Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Komoly, és nem is annyira vészesen drága :)

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#2) k3l3r0n válasza KrenAtesz (#1) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Ezt azért nem mondanám, 60ezertől vannak már 24esek, igaz, nem 16:9, hanem 16:10 panellel...

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#3) mindfreak válasza k3l3r0n (#2) üzenetére

mindfreak
(őstag)

Igen, de azokon még DVI csatoló sincs.

(#4) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nagyon off, de én vagyok az élő példa, hogy a monitorok nem rontják annyira a szemet, mint azt hitegetik... volt ma cégnél ilyen szemvizsgálat és olyan eredményeim lettek, hogy csak néztek a szemészek is :D kérdezték: mennyit ülök gép előtt... hát 8órát munkában meg otthon is még majdnem ugyanennyit :D (kb 15éve függőzök masszívan...) így csak egy sima szűrős szemüveget kapok... "ha már a cég állja..." :D
témához visszatérve, nem tűnik rossz képernyőnek és kimondottan pozitív, hogy nem spóroltak a pixelméreten... 0.265-0.27 között az ideális a szememnek... meg úgysem néz egy ekkora jószágot 10centiről a normális ember :)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tök jó ez a két DVI. Ha egyszerre mindkettőt aktiválod, akkor egyetlen monitoron két gép képét láthatod. :) Praktikusabb mint a kétnyelű kalapács.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#6) k3l3r0n válasza mindfreak (#3) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Jogos, azt már csak 70ért nyújtják. Viszont ha a 465EUR-t átszámolom, akkor is 125ezer jön ki, amiért majdnem 2db 24es monitort adnak - DVI csatlakozóval is akár...

(#7) szacsee válasza k3l3r0n (#6) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

~70K-ért kapni DVI-D/D-Sub/ HDMI csatisat is. ;)

(#8) HyP3b0y válasza szacsee (#7) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

"Az érintésérzékeny kezelőszervekkel ellátott,..."
Nem vágom, de ez érintőképernyős vagy mit akar ez jelenteni? :F

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#9) tupacamaru válasza HyP3b0y (#8) üzenetére

tupacamaru
(PH! addikt)

Ez azt jelenti hogy a kezelőszervek érintésérzékenyek. :K :B ;) Szerintem ez olyan mint amilyen a régi monitoromon volt hogy elég ha hozzáérsz a szenzorhoz és az érzékeli azt. Nem kell megnyomni csak hozzá kell érni. Nekem az LG 795FT-n volt ilyen. Asszem.

[ Szerkesztve ]

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#10) xuanhe válasza k3l3r0n (#6) üzenetére

xuanhe
(újonc)

$ lesz az :)

3rd law of thermodynamics: things go worse under pressure.

(#11) simonzé válasza HyP3b0y (#8) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gondolom nem fizikai nyomógombok vannak hanem érintőgombok.
Szép dög egyébként.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#12) pschio válasza szacsee (#7) üzenetére

pschio
(őstag)

en 85ert vettem egy 26"-os FUSI-t D-SUB, HDMI, DVI-al szerintem megérte. Nagyon szép képe van.

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#13) HyP3b0y válasza pschio (#12) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

Ok akkor ki mennyit ad a samsung syncmaster 931BF (2ms, 2000:1 19")-ért mert kell ez a dög :DDD :R :C

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#14) mindfreak válasza k3l3r0n (#6) üzenetére

mindfreak
(őstag)

Igen, de azt nem is mondtam, hogy ez megéri az árát. ;)

(#15) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Acerek nem olyan rosszak TFT ügyben csak ez a mocsok pixel gari :W

.::www.megadanceradio.hu::.

(#16) and64dns válasza simonzé (#5) üzenetére

and64dns
(újonc)

Azért az nem derült ki, hogy tud-e PIP-et vagy PBP-t. Nélküle arra jó a két HDMI, hogy csatik kihúzás nélkül lehet váltani két eszköz között. Dell 2408wfp bemenetei:

High Definition Multimedia Interface (HDMI)
2x Digital Visual Interface - Digital (DVI-D) with High Definition Content Protection (HDCP)
DisplayPort
Video Graphics Array (VGA)
Component Video
Separate Video (S-Video)
Composite Video

Most:
Starting Price $689
Instant Savings $172
Subtotal $517

Ja és 110% color gamut.

[ Szerkesztve ]

(#17) k3l3r0n válasza xuanhe (#10) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Igazad van, azt benéztem. Sokkal kevesebb viszont euróban sem lesz.
info
A gyártók előszeretettel alkalmazzák az USD-EUR 1:1 arányú váltását. Nézd csak meg a hírek után a geizhals.at-n az árakat euróban. Aztán meg ott az ipon, ami az egyik legolcsóbb hazai netes bolt...

(#18) Ste válasza and64dns (#16) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

List Price: Ł450,000
Engine Size: 5998 cc
Power : 650 bhp
0-60: 3.3 s
Top Speed: 220 mph

ezek pedig egy Enzo speckói

True Success is Blonde

(#19) and64dns válasza Ste (#18) üzenetére

and64dns
(újonc)

Arra akartál kitérni, nem egy kategória? Elvileg $52 a kül. kb. 12%. Viszont PIP és PBP nélkül azért nem látom, miért nagy újdonság (ill. ár). Ja, hogy 1080 sor felbontású? Tudom sokakat zavar 2x1.62cm-es fekete csík alul és felül, a 1080p-s HD-s felbontásnál...

[ Szerkesztve ]

(#20) k3l3r0n válasza and64dns (#19) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

És a kicsit többért a dell-ben ips van, míg az acer tn...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.