Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Alex91

Alex91
(PH! nagyúr)

Hu, hogy ez Steve Jobs-nak nem jutott az eszebe! :C

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#2) Z86

Z86
(őstag)

Ha még nem hallottam volna erről a kütyüről és valaki elém tenné a cikk második képét majd megkérdezné mi ez, azt válaszolnám, hogy egy két részes nagy összecsukható borotválkozótükör :DDD
Egyébként vártam már róla egy ilyen részletes bemutatót :R

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#3) Rhino666

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na VÉGRE. Ilyen concept-eken dolgozgattam már egy ideje, azt hittem sosem lesz ilyen és learathatom a babérokat, de csak leesett már másnak is a dolog... :D

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#4) stifi

stifi
(senior tag)

érdekes, de szerintem ez a kocepció hatalmas FAIL lesz, a 3D-vel együtt.

nagyobb a füstje mint a lángja. :)

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#5) adwin

adwin
(kvázi-tag)

Szerintem nincs Toshibának 6500rpm-es hdd-je javítsd pls.

Üdv adwin

(#6) 3aTi3

3aTi3
(kvázi-tag)

nem olvastam el mindent, szal sry, ha mégsem így van, de: szerintem akkor lenne értelme, ha a felső kijelzőt egyszerűen le lehetne venni, hogy kapjunk egy valódi tabletet.
amúgy én sem jósolok nagy jövőt neki. benne van a tabletek és laptopok minden... hátránya. nehéz, kis üzemidő, nehezen használható billentyűzet...

én végeztem a feladat oroszlánrészét: üvöltöttem!

(#7) Daywalker válasza adwin (#5) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Igen, felette a szövegben jól is írtam, a képalá elgépelés. Köszi! :R

(#8) vinibali

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

én sem érzem átütő sikernek, főleg a fogyasztás mégha ledes háttérvilágítású is nagyon megdobja. nembeszélve a fantasztikusnak mondható intel hd graphics-ről :C

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

(#9) xdx@

xdx@
(senior tag)
LOGOUT blog

Érdekes koncepció. :U

(#10) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

Hát beteg ez a cucc nem is kérdéses.Mondjuk ekkora súllyal nem is biztos hogy hordoznám. És ha nem hordozásra veszem akkor ennyi pénzért egy olyan asztali konfigot ami rendesen üt és + belefér egy 100.000 es netbook......

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#11) tDr1v3r

tDr1v3r
(senior tag)
LOGOUT blog

De nem látom az értelmét... az most oké hogy két megjelenítővel rendelkezik, DE így az alsó fele nagyon nehezen használható pl. gépelésre... :/
Adhatnának hozzá egy fóliát amin van kitöremkedés a gomboknak, sokkal jobb lenne úgy gépelni.

XBL/OnLive: tDr1v3rHUN - Steam/Xfire: tDr1v3r - DeviantART: ben22eyes

(#12) Zsolto válasza tDr1v3r (#11) üzenetére

Zsolto
(senior tag)

Pont ez a fólia jutott eszembe nekem is, azzal tuti klassz lenne gépelni rajta, elég lenne valami leheletfinom, jelzés értékű elválasztó perem a gombok között.

Amúgy a vas gigagyík, nagyon tetszik. És hogy nem csak gík, de a teszt szerint még használható is, az külön öröm.

Én nem hallottam még róla, köszi a bemutatót! :R

Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu

(#13) Hoqspok

Hoqspok
(lelkes újonc)

engem spec. zavar ha nincs klaviatura az érintő képernyős telefonoknál döbbentem rá hogy borzasztó érzés minden visszajelzés nélkül egy üveg lapot simogatni szeretem ha az érzékszerveimen ( hallás, tapintás ) keresztül kapok valami infot gépelés közben. Családba jól jönne egy ilyen [Art Lebedev Studio Optimus Maximus] kijelzővel szerelt laptop mert Görög és Orosz karakterekre igen sűrűn van szükségünk.

[ Szerkesztve ]

(#14) lujó55

lujó55
(őstag)

Ki nem mondott, rejtett igények a felhasználók részéről, vagy marketing? Hát nem tudom. Nekem furcsa...

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#15) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

"Az Acer ICONIA nem notebook és nem igazán tablet, de megtestesíti meg mindazt, amit úgy hívunk, hogy „gadget”."

Ez így jól van? :F

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#16) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon durva egy gép.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#17) HaZse

HaZse
(fanatikus tag)

Épp szombaton tapiztam egyet az M5-ös madaras tesco-ban az Acer boltjában. Érdekesnek érdekes volt, de nekem nem jött be, pedig vagy fél órát előtte töltöttem. Inkább az ott kiállított 23 colos tapis moncsi tetszett.

Press PLAY on tape. - privátra ILLIK válaszolni - Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hazse

(#18) Parci válasza z0d1AK (#15) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

ezt segítő szándékkal írtad? ha igen, miért nem privátban a szerzőnek? vagy ha nem is privátban, de miért ilyen banális kérdéssel?

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#19) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes egy notebook lett. Vagy inkább formabontó. :) Viszont a dizájnt leszámítva nem látom hogy miért lenne jó választás bárkinek. Formailag extrém a 2 kijelző de amúgy semmi extra.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#20) waporka

waporka
(tag)

nyomogatnám egy darabig aztán visszatérnék a jólbevált nyomogomboshoz....

a privire illik válaszolni....

(#21) audi100td válasza Napfénysüti (#19) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Ha masra nem is, pistikenek jo lesz menözni a haverok elött. :)

(#22) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Mindennapi-használatra-elég-macerás-de-különlegességnek-nem-rossz.

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

(#23) mrlujoak

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes noti, meg kell hagyni, szívesen kipróbálnám.

Első, gyártásra érett termékhez képest elég sok apróságra figyeltek, már "csak" a fogyasztásra és a jóval jobb minőségű kijelzőkre kell alapvetően figyelni, és mindenki boldog.

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#24) killerjohn

killerjohn
(őstag)

szerintem most kellene jönnie a Samsung-nak, összerakni két darab Galaxy Tab 10.1-et, és másnap megvenném :) természetesen szintén erre a célra optimalizált és kialakított kezelőfelülettel. Felőlem Windows-os is lehet, Android-os is, megveszem azonnal :)

SC2: KillerJohn#634, D3: KillerJohn#2359

(#25) NagyVillany

NagyVillany
(kvázi-tag)

heh

komolyan már több mint 10 éve, kb félévente belefutok egy ilyen cikkbe hogy 2 kijelzős notbukizé "új koncepció"

régen valamelyik compfair vagy ifabo kiállitáson tapiztam már ilyet, win98 vagy win2000 futott rajta mert XP akkor nem is létezett vmi ILYESMI kinézetü cucc, mindig volt több gyártó is akik próbálkoztak ilyenekkel, de hétköznapi használati értéke sztem 0. Max orvosi ipari hadi ilyesmi helyeken lehet hasznos kb.

"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

(#26) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem volt szerencsém élőben tesztelgetni egy kicsit, hát a virtuális billentyűzettől sírva fakadtam, nem lehet rajta normálisan gépelni: lassú, nagy a reakcióidő, ha kellően gyorsan gépeltem, 2-3 betűvel is le volt maradva a billentyűzet, úgyhogy hagytam is a fenébe. Tényleg van egy súlya, viszont elég jól össze van rakva.

Szép dizájncucc, semmi egyéb.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#27) Atos23

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Kiváncsi vagyok én is a kisebb tápdoboz funkciójára, h mit szűr, és milyen kapcsolással?

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#28) buzus

buzus
(fanatikus tag)

Elég drága, plusz a virtuális billentyűzetet sem szeretem. Maga a gép viszont szép.

(#29) BalooTM

BalooTM
(kvázi-tag)

Nyomkodtam egy ilyet, szerintem katasztrófa.
Virtuális billentyűzet használhatatlan tízujjas gépelésre, játékra, stb...

Ja, meg ha beleborul egy pár csepp víz, akkor ez nem 12000,-Ft-os játék, mint egy sima notinál a billentyűcsere :)

Ez a gép olyan, mint az autókiállításokon a concept-car-ok, jó-jó, szép, meg minden, de van még rajta bőven csiszolnivaló, mire gyártásérett lesz a dolog.

A notebook legyen notebook, a tablet meg legyen tablet, a dualscreennel meg játszon a Nintendo...

Üdv,
Baloo

Letiltott telefonszámot nem veszek fel!

(#30) Rhino666 válasza BalooTM (#29) üzenetére

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig ez a notebook-ok jövője, a számítástechnika mindent kidob magából ami mechanikus elven működik, mert ott nagyobb a hibaarány...

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#31) rizso

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt a gépet szerintem nem is szabad úgy kezelni, mint egy laptopot, hanem laptop vagy asztali mellé, mint egy tabletet. Amúgy szép, érdekes, ötletes, de a laptopomat nem adnám érte...

(#32) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nekem tetszik ez a megoldás.Elsö próbálkozásra nem is olyan rossz.Persze szokni kell a billentyüzetét.de nekem például nem okozott gondot a használata

(#33) west

west
(őstag)
LOGOUT blog

A "dolgog" mint elérhető újdonság, a késöbbi felhasználói tapasztalatokat követően biztos, hogy egy komoly fejlődésen fog átmenni.Csiszolva lesz még ez a technologia. Ami az árát illeti a szűk Magyar gazdasági keresztmetszet, kevés kisérletező kedvű felhasználót bátorít majd a megvásárlására.Ellenben a gazdagabb országok kiváncsi lakóinak, nem fog gondot okozni a termék kipróbálása. Egyébként jó lett a beszámoló :R Köszönet érte az írónak.

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#34) Soni84

Soni84
(tag)

Nagyon unatkozhatott az aki kitalálta ezt.
Ahogy az első hozzászólók egyike mondta ez egy irdatlan nagy fail lesz. 330.000Ft?
Ezért?? 1.5órás üzemidő mikor jönnek a fusionok a 10 órás üzemidővel 100.000Ftért?
Virtuális billentyűzet mikor már az ipadnál is bukta volt?
Egyszerre film és munka? 24"-os monitorról hallott már valaki?

Eddig fejlődött az IT, de mostanság azt látom, hogy egy rakat használhatatlan kütyüt dobálnak piacra, mert nem tudnak újat kitalálni.
Persze van akinek biztos pont erre van szüksége, de kötve hiszem hogy az az apró csoport elviszi a hátán az ötletet.

Asusnak volt jó ötlete a slide-al, ahol display alá becsúsztatható billentyűzetet csinált. Egyben laptop és tablet! Na annak van értelme!

(#35) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Rétegtermék réteg igényekre. Demonstrálásra kell. A Bugatti Veyron minden darabján bukik egy jó nagyot a VW is, de hát kell a csúcsmodell a piacra, hogy megmutassák hogy ők a leginnovatívabbak. Hátha valami használható dologgá szelídül

(#36) M@trixfan válasza Alex91 (#1) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Évekkel azelőtt elvetette mielőtt az Acer eszébe jutott! ;] Láttam Saturnban egy ilyet, vacak volt. Netbook érzés: gyenge minőségű és egy olyan aspektusa sincs a készüléknek amiben igazán jó lenne. Szerintem még túlárazott is valamennyire. Az Acer leginkább a 200 e alatti gépekben erős, szerintem rengteget jöttek föl.

twitter: MatrixfanLive

(#37) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Hát nekem nagyon bejött, odáig vagyok érte! ;)

Mondjuk eleinte biztos szokatlan lenne, de hozzá lehetne szokni... :U

(#38) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

elsőre jópofa, de szerintem totálisan értelmetlen, kényelmetlen és fölösleges cucc.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#39) Predator666 válasza Alex91 (#1) üzenetére

Predator666
(fanatikus tag)

Nem baj az. Majd az Apple ismét 'feltalálja' és akkor mehet a hype ismét. :)

Kivettem, mert volt, kit zavart.

(#40) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

remélem nem ez lesz a jövő, mert akkor én maradi leszek..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#41) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én azt nem értem, hogy csinálnak egy ilyen csupa kijelző csodát horribilis összegért, és 'elrontják' két szutyok TN-panellal...

Fel nem foghatom, miért...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#42) maláj válasza sNORh (#40) üzenetére

maláj
(őstag)

nem vagy egyedül a dologgal :)
továbbra sem látom értelmét a dolognak a többi hibáján kívül (TN, akkuidő, stb.)

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#43) audi100td válasza Rhino666 (#30) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Szerintem ez hülyeseg, egy billzeten megis mi romolna el? Elöbb megy tönkre ez a szaros kijelzö, munkara egy ilyen gep hasznalhatatlan, tuti nem ez lesz a komolyabb notebookok jövöje...

(#44) TESCO-Zsömle válasza audi100td (#43) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez még lehet, de mire eltűnik a billentyűzet, olyan kijelzők lesznek, amik minket is túlélnek.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#45) Georgie1224

Georgie1224
(kvázi-tag)

Nekem igazából egy dologban tetszene, hogyha lenne olyan touch-ra is kihegyezett játék, amiben volna értelme. Pl.: Star Trek konzol képe jelenne meg rajta és azt piszkálnám, és nem egérrel nyomkodna az emberiség, hanem a touch-on irányítani.
Szerintem annak volna értelme.
Így 0-hoz közeli játékteljesítmény amit ki lehet hozni belőle.
A régebbi játékok elmennek rajta, de annak sincs sok értelme.
Max divat majmolásra jó.
Az ötlet örvendetes, de szerintem így ebben a formában felesleges.

Gigabyte X85A-UD5, i7 950, Corsair XMS3 12Gb , Ati 6970 , LOGITECH MX518, GENIUS SLIMSTAR PRO SCROLL, SAMSUNG EX2220.

(#46) hardline

hardline
(kvázi-tag)

Mi a bánatos langyosfény ez? Mivel jobb egész nap egy üveglapon gépelni, mint rendes billentyűzeten? Mi kerül ebbe ennyibe? Hol ér ez ennyit... Divatköcsögöknek biztos tuti vétel, csak vegyenek mellé egy zsebagregátort, és akkor még mutogatni is lehet.
Sztem ennek semmi értelme, de biztos lesz rá kereslet.

Ha még nem csináltál egy dolgot, próbálkozz meg vele háromszor. Először, hogy legyőzd a félelmedet. Másodszor, hogy megtanuld, hogyan kell csinálni. Harmadszor, hogy kiderítsd, szereted-e csinálni.

(#47) audi100td válasza TESCO-Zsömle (#44) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

De attol meg nem lesz rajta kenyelmesebb gepelni... :U

(#48) TESCO-Zsömle válasza audi100td (#47) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy mi a kényelmes, az megszokás kérdése.

(#49) audi100td válasza TESCO-Zsömle (#48) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Ennyi erövel börtönben vagy mondjuk egy elmebeteg diktator altal vezetett orszagban elni is is lehet kenyelmes, csak megszokas kerdese. :U Egy sima üveglapon te tudod epp melyik gombokon vannak az ujjaid, erzed ha lenyomsz egy billentyüt? Az ilyen divatmajmok miatt cseszik el egyre jobban a notikat, lasd pl. 16:9, fenyes kijelzö, szigetes billzet, ujlenyomatgyüjtö csillivilli felületek. Nem mindenkinek ez kell am! Szerencsere van meg alternativa, remelem ez igy is lesz meg egy ideig. 16:9 sajnos mar az üzleti gepeknel is alap, azt mondom azt meg meg lehet szokni, na de, hogy kenyelmes, pff. :U

[ Szerkesztve ]

(#50) TESCO-Zsömle válasza audi100td (#49) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ó igen. Már vártam a banális túlzásokat. Ha ez a legerősebb érved, jobb ha mész hangyát szedni. Az majd megnyugtat. És mielőtt vissza jössz, kérlek a személyeskedést is hagyd ott a bolynál...

Ha a szigetes billentyűzet lett volna az alap, akkor a "teljes"-re fújnál, mert az lenne a szokatlan, nagy, otromba. Ugyanez a képarányokra és bármi másra is igaz.

Ujjlenyomat-gyűjtő felületek ellen is van nagyon jó védelem. Nem kell dzsuvás kézzel fogdosni. Ennyi. Régen divatban volt egy kézmosásnak nevezett eljárás. Szappan, víz most is van, úgyhogy nem értem. Ma már -szinte- minden igényt ki lehet elégíteni, csak egy kis utánajárás kérdése.

Csak azért fújni a változatosságra, mert neked nem tetszik... :U

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.