Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#2051) To_Pet válasza combrader (#2050) üzenetére

To_Pet
(lelkes újonc)

Akkor lehet, hogy nem követtem pontosan. Sajnos nem túl jó az angolom és lehet, hogy valamit nem értettem meg és kihagytam. Az sms progit kipróbálom, köszi.

(#2052) combrader válasza To_Pet (#2051) üzenetére

combrader
(kvázi-tag)

Nincs mit!

Alapvetően ennyire kell odafigyelni:
⊕ Wipe ALL THINGS MANUALLY
⊕ The rom requires more than 2 auto reboots on first boot
⊕ I suggest to make a reboot after flashing
⊕ APPS2SD integrated, don't need to flash others zip
⊕ If boot splashscreen lasts more than 2 minutes pull out battery

⊕ Vagyis manuálisan kell leszedni mindent telepítés előtt. Ezt könnyű megoldani, egyrészt raksz fel új bin-t, vagy a régit újra rakod és az leszed mindent, az sd kártyát meg magadnak megformázod, vagy miután felraktad a recovery-t, akkor ott megformázod.
⊕ Első alkalommal legalább kétszer fog magától újraindulni, ez nem baj. De előfordulhat több is. Nekem kétszer indult újra.
⊕ Miután felküldted a romot és elindul a telefon, újra kell indítani. Ne kezdj el telepíteni semmit még.
⊕ Az Apps2SD fícsör be van integrálva a romba, így azt nem kell külön állítgatni sem a recoveryben, sem külön flash-sel.
⊕ Ez talán az egyik leglényegesebb. Ha 2 percig csak a töltőképernyőt látod (egy fénynyaláb megy az android bábu körül), akkor ki kell venni az aksit. Ezt nálam is el kellett játszani vagy 3x, semmi reakció. Majd újraraktam még egyszer és akkor elsőre továbbment.

(#2053) hajdú

hajdú
(lelkes újonc)

Sziasztok! Lehet hogy hamarosan eladó lesz az én Liquid E-m... Esetleg tudtok valakit, akit érdekelne?

(#2054) To_Pet válasza combrader (#2052) üzenetére

To_Pet
(lelkes újonc)

Köszi, majd egyszer kipróbálom úgy ahogy leírtad, de az sd kártyának teljesen üresnek kell lennie? Mert ugyebár oda másolom fel a zip-et amiről flashelek.

A Handcent sms miatt meg ezer hálám, nagyon jó kis program.

(#2055) combrader válasza To_Pet (#2054) üzenetére

combrader
(kvázi-tag)

Igen. Amikor a bin-t rakod fel, akkor igen. Majd miután felment és feltetted a recovery-t is, akkor wipe-olj (lehetőleg full wipe-al). Majd az usb mass storage bekapcs, ekkor teszed rá a zip-et és utána flash-elsz.
Ha végeztél és felment minden, egyszer újraindítottad a masinát, akkor teszeld vissza mindent az sd-re (vagy legalábbis amit szeretnél).

A progi miatt pedig nincs mit.

(#2056) mateyko

mateyko
(újonc)

Sziasztok

Segítségeteket szeretném kérni,hogy hoztam egy ilyen készüléket canadabol,eddig állt a szekrényben szinte zsír új dobozos!A kérdésem a következő:
Beletettem a telenoros kártyámat,de nem veszi be,hálózati kódot kér,valahogy ezt meglehetne oldani,vagy valami rommal,programmal amivel függetleníteni tudom??Választ előre is köszönöm. Üdv Erik

(#2057) combrader válasza mateyko (#2056) üzenetére

combrader
(kvázi-tag)

Szerintem az eltérő régió miatt fordulhatott elő ez a probléma.
Érdemes lenn egy új rendszert rátenni és úgy megpróbálni a sim kártyáddal. Akkor tutira működnie kell.

Apró érdekesség, hogy nekem egy új rom feltétele után kért hálózati kódot. Néztem is, mondom mi van... Én nem tudok semmilyen ilyen kódot, be is paráztam, hogy nem fogom majd tudni használnia telefonom többet, de a mégse gombra tovább ment. EGy próbát még megér.

(#2058) mezgag

mezgag
(újonc)

Sziasztok!
Van egy Liquide-m és az történt hogy raktam rá a 2.2-es rom-ot bin fájlból és kiírt a tools valami hibát és megállt és nem csinált semmit.vártam vele hogy mi lesz de megfagyott teljesen a progi. azóta a telefonomat nem lehet bekapcsolni se.Elvittem már 2 mobiloshoz is de nem tudták életre kelteni az agyát, hardveresen nincs baja.,
Van ötletetek hogy mit lehet vele csinálni? vagy hogy vigyem el ahol van eszközük és szakértelmük a megjavításához? :W :W :W

Köszönöm előre is a segítséget! :R :R :R :R

mezgag

(#2059) combrader válasza mezgag (#2058) üzenetére

combrader
(kvázi-tag)

Pontosan mit írt ki? Akkor lehet többet tudnánk segíteni.
Bin telepítés közben az EGYETLEN dolog, amit nem tehetsz meg, hogy lehúzod az usb-t. Onnantól bármi történhet a telefonnal. Én megpróbálnék egy töltést, hogy arra mit reagál, valamint egy újabb bin feltételt. Utóbbinak asszem annyi feltétele van, hogy rá legyen dugva a készülék a gépre.

(#2060) mezgag válasza combrader (#2059) üzenetére

mezgag
(újonc)

Szia!
Konkrétan semmi nem történik! :(
Fekete marad minden, még a pc sem reagál rá. :F
Az a bosszantó, hogy kintről behozott teló, vadiúj! :W
Köszi! :R

mezgag

(#2061) combrader válasza mezgag (#2060) üzenetére

combrader
(kvázi-tag)

Akkor ha jól értem a "vadiúj" kintről behozott telóra akartál rátenni egy 2.2-ers romot?
Addig minden rendben volt a vele? Mert elképzelhető, hogy buherált cuccos volt. Esetleg egy factory resettel meg lehet próbálni kísérletezni.

1.) Turn off your phone, then press and hold the Power until you feel your smartphone vibrate and/or you see the Acer logo screen.
2.) Press and hold the Volume up and Volume down buttons.
3.) Use the Volume up button to select Clean boot:YES.
4.) Press the camera button to confirm.

Esetleg egy új akksival is megpróbálnám.

(#2062) mezgag válasza combrader (#2061) üzenetére

mezgag
(újonc)

Szia!
Sajnos semmit nem csinál a teló! 0 reakció :(
Már próbáltam minden gomb kombinációt! 0 :W
Köszi a segítséget! :R
Lehet, hogy egy szervizest kéne találnom?! :F
Üdv!

mezgag

(#2063) combrader válasza mezgag (#2062) üzenetére

combrader
(kvázi-tag)

Én még a szerviz előtt mindenképp megpróbálnék egy új aksit szerezni és azzal kipróbálni, mi a helyzet. Ebay-ről egész olcsón hozzá lehet jutni.

(#2064) littlelion21 válasza mezgag (#2060) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Nocsak, csak nem expansys?

(#2065) Frankie fish válasza mezgag (#2062) üzenetére

Frankie fish
(újonc)

Szeva, én ugyan így jártam.
minden ugyan az nálam is, voltam már 4 szervizben.
a hiba a következő: meghalt a bootloader vagy mi a fene azért nem indul el,
több mobilos megnézte és azt mondták hogy a boxokhoz nincs frissítés ami visszaállítja a boot-ot is.így 4 mobilos után már én sem tudok mit kitalálni.
állítólag az acer nem biztosít szervíz hátteret normálisan.
Az aksi tuti nem halt meg én kicseréltettem.

(#2066) Sopi

Sopi
(senior tag)

Sziasztok!

Van egy Acer Liquid S100 A1 telefonom (független), amit a villamoson kivertek a kezemből és ennek köszönhetően berepedt a kijelző előtti plexi (LCD hibátlan). Rendeltem hozzá eBay-ről új kijelzőt (LCD + érintésérzékeny fólia + plexi + szerszámok).
Szeretném, ha beáraznátok a készüléket, hogy mennyit érhet.
Előre is köszönöm a segítséget!
Itt a hirdetés.

Üdv,
Sopi

Tárhely rendelés, percek alatt. - ITone Informatika Kft. - http://www.itone.hu

(#2067) combrader válasza Sopi (#2066) üzenetére

combrader
(kvázi-tag)

Tekintve, hogy az új kb. 65 körül mozog az egyes gsm boltokban, a tied durván másfél éves, sérült, de van hozzá egy vadi új kijelző, még így is egy kicsit mehetne fentebb. Én egy 45-re áraznám be.

(#2068) hajdú válasza Sopi (#2066) üzenetére

hajdú
(lelkes újonc)

Nekem van hozzá nagyon hasznos képes szerelési útmutatóm, ha kell, szólj... én is hasonlóképp jártam, és bár nem volt könnyű (3 órát elszarakodtam vele), de ennek segítségével sikerült is saját kezűleg kicserélnem, pedig sosem csináltam még ilyesmit :)

(#2069) Sopi válasza hajdú (#2068) üzenetére

Sopi
(senior tag)

Szia!

Köszi szépen. Nekem is van egy, de mindenképp jól jönne a tiéd is.
Igazából nem akarok már vele szórakozni, azért is próbálom így árulni, külön kijelzővel, de nem nagyon érdekel így senkit 35e-ért.

Üdv,
Sopi

Tárhely rendelés, percek alatt. - ITone Informatika Kft. - http://www.itone.hu

(#2070) Picco válasza hajdú (#2068) üzenetére

Picco
(őstag)
LOGOUT blog

hali

olvastam a kommentedet az acer s100 topicban, eltudnad kuldeni nekem a kepes leirast?

Nekem van hozzá nagyon hasznos képes szerelési útmutatóm, ha kell, szólj... én is hasonlóképp jártam, és bár nem volt könnyű (3 órát elszarakodtam vele), de ennek segítségével sikerült is saját kezűleg kicserélnem, pedig sosem csináltam még ilyesmit

elore is koszonom, udv: Picco :R

I see dead people!

(#2071) Picco válasza Picco (#2070) üzenetére

Picco
(őstag)
LOGOUT blog

privi akart lenni :DDD

I see dead people!

(#2072) korpicschess

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ROM segédlet

iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | LG P990@CM7.2 & Etana 3.0.31 kernel + Sansa Clip+ & Brainwavz M4

(#2073) mezgag

mezgag
(újonc)

Garanciában cserélt Acer Liquid E készülék eladó! Kártyafüggetlen karcmentes még a gyári kijelző folia is rajta van, összes tartozékkal, dobozában.
Sajnos több mint 1 hónapot vártam rá, közben vettem másik telefont így feleslegessé vált!
Jelenleg magyar nyelvű android 2.3.7 szoftver van a készüléken!
Érdeklődni hétköznap 9-17-ig
+36309718477

mezgag

(#2074) Biro_Peti

Biro_Peti
(kvázi-tag)

Sziasztok! Valaki ajánlana egy jól működő ROM-ot, ami nem kínai. Nem kell, hogy magyar legyen, tökéletes az angol is. Köszi! ;)

(#2075) combrader válasza Biro_Peti (#2074) üzenetére

combrader
(kvázi-tag)

LiquidNext 1.9.2, közel 3 hónapja használom. Egyszerűen lenyűgöző. Stabil, gyors, eddig ha 2x megfagyott, akkor sokat mondok, az is játék miatt. És van benne magyar is mint minden, 2.3 felettibe, de angolra is állíthatod ha úgy tartja kedved.

(#2076) szabeska

szabeska
(kvázi-tag)

Üdv! Az acer s100 vagy az E az újabb készülék?

* Sony Ericsson WT19i * 24" Dell Ultrasharp U2412M - Asus P8H67-M LX - Intel® Core™ i3-2100 3,1 Ghz - 4GB 1333MHz DDR3 Kingston HyperX Blu - Sapphire HD5770 - Chieftec 500W - Razer Abyssus *

(#2077) bzsolt99 válasza szabeska (#2076) üzenetére

bzsolt99
(lelkes újonc)

Üdv
Az E az újabb készülék több memória van benne.

(#2078) To_Pet

To_Pet
(lelkes újonc)

Helló! Tapasztalta valaki a liquid next rom használata közben hogy a proximity érzékelö nem müködik rendesen? Beszélgetés végén nem kapcsol be néha a kijelző és csak akku kivétellel lehet életre kelteni a telot. Ketesgéltem a neten megoldást de nem találtam semmi hasznosat. Már többször ujraraktam a romot. Ha meg kikapcsolom az érzekelöt akkor folyton tartasba rakom a fülemmel azt akivel beszélek.

(#2079) bzsolt99 válasza To_Pet (#2078) üzenetére

bzsolt99
(lelkes újonc)

Helló!
Mostanában nekem is néha elég rosszul müködik megfagy beszélgetés közbe illetve ugy megfagy az egész csak akku kivétellel lehet valamit tenni.
Érdemes talán az ICS romra várni hátha ott sikerül valami javulást elérni.

(#2080) combrader válasza To_Pet (#2078) üzenetére

combrader
(kvázi-tag)

Igen. Sajnos :(
De ami furcsa, hogy csak az 1.9.2-ben jött ez nekem elő és csak egy jó 2-3 hónappal a rom használata után. Egyelőre semmi megoldás. Illetve van egy megoldás de elég oroszmódszeresen hat: nyomkodod a bekapcsolás gombot mint az őrült és olyan 15-20-adjára bejön a képernyő :) (de sajnos 10-ből ha 2x bejön, egyéb esetekre marad az akku ki-be trükk).
És ICS-re sajnos még várni kell kicsit és azt is maximum a Liquid E-s tulajod fogják csak élvezni. A simának nagyon gyengus a rendszerkövetelménye ICS-hez, szóval azon nem futna valami fényesen. Egyelőre én alternatíva után nézelődöm, de nincs szívem cserélni, nagyon a szívemhez nőtt.

(#2081) To_Pet válasza combrader (#2080) üzenetére

To_Pet
(lelkes újonc)

Nincs masik 2.3as rom ami jol mukodik? MIUI-t probalta valaki? En egyszer felraktam de csomo mindent kinaiul irt ki. Egyebkent liquid E-m van mert a simat csereltek gariba. Egyebkent a next 2 nappal telepites utan hazavagja a proximity erzekelot.

(#2082) combrader válasza To_Pet (#2081) üzenetére

combrader
(kvázi-tag)

Esetleg az 1.8-as next. Az nekem végig stabilan futott, nem is nagyon akartam cserélni újabbra. Miui-nak ez az egyik nagy hátránya. Én bevallom még nem próbáltam, de elég vegyesek a visszajelzések felőle.
Nekem nem vágta haza 2 nap alatt, kb. 2 hónapot bírt, újraflashelés után is. Utána bármikor megeshet egy kijelzőhalál, sőt úgy 3-4 naponta sajnos elő is jön a bug.

(#2083) bzsolt99 válasza To_Pet (#2081) üzenetére

bzsolt99
(lelkes újonc)

Az a gond miui--val,hogy eléggé eszi a ramot.Nekem még az e nélküli van de eléggé belassult mert mindig elfogyott a ram neki.Lehetséges ez a hardver is gyenge hozzá de én emiatt elég gyorsan lecseréltem.

(#2084) combrader válasza bzsolt99 (#2083) üzenetére

combrader
(kvázi-tag)

Nekem is sima van (csak volt, mert most lesz csere), de nekem next 1.9.2-vel simán fut, nincs semmi akadás. Nagyon nagy terhelést igényelő appok vagy játékok esetén fogy csak el a memória, de van benne memorytweak és azzal még lehet kicsit játszani, de végtelenségig nem tudom húzni :D Sajnos kevés már ez a memória.

(#2085) Biro_Peti

Biro_Peti
(kvázi-tag)

Sziasztok! Jól emlékszem, hogy alapból 12 hónap gari volt a telefonhoz, de ha regisztráltál a Speedshop honlapján, meg ha regeltél még az Acer honlapján is, akkor ezt fel lehetett tornászni 24 hónapra? Valami ilyesmi rémlik de már nem vagyok teljesen biztos benne...

(#2086) bzsolt99 válasza Biro_Peti (#2085) üzenetére

bzsolt99
(lelkes újonc)

Nekem most a kezembe került a gari papír ha jól emlékszem amikor vettem nekem már megadták a 2 év garanciát.Nem kellet sehova regisztrálni vagyis a papíron az van.

(#2087) Biro_Peti válasza bzsolt99 (#2086) üzenetére

Biro_Peti
(kvázi-tag)

Az én garipapíromat sajnos a Speedshop behúzta az előző gariztatásnál. Elhoztam a megjavított alaplapcserés telefont és a papírt meg nem kaptam vissza. Figyelmetlen voltam sajnos. De a számla megvan, szóval no para...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.