Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) kaller1 válasza legiaap (#100) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem tudta senki,de hardveresen jelen volt,csak le volt tiltva.Itt egy fm radio tiltottan meglétének nem sok értelme volna... :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#102) Franklin

Franklin
(senior tag)

Hát lehet, hogy gyors a többi érintőkijelzős telefonhoz képest, de azért még mindig nem éri el egy hagyományos telefon sebességét.

Persze, tudom, könnyen beszélek én innen a "gyorsítósávból" (Samu C3050 :-)

(#103) _szantos_

_szantos_
(lelkes újonc)

Lesz rá Android 2.0, ha ennek lehet hinni:
http://phandroid.com/2009/12/11/acer-liquid-a1-video-demo-getting-android-2-0-in-2010/

Nem érintős telóhoz meg fölösleges hasonlítani;
mindent a maga tudás vagy árkategóriájában...

[ Szerkesztve ]

(#104) Integra válasza Franklin (#102) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

gyorsan dobnád a kukába azt a samut egy ilyenért asszem.. :U

(#105) Kopi31415 válasza k_laci (#82) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Két legjobb? A két legszarabb. :D

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#106) kaller1 válasza Integra (#104) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

:D :K

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#107) Dare2Live válasza _szantos_ (#103) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na itt látszik, hogy gyors.... de nem túl érzékeny a képernyő.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#108) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nagyon állat gép lett. a multitouch, meg egy led a kamera mellől hiányzik csak.
meg a videóra gyúrhattak volna (a másodpercenkénti képkockák száma nagyon alacsony,)
a tesztvideó nálam nem elérhető.

[ Szerkesztve ]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#109) Dr.Anonymus

Dr.Anonymus
(őstag)

igen, valahogy mindegyik android telefonból hiányzik valami
A droidnál meg van az Android2.0, de ott nincs meg a Sense felület, meg a sebesség
a heronál nincs meg a sebbesség, meg a fizikai billentyűzet
a spica-nál van igo szoft, de viszont nem elég gyors, és holt ocsmány a piros berakásokkal
a liquidnél meg van sebesség de nincs rádió, és nincs sense... ja és egy normális (nem doboz hangú) zenelejátszó se ártana...
(egyébként nekem külsőleg se jön be, ezzel a lekerekített véggel olyan jeti-bálna torzszülött benyomást kelt :D )

kellene már egy android 2es, sense felületes, teljes billentyűzetes, normális külsejű android, bivaly erős procival, és jó navigációs szoftal,
de erre várhatunk vagy fél évet :(

[ Szerkesztve ]

Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.

(#110) madstunt

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát ez a teló se győzött meg.megkövezhettek de egyellőre a Doid meg az X10 ami nálam érdeklődést tud kiváltani android irányban. nekem nem widzsetek meg sznepdregon és kájnetik szkról kell hanem például normális multimédiás oldal.Amit most többek közt az FM rádió hiányával eljátszottak...

A teló mellesleg nagyon szép,főleg ebben a kivítelben de mondjuk kétségeim vannak hogy az oldalsó gombok száma és használati értéke mennyire esett áldozatul a dizájnnak.
az meg hogy protektorban kell hordani a plexi miatt röhej

[ Szerkesztve ]

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#111) >-48-<

>-48-<
(fanatikus tag)

Bocsánat előre is az okoskodásért:

"Újdonság a power control csík (WiFi/Bluetooth bekapcsolása, fényerő állítása, ilyesmire használható)"

Ez nem Acer újdonság, 1.6-os ROM-ban alapból benne van.

#!

(#112) lindermen

lindermen
(fanatikus tag)

Én ezt nem értem. Alaphibáknak tűnnek nekem a kialakításnál h pl. a kamera kiemelkedik, így szerintem sérülékenyebb, illetve hogy a memokártyát csak akku kivét után lehet kivenni. Persze utóbbi nem nagy érvágás. De ezeket szerintem nem kellene elnézni a "belső" hardver és a szoftver nagyszerűsége hatására. Én erre ezért csak Ajánlott plecsnit adtam volna. Egyébként tetszik. :C

(#113) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép teló. A miniUSB nem tudom mért probléma, ilyen kábel szerintem már majdnem mindenkinek van (pl digi kamera, kártyaolvasó, külső vinyó is ezt használja) míg microUSB azért még annyira nem elterjedt. Én pl megdöbbentem amikor frissíteni akartam az anyám nokia 2700 és próbáltam volna beleszuszakolni a miniUSB kábelt, de nem ment. A teló tényleg szép, a supportba bízom, de sajnos nem valószínű, hogy bármely szolgáltató felveszi a kínálatba. A ledet nem sajnálom annyira, úgy sem jó semmire, max hogy éjszaka részegen megtaláljam a kulcslyukat :DD .

Laci

(#114) >-48-< válasza Tonyo (#92) üzenetére

>-48-<
(fanatikus tag)

1. Szerintem nem.
2. Alapból nem, 2.0-val majd igen. Illetve marketes ingyenes softtal igen.

#!

(#115) Depression válasza Gusztáv (#113) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A miniusb-vel alapból semmi baj, de a microusb-t választották telefonoknál szabványcsatlakozónak, hamarosan csak ilyen lesz kapható, és a töltő már nem lesz alaptartozéka a telefonoknak.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#116) GrimReaper

GrimReaper
(fanatikus tag)

Jááj ez nem rossz teló, vajon karácsony utánra mennyit esik az ára, bár így is jó :D
Most már csak az a kérdés, hogy megéri-e megvárni a HTC fullos androidját kb plussz 50 ezerért, vagy ennél jobb most egy darabig úgysem lesz?

http://hardverapro.hu/apro/villanyirogep/hsz_1-200.html

(#117) ispi válasza GrimReaper (#116) üzenetére

ispi
(kvázi-tag)

Hááát... Biztos, hogy megáll a HTC kb. 160K-nál, ha egy fullos, új telefonról van szó? :F Főleg ha a nyitó árat nézünk, ami amúgy is horror. Mondjuk a nem nyitó áraik is azok, jó sokáig. :(

(#118) madstunt válasza lindermen (#112) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mindennél istenkáromlásnak vannak találva de ebben sznepdregon meg androjid van :U

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#119) Tonyo

Tonyo
(őstag)

[link]

ehhez mit szóltok? 68 k állítólag egy év garanciával vmi USA-ban bejegyzett cégtől...

mod: na ki meri bevállalni? :)) :DDD

[ Szerkesztve ]

Dura lex, sed lex...

(#120) cLeanLess válasza ispi (#117) üzenetére

cLeanLess
(tag)

Szerintem 180K körül lesz a nyitó, 200K lesz a speedshopos, 140körül fog normailizálódni, és majd egy év után lesz 100alatt...... :N

Egyelőre, csak egy egyenletet hozhatsz ki egyenlőre....:)

(#121) Franklin válasza Integra (#104) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Hát az igaz és gyorsan el is adnám, mert az árára nagyobb szükségem lenne most, mint egy taccsolós telefonra... :-)

(#122) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hagy firtassam már ezt a kijelzőt...a második oldal közepén levő félmondat szerint kapacitív, az utolsó oldalon felsorolt műszaki jellemzők szerint rezisztív.

érdekelne még, hogy igo-t teszteltetek-e, fogtok-e rajta tesztelni?

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#123) GrimReaper válasza Tonyo (#119) üzenetére

GrimReaper
(fanatikus tag)

Csábító az ár de még Pixmániához is eléggé bizalmatlan vagyok.

http://hardverapro.hu/apro/villanyirogep/hsz_1-200.html

(#124) Dead_slow

Dead_slow
(tag)

Üdv!
Annyit kérdeznék, hogy a nálatok lévő Motorola Milestonon már a 2.0.1-es android fut?
Csak, mert állítólag sokat javult a telefon sebessége, és kíváncsi lennék hogy így is sokkal el gyorsabb-e az Acer. Jó lenne a droid külseje, a QWERTY, a dual led, meg persze normális videó.

(#125) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik! :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#126) SEFAN84

SEFAN84
(fanatikus tag)

Nagyon jó teló,de addig Android-ra nem váltok,míg normális multimédiával nem rendelkezik.Remélem jövőre multimédiára is figyelnek!

Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

(#127) 33as válasza Dr.Anonymus (#109) üzenetére

33as
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"a heronál nincs meg a sebesség"

Akkor nézzél meg egy "rootolt" hero-t amin custom rom van meg kivan takarítva a felesleges dolgoktól.

Tudom rögtön jöttök azzal, hogy dehát ehez piszkálni kell a hero-t, dehát az iPhone-t is piszkálgatni kell a nagyobb dolgokhoz.

(direkt fogalmaztam így nem akartam warez témát)

Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

(#128) ispi válasza cLeanLess (#120) üzenetére

ispi
(kvázi-tag)

Én a speed-es árat tippelném 180-ra, és nem tudom, hogy tud-e majd annyival többet nyújtani az a teló mint ez, hogy megérje azt az addigra már kb. 80K-s különbözetet. :N De az biztos, hogy ez a telefon már most minden forintot megér amit kérnek érte, ha figyelembe vesszük a többi gyártó hasonló kaliberű készülékeinek az árát és azt, hogy ez a teló mennyire jól sikerült összességében. :C

(#129) Harlek

Harlek
(tag)

Többször is említésre került itt, hogy Motorola Milestonehoz képest mennyire gyors az Acer. Ezek szerint van összehasonlítási alap? Nagyon szeretnék már olvasni egy mobilarénás Milestone tesztet, mert kimondottan érdekel a készülék. (Úgy lenne főleg izgalmas, ha kapni is lehetne, mondjuk, T-Mobilnál. :U )

[ Szerkesztve ]

(#130) Bocha válasza Aftereffect (#93) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mások lehet, hogy stúdiókörülmények között fotóznak, mondjuk fényernyőkkel. Mi sajnos még nem, de áprilistól már igen, úgyhogy onnantól nekünk is ilyen jók lesznek a képeink.

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#131) ThorsHUN válasza Bocha (#130) üzenetére

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Gz!:)

(#132) _szantos_

_szantos_
(lelkes újonc)

Rezisztív / kapacitív / multitpuch téma (nagyon) részletes kivesézése:

[link]

(#133) Kumite válasza Bocha (#130) üzenetére

Kumite
(senior tag)

Teljesen OFF:
Ezt vedd ennek es ennek Karacsonyra cikk lesz iden?

(#134) Bocha válasza Kumite (#133) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem lesz, Bog imádja az ilyesmit, gond csak akkor lesz, ha nekem kell megírni. Viszont ma ez lesz a téma a rádióadásban, ha érdekel, hallgasd!

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#135) Kumite válasza Bocha (#134) üzenetére

Kumite
(senior tag)

Lassan mar majdnem mit kerhettel volna Karacsonyra cikk lesz belole igy 7 hettel elotte :)

Meghallhatom, bar olvasni jo volt tavaly annak ellenere, hogy nem akartam venni senkinek telefont. Valahogy olyan evzaro hatasa van a dolognak, amiben at lehet tekinteni, hogy milyen kategoriakban milyen emlitesremelto keszulekek jelentek meg / lettek tesztelve.

(#136) Feri bácsi válasza _szantos_ (#132) üzenetére

Feri bácsi
(tag)

Na, ez egy igen velős és fa..a cikk...!!! Köszi !!! :C

(#137) >-48-< válasza _szantos_ (#132) üzenetére

>-48-<
(fanatikus tag)

Wow! Végre "értem", hogy működik a telóm! Köszi a linket!

#!

(#138) madstunt válasza Kumite (#135) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

menj be a milyen telót vegyek topikba és majd sly forumtársunk elmondja hogy bármit csak SE-t ne:DDD

[ Szerkesztve ]

(#139) iZed

iZed
(fanatikus tag)

egesz meggyozo. es kulsore is tetszetos.

(#140) Csabi95

Csabi95
(kvázi-tag)

Na ilyen mobilt akarok! Habár a qwerty gombsor hiányzik, és fm rádió is....de a mobil kell!
Kelllllll!Kell!
De a legnagyobb hiba az az h nincs magyar nyelvű...(remélem csak még nincs)
de akk is kell!

(#141) Integra

Integra
(Jómunkásember)

vajon meg lehet majd hekkelni a cpu speed-et?
vagy valahogy fizikailag van szabályozva?

(#142) bambano válasza Bocha (#134) üzenetére

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez miért gond? Írsz pár mondatot arról, hogy x-nek vibrátor formájú rezgős mobil, y-nak vibrátor, z-nek vibrátorként is használható rezgősmobil, idénre le van tudva, jövőre meg nem téged kérnek majd meg :))

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#143) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezeknek az Acer telefonoknak lehet tudni valamit a garanciájukról? Itthon van szervízük, vagy kiviszik őket külföldre, mint a notijaikat?

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#144) erdoke válasza 33as (#127) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez a processzor közel háromszoros sebeségre képes, rootolhatod a Hero-t életed végéig, akkor se fog a nyomába érni. Nem bántásból írom, ez a nagy büdös helyzet. Alig vártam, hogy Cortex alapú készülékre válthassak, az ARM11 alapú 1 GHz alatt nekem igen sovány. Most már 1 GHz fölött is...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#145) madstunt válasza ^Clown (#143) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szvsz dettó mint a notiknál

(#146) ^Clown válasza madstunt (#145) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ettől félek én is.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#147) Dare2Live válasza Bocha (#130) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

másik amitjavasoltam már párszor:

Legyen egy berendezett "doboz". Amibe mindig uakkora lámpa van. Ez az egész nem kerülne többe jól megcsinálva 20.000Ftnál. De hasonlíthatóak lennének a képek. Így ha pont sok fény van egy szar kamera lazán jobb lehet egy sokkal jobbnál.

doboznál vmi ilyesmire gondolok: [link]

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#148) Dare2Live válasza madstunt (#145) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:O

(#149) f.begbie

f.begbie
(tag)

Mondjuk nekem egyáltalán nem hiányzik a rádió. A mostani telefonomon sem indítottam el egyszer sem. Tipikusan olyan dolog, ami ha nincs akkor jól bele lehet kötni, de egyébként alig használja vki...

Inkább egy normális optika+érzékelő kellene bele + amoled, akkor tényleg majdnem tökéletes lenne.

(#150) Dare2Live válasza f.begbie (#149) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem egyaltalán nem hiányzik a jobb optika+ érzékelő+amoled. Tipikusan olyan dolog, ami ha nincs akkor jól bele lehet kötni, de egyébként alig használja vki...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.