytalanodtam... Lehet egy motorola milestone lesz a végén... :(
Normális rom támogatás nem akar ennél kialakulni.
Azért a 2.1-es android egy fokkal jobb lenne...

[ Szerkesztve ]

(#403) Dani0504 válasza darthsmoke (#401) üzenetére

Dani0504
(kvázi-tag)

Mivel látom, hogy 5800-ról váltottál, ezért érdeklődnék, hogy mi a véleményed, mennyivel jobb, mert nekem is Nokia 5800-ám van! :K

Én még várok egy pár hónapot teló váltással, mert most notebook kell jobban, mint új telefon + 3-4-5 hónap múlva meg több lesz az androidos készülék a piacon és jobban lehet válogatni az árkategóriák között! Szerintem... :C

[ Szerkesztve ]

"A lényeg az, hogy a kacsák előtt mindig legyen víz!"

(#404) raulicio válasza AlienM (#402) üzenetére

raulicio
(tag)

Nem tudom milyen rom támogatásra gondolsz... Márciusban jön hozzá a 2.0 v.2.1 es rom. Már a teszt verzió ki is került a netre.. Addig meg minek adjanak ki húsz féle rom-ot. + Ha tényleg igaz a hír, hogy az Acer elérhetővé teszi a kerneleket, onnantól lesz hozzá kismillió rom. Bár mondjuk az Arenánál is azt utáltam, hogy volt kb 128 féle rom, mindben 1-2 eltérés volt, meg ugye az 50 féle lokalizáció, de egy normális nem volt köztük.

(#405) adik803 válasza raulicio (#404) üzenetére

adik803
(lelkes újonc)

ezt nem értem én sem mivel korábban írtak hogy jelent már meg rom.

(#406) AlienM válasza raulicio (#404) üzenetére

AlienM
(lelkes újonc)

És mi a biztosíték, hogy lesz 2.1es android vagy újabb a liquidhez?
Én még csak 2.0ásról hallottam, hogy lesz...
Ha nem lesz gyártói támogatás, akkor lehet várni a custom romokra, ha lesznek egyáltalán...

Attól félek, hogy ha jönnek a 2010-es modellek, a liquid szépen megy a süllyesztőbe az acernél...

[ Szerkesztve ]

(#407) Dani0504 válasza AlienM (#406) üzenetére

Dani0504
(kvázi-tag)

2.0 tuti, hogy lesz, mert bejelentették már, hogy márciusban érkezik! Legalábbis reméljük, hogy érkezik...

(#408) raulicio válasza AlienM (#406) üzenetére

raulicio
(tag)

Ilyen logikával akkor feltehetnéd az a kérdést is, hogy mi a biztosíték arra, hogy holnap nem omlik össze teljesen a mobil kommunikáció. Akkor meg ugye kár eleve telefont venni...

A 2.0 már kész tény, hiszen tesztverzió is van már belőle. Valószínű a 2.1 is, mivel az Acer még csak be sem jelentett más androidos készüléket, bár ezt ugye nem tudhatom. Ha már itt tartunk én jobban aggódnék a Milestone miatt, hasonló logikával, mert a Motorola csak az eltelt pár hónapban bejelentett vagy 10 androidos modellt a milestone meg megy szépen a süllyesztőbe.

[ Szerkesztve ]

(#409) AlienM válasza raulicio (#408) üzenetére

AlienM
(lelkes újonc)

Majd meglátjuk. :)
Nem aggódok, csak jól megakarom gondolni, nem vagyok telób**i, aki félévente cserélgeti a készülékét.

(#410) Dani0504 válasza raulicio (#408) üzenetére

Dani0504
(kvázi-tag)

Egy kis cáfolat amit mondtál, itt olvashatsz róla!

[ Szerkesztve ]

(#411) raulicio válasza AlienM (#409) üzenetére

raulicio
(tag)

Jogos, nem is akarlak rábeszélni semmire:)
Ha kell a qwerty akkor szerintem motorolát vegyél:)

(#412) raulicio válasza Dani0504 (#410) üzenetére

raulicio
(tag)

Nem azt írtam, hogy nem ad ki az Acer androidos telefont 2010-ben, pusztán annyit, hogy egy konkrét telefont sem mutattak még be, de még csak kémfotó, vagy konkrét specifikáció sem látottt napvilágot...

Egyébként valószínűnek tartom, hogy most is éppen a 2.0-át heggesztik, és ha kész lesz kiadják majd a liquidhez és kb azzal egyidőben jönnek majd a kicsit eltérő specifikációval rendelkező 2.0-ás esetleg 2.1-es telefonok.

[ Szerkesztve ]

(#413) raulicio

raulicio
(tag)

És végezetül még egy jó hír mára:

Az yxflash nevű videólejátszóval divix állományok is futtathatóak teljes képernyőn és elméletileg feliratot is kezel a program. :)

(#414) AlienM válasza raulicio (#413) üzenetére

AlienM
(lelkes újonc)

És hogy szuperál? Próbáltad?

(#415) sheratan válasza raulicio (#412) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

még most jön csak a MWC, majd ott bemutatnak pár gépet gondolom. azért náluk sem állhat meg az élet, ha nem is úthengerként működnek, mitn a HTC.

erről a divx dologról írhatnál bővebben, ha van időd, milyen filmek mennek, milyen bitrátával, stb :)

powered by Meizu MX

(#416) Dani0504 válasza raulicio (#412) üzenetére

Dani0504
(kvázi-tag)

Ok, persze ebben igazad van!

(#417) adik803

adik803
(lelkes újonc)

A tulajoktol kérdezem hogy a doboz mai be volt fóliazva? Mert úgy láttam videokon hogy még az is be van fóliaba csomagolva.

(#418) KoLa_2 válasza adik803 (#417) üzenetére

KoLa_2
(újonc)

Én speedshopban vettem. Bevolt fóliázva. Srác kérdezte nyissa -e ki, de mondtam neki hogy hagyja, mivel látszott hogy ez gyári 'gyártósoros' fólia.

(#419) duc válasza adik803 (#417) üzenetére

duc
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Igen, fóliás. Én kibontattam a boltban (speedshop) és már az élesített telóval mentem haza :)

(#420) raulicio válasza sheratan (#415) üzenetére

raulicio
(tag)

Sajnos az utóbbi napokban nem nagyon volt időm, úgyh. csak kipróbálni tudtam a lejátszót.
Csak felraktam, egy random sorozatrészt, az ment szépen. De majd jobban utánanézek ennek is.

(#421) sheratan válasza raulicio (#420) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

köszi! kár, hogy fizetős, de majd talán lesznek más alkamazások is idővel.

powered by Meizu MX

(#422) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tulajoktól kérdem, hogy tényleg annyira gázul szól a telefon ha ki van hangosítva?

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#423) Csi630

Csi630
(kvázi-tag)

Olvasgatom a hsz-kat, és egyre jobban akarok egy ilyen ketyerét. Hétvégén elmentünk megnézni... wow! Teljesen beleszerettem, bár először csak forgattam h hol kell életre kelteni a kijelzőjét :D (segítséggel sikerül :B )

mindegy, kell, kell, kell ! :DD

You'll Never Walk Alone!

(#424) Dani0504

Dani0504
(kvázi-tag)

Hát én most lemondta Liquidről egy időre, még várok egy 4-5 hónapot a cserével, sajnos most anyagilag lehúzott a laptopom... :Y

(#425) raulicio válasza legiaap (#422) üzenetére

raulicio
(tag)

talán meglepő, de még sosem használtam kihangosítva. A az mp3 csengőhangjaim szerintem jól szólnak, szóval a híváskihangosítás sem lehet gáz. Persze aki csakis kizárólag flac-ot hallgat 2 milkás hifin, annak biztos gáz.

[ Szerkesztve ]

(#426) raulicio válasza Dani0504 (#424) üzenetére

raulicio
(tag)

Ne is mondd! most kezdett el szarakodni a töltőcsatlakozó az enyémen... Remélem még nem járt le a gari:S

[ Szerkesztve ]

(#427) adik803

adik803
(lelkes újonc)

Srácok köszönöm a gyors válaszokat:)
egyébként elég sok embernek lett hirtelen;) Ami még furcsa hogy szinte csak kérdésekre válaszolnak a tulajok, ami nekem azt jelenti mindenki még van elégedve vele és jók működik a telefon.

[ Szerkesztve ]

(#428) AlienM válasza adik803 (#427) üzenetére

AlienM
(lelkes újonc)

adik803 te hogy állsz már a vásárlással? :D

(#429) Aureal válasza Dani0504 (#424) üzenetére

Aureal
(tag)

4-5 hónap, én is így vok vele, azonban addigra nagyon jósolják a töménytelen "tacs-fon" áradatot. Szerintem is megéri várni vele! :)

"Tehetséges az, aki többet tud, mint amennyit tanult!"

(#430) Dani0504 válasza Aureal (#429) üzenetére

Dani0504
(kvázi-tag)

Valahogy nekem is ez volt a véleményem! Lesz másik, nem veszett el a fajtája!

(#431) adik803 válasza AlienM (#428) üzenetére

adik803
(lelkes újonc)

Nem tudom még. Nagyon sok külföldi tesztet és sok videót néztem róla a neten. Jelenleg likviditási gondjaim vannak:-D szeretném március környékén szülinapra meglepni magamB-) de lehet később veszem meg. Nem szeretném áruhitelre de lehet az lesz belőle... De persze en továbbra is ezt szeretném még ha később lesz más is. Nekem minden benne van ami kell... A 2év gari sokat nyom a latba, habár kicsit felek tőle. Meg a fényes műanyag amit lehetne gumiszerű inkább.

[ Szerkesztve ]

(#432) legiaap válasza adik803 (#431) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A fényes műanyagtól szerintem ne tarts.
Ahogy elnézem ezt a készüléket, olyan anyaga lehet, mint a Samsung F330-nak.
Nekem olyanom volt fehér színben és tök olyannak tűnik ennek az anyaga is.
Ha így van akkor nem vészes. Nem kell attól tartanod, hogy karcos lesz, vagy koszos, mert annyira nem érzékeny rá.

(#433) adik803 válasza legiaap (#432) üzenetére

adik803
(lelkes újonc)

Pedig ettől félek. De persze tokot venni fogok hozzá. Csak a piszkos anyagiak:-D mondjuk talán mire meg veszem esik még az ára!

(#434) legiaap válasza adik803 (#433) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Biztos még jócskán esni fog az ára, bár szerintem már most is nagyon jó vétel.

(#435) adik803 válasza legiaap (#434) üzenetére

adik803
(lelkes újonc)

Bizony jó ára van. Mondjuk olyan 85 körül best buy lenne. Már szívesen fogdoznám a sajátomB-)

(#436) Aureal válasza Dani0504 (#430) üzenetére

Aureal
(tag)

Igen, annál is inkább hogy: "idén húsz új okostelefon és számos extra szolgáltatás bevezetésével kívánja bővíteni eladásait a kisebbik dél-koreai gyártó..."

Idáig Samu volt a kedvenc, de egy ideje kezdek nagyon az LG-vel szimpatizálni! :)

"Tehetséges az, aki többet tud, mint amennyit tanult!"

(#437) KoLa_2

KoLa_2
(újonc)

Elérkezettnek láttam időt hogy én is írjak Liquidről. Kb 2 hete vagyok boldog tulajdonosa. Elötte 5800-m volt. Már párszor, itt fórumban megírtam, hogy mi volt vele a bajom:
-firmware: roszabb lett a telo 3x as szoftver után, (most nemrészletezem, de olyan szinten bugos lett hogy valami hihetetlen, tudom kijött azóta 4x szoftver de már hidegen hagyott a dolog)
-rengeteg üres ígérgetés a nokia részéről
-nokia hozzállása: itt most eu ügyfélszolgálat tehetetlenségére gondolok, vége azlett hogy azt tanácsolták fórumozzak, illetve discussion boardra irogassak, mivel másképp a (masseaging) szolgáltatást üzemeltetővel nem lehet beszélni. Vicc.
-sokkal alacsonyabb kategóriás teló ugyanezt külsőt megkapta, ráadásul jobb firmware-el
-symbian: nehézkes telepítgetés, szignozás, hard reset,belassulás stb.
Ezekután megszabadultam telefontól amilyen gyorsan csak lehetett, ez már sok volt nekem.
Mindenképp adroidot szerettem volna használni, mivel már kipróbáltam és tetszett. Egyszerű okos megoldások, látványos külső, nincsenek megkötések, én telepítem telefont saját magam által választott programokkal. Liquid volt az android telefon, ami tetszett külsőre nagyon, és alap kikötés volt, hogy ne legyen fizikai billentyűzet. Itt motorola kieset. HTC-k nemjöttek be, nexus one nagyon tipikus win-mobile-s kinézetű cucc.
Megvettem, kibotottam és tudtam ez az én telefonom. Igaz van jónéhány bugja de ezeket szoftveres (1.6) természetüek pl:
-email kliens, ha törlöd pop3 emailt kukába kerül, onnan viszont nem törölhető, ű
-airplane mód kikapcs után notification ablakban no service marad,
-hívás közbeni képernyő kezelés (időzítés, kikapcsolva mard kijelző)
-illetve ha más rakja le a telefont bekapcsolva marad távolság szenzor és működésben is marad sokáig (halványan villog tovább)
Hardveres gonddal nem találkoztam, igaz a hangszoró nem egy világbajnok, de arra bőven elég amire való (jelzés,csengőhang, kihangosítás meg megfelelő, ha aztnézzük hogy egy gsm-kodek alapján 7 v 14 kbit sebességű hibrid kódolóval történő kódolás után, kerül átvitelre a hang a hálózatban).
Telefonhoz kapott kellékkel nemvagyok megelégedve:
-tok nincs
-2 giga kártya semmire nemelég
-füles valami kínai vacak, cseréltem is
-töltő:noname 5V/10A kínai (phenong vagy mi) kapcsolóüzemű gagyi.Ráadásul zörgött valami benn (vagy belekerült valami összeszereléskor, vagy nyákról leszakadt alkatrész,stb) szétbontottam és felesleges óndarab volt benn!!! lényeg hogy egy kapcsolóüzemű tápnál sajnos elég durva dolgokat tud okozni, sajnos volt szerencsém találkozni ilyennel. Így kidobtam. Most egy motorola 850mA töltőt használok, azok még kapcsolóüzem ellenére aránylag megbizhatóak.
Egyenlőre más dolog nem jut eszembe, magával telefonnal tökéletesen megvagyok elégedve, természetesen várom 2es rom-ot.
Egy kérdésem van: mms nem megy. Profil rendben van, amit létrehoz telefon, abban jók a beállítások, elvileg mennie kellene (t-mobilos).

(#438) adik803

adik803
(lelkes újonc)

Érdeklődnék a tulajoktol hogy szoftvereket mennyire nehéz találni hozzá? Gondolok a jó minőségű szoftverekre. Ezt már többször olvastam hogy itt mo. Csak a market ingyenes része érhető el, ami sokszor nem túl jó minőségű szoftvereket eredményez. Van valami értékelési rendszer a marketen? Nem olvastam utánna még komolyabban ezért érdeklődöm tőletek mert itt sok embernek az első android telefonja:) köszi a válaszokat.

[ Szerkesztve ]

(#439) raulicio válasza adik803 (#438) üzenetére

raulicio
(tag)

Van értékelési rendszer (csillagok) is és kommentek is minden egyes alkalmazásnál. A mindennapi alkalmazások közül sztem teljesen jók az ingyenesek, a játékoktól olyan nagy nagy dolgot ne várjon senki, bár akad néhány kifejezetten szórakoztató darab is.

(#440) adik803 válasza raulicio (#439) üzenetére

adik803
(lelkes újonc)

Köszi. És a játékok grafikája milyen minőségű? Hogy futnak? Csak azért kérdezem mert eddig nem igazán láttam iphoneon kívül szépet. Persze nem akarom hasonlítani hozzá de kell vmi alap:) majd ki forrja magát. Meg úgy olvastam valahol hogy snapdragonban van ati 3d gyorsító.

[ Szerkesztve ]

(#441) Tomifromspac

Tomifromspac
(lelkes újonc)

Sziasztok,

Szerintetek van esély arra, hogy a fekete elterjedjen itthon? Egyedül az Expansys-nél láttam illetve Pixmanian (hiszi a piszi...), illetve a 220Volt shopban, de ha nettó árat nézek akkor is 10 ezerrel drágábban jövök ki, mintha fehéret vennék.

A ROM frissítés automatikus lesz? Aztán meg átesünk azon mint az egyszeri iPhone-os, hogy egy napig nem tudunk semmit csinálni vele, amíg ki nem jön a patch? :D

http://androlib.blog.hu

(#442) Tomifromspac válasza Tomifromspac (#441) üzenetére

Tomifromspac
(lelkes újonc)

Még egy dolog:

A GSMHOME-nál így vannak az árak a feketére:

6 Hó EU garancia 90900 Ft
1 év EU garancia 92900 Ft

A fehérre:

6 Hó EU garancia 92900 Ft
1 év EU garancia 94900 Ft
2 év HU garancia 94900 Ft

Közben az általános infókban úgy van, hogy 24 hónap garancia jár az Acer termékekre.

Nálam ez most kicsit WTF és biztosítékkicsapós, Fogyasztóvédelmet felhívós Apeh-ot uszítós árképzés. Ilyen árkategóriában miért kell simliskedni? Nem 3310-est akarok venni, hanem egy színvonalas terméket. Mivel vagyok "hátrébb" ha EU garisat veszek? Így is úgyis külföldre viszik szervízelni, nem?

Van aki érti ezt?

(#443) AlienM

AlienM
(lelkes újonc)

Na kint van a kernel, meglássuk milyen romok születnek...

(#444) AlienM

AlienM
(lelkes újonc)

A spanyol mediamarkt forgalmazza, talán a magyar is fogja borsos áron?
http://www.mediamarkt.es/folletos/index.php
(3.sor, balról a 2.kép)

(#445) raulicio válasza Tomifromspac (#441) üzenetére

raulicio
(tag)

Az xxl-nél nekem azt mondták amikor vettem, hogy 94kért van minden színben 2 év gyártói.

(#446) raulicio válasza AlienM (#443) üzenetére

raulicio
(tag)

Kíváncsi leszek:)

(#447) adik803 válasza raulicio (#446) üzenetére

adik803
(lelkes újonc)

Jó lenne ha minnél több helyen lenne mert az lenyomna az árakat.

(#448) Tomifromspac válasza raulicio (#445) üzenetére

Tomifromspac
(lelkes újonc)

Én a GSMHOME-nál rendeltem meg, de péntekre az összes üzletből kifogyott, úgyhogy gyakorlatilag vehetetlen lett :D Ahogy néztem szombaton a Speedshop már úgy jelölte, hogy van készleten. Minden esetre holnap felhívom a Speedshopot meg az Acer képviseletet, hogy hogy van ez a fekete-féle furcsa kevesebb garancia, nem hiszem, hogy a ház burkolatának a szine befolyásolná a hadrware stabilitását, az meg, hogy csak mert fekete és vadabbul néz ki mint a fehér, még nem kellene azért drágábban / szarabb konstrukcióban adni, mert vonzóbb, az ilyet nagyon nem csípem :\

(#449) Scenic

Scenic
(tag)

Elképesztő lenne, ha azt mondanám, hogy az iPhone 3G-met lecserélném erre? :)

Félre értés ne essék nagyon csípem a telefonomat és kicsit tartok is a játékok és szolgáltatások sivárabb választékától, de hiányzik a multitask, a rugalmasabb bővíthetőség, a nagyobb felbontás és mivel már hozzászoktam a sebességéhez, gyorsabb mobilra vágyom. Persze vehetnék 3GS-t, de annyit skót vagyok kiadni érte, ráadásul már születése óta szemezek az Android rendszerrel és arra gondoltam ez a teló érdemes lesz arra, hogy leváltsa az iPhone-t. Legalábbis nálam!

Csinálunk egy próbát, ha nem jön össze, akkor 3GS... ;) Mit gondoltok?

Ja, akit érdekel az iPhone-om, az az aláírásomban talál infót róla! ;)

SGS II

(#450) duc válasza Scenic (#449) üzenetére

duc
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szia,

a játékok, az IGO, a fém készülékház hiányozni fog, egyébként a többi oké :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.