"mennyiben a tagok száma december 24-én eléri, vagy meghaladja a 4000-es számot"
Szerintem nem fogja elérni 24 nap alatt.
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

"mennyiben a tagok száma december 24-én eléri, vagy meghaladja a 4000-es számot"
Szerintem nem fogja elérni 24 nap alatt.
Mér mondod, van ahol egy hét alatt összejön 60k is 
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

Ha aktív facebook felhasználó volnék - mint ahogy nem vagyok - akkor Acer kaphatna egy like-ot a mostanában a notebook-os "felsőházban" terjedő 3 év garanciájára.
Úgy látszik Aspire One D257-et mára a női vásárlóréteget megcélzó "vidám" fedlap sem nagyon adja, el. Egy C-60-assal motiváltabb lennék 
Ez a kütyü megint kiverte nálam a biztosítékot.
Persze a nyereményjáték mindig jó dolog :]
[ Szerkesztve ]
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!
(#4) Translator

"kiválasztunk"???
Nem "kisorsolunk"???

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

A sorsolás is egyfajta random kiválasztás, nem?
Amúgy természetesen sorsolni fognak.
Az otlet jo, de likeolos nyeremenyjatekot mar nem erdemes inditani (pontosabban likeolni) a rengeteg multireges csalo miatt. Ugyanezen okbol minden bizonnyal meglesz a 4000.
Az egyetlen kattintásba elfelejtettétek beleszámolni a facebook regisztrációt!
Ezért is jó, hogy a cikkíró megadta a linket a valós profilra, köszönet érte!
"A készülékbe VGA kamerát álmodtak a tervezők. Ez nem lenne gond, de bele is tették." - Gubro