Acer Aspire Z3100 WIN. :-)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Az Aceren látható rendszerről tud valaki valamit? 
http://prohardver.hu/dl/cnt/2010-09/65173/168a_s.jpg
Windows Media Center 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Dehogyis.
Ez egy Acer által fejlesztett, touchscreenre optimalizált "hub", a neve Acer TouchPortal.
szerk.: Ahogyan ezt a cikk írja is.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
Hoppá, ezt elnéztem, úgy látszik a hír ezen részén átsiklottam. 
Mindenesetre nagyon hasonlít rá.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Srodney
(senior tag)
esztétikus lehet egy szépen berendezett szobába vagy irodába de nem sok mindenre jó még...szerintem...

lujó55
(őstag)
+1 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

maláj
(őstag)
hát ezek bűnrondák szvsz ...
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Sicilian
(őstag)
Ezek meg baromi rondák, semmi esztétikai érzék 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

waterman_
(fanatikus tag)
a gateway még elmegy, de kiutálnám a szobából a tenyérnyi kávája miatt. az aspire viszont egy ipari hulladék. baltával faragták. ezelőtt 5 évvel használtam egy már akkor sem tök friss lcd pc-t, hörgött benne valahol egy 8 centis venti, hátrafelé vagy 15 centi volt, de a monitorból csak az lcd látszott, más nem. hát az jobban nézett ki mint ezek.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes