Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#1) karl_fischer

karl_fischer
(lelkes újonc)

Ez tényleg telitalálat!

(#2) luw2win válasza karl_fischer (#1) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Formája nem fogott meg, de tényleg nagyon ütős lett :C

Dana, I have never cheated on my wife, not since she became my wife. But if you want to jerk me in the car now, I´m game. - Ari Gold - Entourage

(#3) v.tom

v.tom
(őstag)
LOGOUT blog

Ez nekem is nagyon tetszik, mind külsőleg, mind pedig a felszereltség terén, és ennyi pénz egyáltalán nem is sok egy gyk csúcshardverrel felszerelt gépért. Azt hiszem be kell egy ilyet szereznem. :D

http://www.flickr.com/photos/vtom/ ------------------ http://phmegbizhatosag.atw.hu /*\ - Hol voltál? - Fogadóirodában. - És adtak fogat?

(#4) Karma

LOGOUT blog

Pont jókor jött a teszt, a Spica projectet le is fújtam :Y
Gyilkos eszköz.

(#5) Skynet258 válasza Karma (#4) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Na pont erre gondoltam én is, ki kell várni a jövő évet Android terén, akkor lendül majd be igazán a szekér...

ANDRO-ID BLOG: http://andro-id.info

(#6) Konflikt

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez mar rendben van: eros proci, 3,5@480x800, eleg ram es piszkos jo ara lesz!

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! -> Aprohirdeteseim a PH!-n: (RAM-ok, T2370 CPU, stb) http://bit.ly/ms8vd http://twitter.com/Konflikt_ http://www.flickr.com/konflikt/ SC2: Konflikt.779

(#7) JanFe

JanFe
(tag)

Tetszik a kutyu. De tenyleg kar hogy lefelejtettek rola a radiot.

"There is nothing permanent except change"

(#8) skylinelaca

skylinelaca
(senior tag)

hűha, ez nem semmi! nagyon bejön ezzel a formával, és színösszeállítással!

US PlayStation Network ID: Laca_HUN

(#9) pollai

pollai
(fanatikus tag)

Mikor fog vajon az Android jó multimédiás képességekkel bővülni? Kamera annyira nem érdekel, de egy jó minőségű zenelejátszó, szabványos fülhallgatókimenet igazán elférne.

Azt még azért kivárom, de nagyon tetszik :)

szerk: bocs, a fülhallgatókimenetet benéztem :)
De hogy akadékoskodjak tovább: hangszínszabályzó! :)

[ Szerkesztve ]

(#10) Karma

LOGOUT blog

Mondjuk gáz, hogy a Speedshop 2.0-ás rendszert magyaráz, pedig egyértelműen 1.6-os fut a telefonon. De a hiba az ő készülékükben van.

pollai: A 3,5 mm-es jack aljzat nem elég szabványos Neked? :Y
A Hero óta szokott lenni minden Androidos telefonon...

[ Szerkesztve ]

(#11) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hajjaj, mi lesz itt, ha a többiek is utána mennek - mert utána kell menniük - ennek az Acernek :)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#12) rep3at válasza pollai (#9) üzenetére

rep3at
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ebben van szabványos fülhallgatókimenet..

Szerintem sokan örülnénk egy ilyen karácsonyi ajándéknak :)

Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. Készpénzre csak akkor veszek telefont, ha a hirdetésemben meg van említve!

(#13) hemaka

hemaka
(PH! addikt)

A belseje annyira már nem üt nagyot, mert ismerjük pár készülékből. Viszont a külső design pofásra sikerült, tetszik. :D

■ hemaka.org ■

(#14) Bog

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Csak annyit tennék hozzá, hogy én ezen beszartam. Villámgyors, csak az iPhone és a HD2 hasonlítható hozzá. Oda-vissza felpofozza sebességben a Motorola Milestone-t és a Spica-t is.

2010 az Android éve, ehhez nem fér kétség.

Konnektor minden pénteken 19:00 - 20:00 között a Radiocafé 98.6-on

(#15) Saint_

Saint_
(PH! kedvence)

szép is, jó is, tetszik is, de az acertől félek

Elitebook 8440p

(#16) androcles

androcles
(kvázi-tag)

A külső tetszik, de a rádió,meg a fotófény szerintem nagyon hiányzik (nekem legalábbis).

"Nagyon soká tart, míg az ember rájön, hogy nem értett meg semmit..."

(#17) Tonyo válasza Bog (#14) üzenetére

Tonyo
(senior tag)

Ezzel azt mondod, hogy megéri várni? Én Spica-t akartam kb 50-ért beszerezni..gondolom jó fél év mire ennek emberi ára lesz, ha egyáltalán valaha a pannon acer telefont fog forgalamazni?!

Dura lex,sed lex...

(#18) kaller1 válasza Bog (#14) üzenetére

kaller1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem véletlenül vártam már ezt a tesztet.:) Akkor ez most az A1 lenne?

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Új teszt a blogomban: i-mate SPL smartphone :)

(#19) gabó válasza Bog (#14) üzenetére

gabó
(kvázi-tag)

én meg a sapkádon szarok be :D

Nekem8

(#20) P00By

P00By
(PH! kedvence)

Ez már döfi. A külleme nem igazán fogott meg, de a többi! :K
Köszi a tesztet! :R

(#21) Endr00 válasza Bog (#14) üzenetére

Endr00
(tag)

A videó alapján nekem nem jött le, hogy ez hülyére veri mondjuk a Spica-t (már fogtam a kezemben), nem tűnt sokkal gyorsabbnak, mint ahogy írod. Meg a videón láttam, hogy ha balra húztad az alap képernyőt, egy nagyon kicsit beakadt. Bár talán a programok gyorsabban jöttek fel alulról, mint a Spica-ban, de nem annyival gyorsabban.

Egyébként tetszik a kütyü, de én még megvárom az új Symbiant :)

Endroo

(#22) Integra válasza Bog (#14) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

bizony ám:)
még várjuk meg a htc bravo-t, azt nagyon érdemes lesz

"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen." "The story of life. Boy meets girl. Boy gets stupid. Boy and girl live stupidly ever after"

(#23) ErEz

ErEz
(lelkes újonc)

Jónak tünik nagyon a telefon. Főleg a nagy képernyő miatt. Ezzel a felbontással már nem fog szerénykedni az android. Sebességétől nem vagyok elájulva ezt a szintet a Spica is hozza kevesebb rammal. A kamera még ami végre normális.

De az h egy normális hivás elutasító gomb nincs rajta és ninjázni kell h letegyem a telót. Hát mondjuk az nagyon gáz. Android telóra télleg kell két hivás dedikált gomb. Anélkül elég macerás a dolog.

Amúgy Android RULZ!
:DD :DD

(#24) Saint_ válasza ErEz (#23) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

ebben egyetértek, a két hivógomb legyen rendes

Elitebook 8440p

(#25) Harlek

Harlek
(kvázi-tag)

Tényleg nagyon korrekt eszköznek tűnik a Liquid, viszont engem kicsit zavar, hogy csak 1.6-os Android van rajta. Vajon Acer támogatja majd a frissítést az Android 2.0-ra vagy feljebb?

(#26) Kickass

Kickass
(senior tag)
LOGOUT blog

epp gondolkodtam egy Hero beszerzesen az oreg Nokia helyere, de lehet akkor Acer lesz belole, formara is jobban tetszik, a video is meggyozo volt, es tavaszra egesz emberi ara lesz :C

"Mondjak valamit?...NEM!....Akkor mondom.." :D:D

(#27) Dare2Live válasza Endr00 (#21) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen a video döcögős... BOG meg áradozik.... :F

Mindenesetre ha csaka video döcög a 110Ks nyitóára nagyon jó. Ha lesz rá suport: 2.1...es droid... miben marad el egy Bravotol? +0.2"? Herot/Legendet meg agyonveri.

2010 az android éve lesz.

http://rigoder.hu/ rigóder domb egyesület ..And on the 7th day, GOD went windsurfing..

(#28) Integra válasza Dare2Live (#27) üzenetére

Integra
(PH! félisten)

meg 1ghz cpu, fm radio, dupla led, amoled, 1400-as akksi
meg hát a sensi/touch3d hibrid ui

[ Szerkesztve ]

"Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the prom queen." "The story of life. Boy meets girl. Boy gets stupid. Boy and girl live stupidly ever after"

(#29) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem nagyon jó lett ez az Acer, ha le kell majd cseréljem az LG KS20-at, akkor mindenképp elgondolkozok egy ilyenen.

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#30) predakon

predakon
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Hát most kicsit meginogtam, HTC Hero oder Acer hm hmmm

Honda CBR600

(#31) ben11

ben11
(fanatikus tag)

Rég tetszett ennyire egy készülék.A belső nagyon rendben, de engem a külső fogott meg igazán. Egyszerűen jó ránézni.

De most komolyan, ki néz family guyt HD-ben?

(#32) Karma válasza Dare2Live (#27) üzenetére

LOGOUT blog

Hol döcög? Nem néztem végig, beleugrottam 2:10-hez, és néztem egy darabig, azok a részek, amik G1-en és tesóin döcögnek (alkalmazáslista, böngésző, menünavigáció) süvítenek.

(#33) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

FLAC-ot, átlagos DivX-et, Xvid-et le lehet vele játszani?
A híváslistában tényleg nem lehet szűrni? :F

HTC HD2 tippek és trükkök (TNT, avagy GYIK): http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=1326.0

(#34) v.tom válasza Tonyo (#17) üzenetére

v.tom
(őstag)
LOGOUT blog

Most jelent meg, és szerintem egy ilyen felszereltségű telefontól ez nem rossz ár. Remélem hamarosan alább is megy. :D

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/vtom/ ------------------ http://phmegbizhatosag.atw.hu /*\ - Hol voltál? - Fogadóirodában. - És adtak fogat?

(#35) ThorsHUN

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

A nyitoara marha jo. Ennel dragabb volt a tattoo...
Ugyanakkor a speedshopos tajekoztatas nevetseges:
FM radio? 2.0 droid? Kozelseg szenzor?

Eh.

Dilemmaban vagyok nagyon.
A T-nel most 70ert lehetne Herot venni. Az elofizura igy is ugy is szuksegem lesz, szal most a huseg bevallalasa nem jatszik negativumkent.
Ott a hero, lehet, h jon a DivXes videokkal megbirkozo Spica (2010ben emberi meretu rammal is allitolag... mondjuk ha nem akarok annyi helyet foglalni ugyis konvertalnom kell), itt az Acer liquid, jonnek az uj HTCk.
Ugyanakkor a masik polus, hogy hova varjak? A megjelenesuk utan kb fel evvel esnek a normalis arukra a cuccok. Es mellesleg nem is biztos, hogy lesznek szolgaltatoi listaban (ugy azert olcsobba vannak).

Szal varjak vagy ne varjak ez a nagy dilemma:)

(#36) Kickass válasza Karma (#32) üzenetére

Kickass
(senior tag)
LOGOUT blog

szerintem a video video reszre gondol :D marmint az ACER kamerajaval felvett vid-re

"Mondjak valamit?...NEM!....Akkor mondom.." :D:D

(#37) Karma válasza erdoke (#33) üzenetére

LOGOUT blog

Mire gondolsz szűrésként?

(#38) ThorsHUN

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Hogy elkonnyesedett bocha kamerajanak a szeme a contacts menupontnal:)

(Amugy en sem latok akkora kulonbseget a Hero es ekozott... de lehet hogy csak ra akarom beszelni magam a herora:) )

(#39) Tonyo válasza ThorsHUN (#35) üzenetére

Tonyo
(senior tag)

Ha belegondolsz egész életedben várhatnál.. :)) mindig lesznek újak, jobbak..mire ennek lemegy az ára ott lesz már a 1 giga ROM os htc nimbus 2000res (most kitaláltam vmit) és olyat akarsz majd:)) :)

[ Szerkesztve ]

Dura lex,sed lex...

(#40) Vtwo

Vtwo
(senior tag)

Kár a rádióért,és AM-OLED-ért.De hát semmi sem lehet tökéletes.

(#41) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Enél már csak Google Phone a Nexux One lesz jobb :)

Samsung BADA.....Samsung Wave a hullámok ereje! - Windows Phone7 Hogyan tudom bezártni a futó alkalmazásokat Wave-n? Nyomd meg hosszan menü gombot! :)

(#42) vtechun

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem értem miért spórolnak a rammal, nem nagyon hiszem el, hogy ennyi rammal egy futó GPS progi mellett olyan virgoncan lehetne akár még hívást is fogadni.. vagy sokat fogyasztana, ha több ram lenne benne ?

T-Mobile G1 , http://twitter.com/vtechun, Onkyo TX-SR308, Mission Mv8 Cinemapack, Mordaunt-Short MS309

(#43) Dare2Live válasza Karma (#32) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem csak én mondtam.... nem lehet mostmeg gyorsít a flash playered...? :DDD

naja ezért (is) volt sansztalan a G1, lett elegem a HTC Diabol.... nem veszek semmit amibe MS72xx vagy utoda öskövület van.

szerk: tényleg flac, apet le tud játszani?

[ Szerkesztve ]

http://rigoder.hu/ rigóder domb egyesület ..And on the 7th day, GOD went windsurfing..

(#44) kaller1 válasza vtechun (#42) üzenetére

kaller1
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vagy sokat fogyasztana, ha több ram lenne benne ?

Szorosan véve nincs összefüggés a 2 dolog között.Persze,ha sok a ram,akkor sok progit lehet a háttérben hagyni,és akkor már nagyobb lesz valóban a fogyasztás.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Új teszt a blogomban: i-mate SPL smartphone :)

(#45) Dare2Live válasza ThorsHUN (#35) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"A nyitoara marha jo. Ennel dragabb volt a tattoo.."
Na igen ha esik még picit bestbuy lesz droidok közt.

szvsz felejts el i5700et, már a 3.5" 800*480+snapdragon megéri azt a +t amibe kerül. Én csak a supportol félek, ha jönni fog rá a droid 2.1 ezen az árazáson senkinek nem lehet egy szava se.

[ Szerkesztve ]

(#46) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(őstag)
LOGOUT blog

iphone killer :)

Ich bin fritzkandur. Valaki vegye mán' meg a PDA-mat! Fizetett sörök átvétele: Monor, Ilzer söröző, egyeztetés PM-ben. "Az ember, aki nem beszél összevissza, hanem MINDIG "ESTÉT" köszön." [localhost]

(#47) Kobaljov

Kobaljov
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bakker miért pont a filléres FM rádiót kellett kihagyni, nálam ezzel máris kiesett.. :(((

(#48) Jadro

Jadro
(őstag)

Határozottan tetszik, úgy kívül mint belül. Jelen állás szerint szívesen cserélnél ilyenre. Meglátjuk mit írnak majd a felhasználók.

Hello IT. Have you tried turning it off and on again?

(#49) Sefter

Sefter
(őstag)

lehetne kapacitív meg multi touch...
miért ment fel a Hero ára :F 1 hete még 106-110 között volt több normális boltban is...

(#50) Ricardo válasza Jadro (#48) üzenetére

Ricardo
(PH! kedvence)

Csatlakozom. Nekem is bejön a ketyere., Kíváncsian várom a jövő évet , mit hoznak ki a zöld robotból :K

[ Szerkesztve ]

Egészen addig röhögtem a főnök reggeli viccén, amíg rá nem jöttem hogy az a napi feladat.

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.