Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) _Oscar

_Oscar
(tag)

A táblázatban elhelyezett Acer link az ASUS honlapjára vezet...
Alapból 3év gari lenne rájuk?

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#2) Daywalker válasza _Oscar (#1) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Hát az ultrabook most jött be és három évvel adják hivatalosan. Arra nincs garancia (...eh...), hogy mondjuk fél év múlva is annyi lesz rá. A 8481-re is annyi van már egy ideje.

[ Szerkesztve ]

(#3) hunmyke válasza Daywalker (#2) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Én is nézegettem a Travelmate-eket, kimondottan munkába, volt egy olcsóbb változat 14"-os i3-as 4GB ram és 3 év garival + Win7 prof-fal adták 165-170k körül, ami szerintem nagyon korrekt.:)

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#4) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Megkockáztatom, hogy ez az összehasonlítás ilyen irányú kijelentések nélkül is megkérdőjelezi az ultrabook kategória jogosultságát - kivéve persze a divatcsinálást.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#5) Krike

Krike
(tag)

A 8481-est év végéig szintén 3 év garival adják. Én tuti azt választanám, mert több, és szélesebb körű a csatlakozási lehetőség, erősebb vga, nagyobb ssd a hdd mellett, cserébe gázosabb billentyűzet.

A lélek Isten üzlete, enyém az Ember

(#6) hunmyke válasza Krike (#5) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Meg lehet szokni ezt a billentyűzetet is, nekem nagyon nehezen sikerült, persze amikor elém kerül egy-egy Thinkpad telepítésre olyankor ölni tudnék, hogy olyan legyen az Acer-emen.:)

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#7) stifi

stifi
(senior tag)

kár azért a billentyűzetért a travelmaten, amit a jelenleg is futó aspire sorozattól kapott..
ha az valami komolyabb eresztés lenne, akár még üzletinek is nevezhetnénk ezt a gépet, de így csak egy szép és komoly consumer marad a szememben..

szerk: volt a kezemben, kipróbáltam, ezért merem ezt így kijelenteni..

[ Szerkesztve ]

Nincs időm kedvesnek lenni...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.