Valaki kérdezte, hogy az LG Arenával összehasonlítva milyen a telefon, most egy gyors válasz:
Az első kézbevételtől kezdve szembetűnő volt nekem, hogy mennyivel gyorsabb. Az arena sem egy lassú rendszer, de még így is ég és föld. Mondjuk egy Samu Omniával (az is volt), gyakorlatilag összehasonlíthatatlan. Pl ami nekem fontos és szintén ég és föld az a böngészés. Tudom, hogy az arenán is sokat lehetett javítani egy opera minivel, de itt még a gyári böngésző is fényévekkel gyorsabb.
Viszont kérdésem is lenne:
Jelenleg az acer settingsben be van állítva, hogy csak 2G-t használjon + Disable Date Connection. De ugye így elvileg a marketről leszedett programok sem fognak sunyi módon netezgetni nekem, csak ha van elérhető wifi? Nincs ugye mobilnet előfizetésem és nem nagyon szeretném, hogy összehozzon vmi jókis számlát nekem. Esetleg van olyan program, amivel lehet tiltani felülírhatatlanul inden ilyen jellegű adatforgalmat? Se 3G, se gprs, semmi ne legyen. Elég nekem a wifi, az van itthon is és a melóhelyen is.
Ja és még egy info:
Az xxl-nél vettem 94k-ért, speedshopos garival (M.o-n ők intézik a garanciás javítást), számával. Nagyon korrektek voltak.
[ Szerkesztve ]