Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#401) Webduck válasza msb19 (#400) üzenetére

Webduck
(újonc)

Szia msb19!

Letöltöttem a rapidról, de nekem nem jött össze. Ugyanazt tudod átküldeni vagy van valami más drivered? Ha igen légyszi nekem is küld át.
Köszi. webduck@freemail.hu

(#402) msb19 válasza Webduck (#401) üzenetére

msb19
(újonc)

elküldtem neked is nézd meg hogy jó e de nekem ezzel működik:D
a valami más drivert mire értetted? vagy mihez? :))

(#403) msb19 válasza Webduck (#401) üzenetére

msb19
(újonc)

elküldtem neked is nézd meg hogy jó e de nekem ezzel működik:D
a valami más drivert mire értetted? vagy mihez? :)) ehhez nekem is csak ez van de nekem nincs vele gond

(#404) Webduck válasza msb19 (#402) üzenetére

Webduck
(újonc)

Aspire 5730Z-nél nekem is a "Modem a High Defini..." sárga kérdőjeles maradt. Minden más felment, de ez nem akar sehogysem. Amit küldtél azzal sem.:(

(#405) msb19 válasza Webduck (#404) üzenetére

msb19
(újonc)

törőld le a régit
utánna tedd fel ezt
nekem is így lett jó
1ször nekem is sárga kérdőjeles volt letöröltem felttettem ezt és jó
de ha nem ------>google foxcommon vagy miez van sokminden;)

(#406) Webduck válasza msb19 (#405) üzenetére

Webduck
(újonc)

ok, köszi kűzdök még vele egy kicsit...

(#407) msb19 válasza Webduck (#406) üzenetére

msb19
(újonc)

ok de ha nem megy akkor sincs gond vagy nemtudod hassznállod e ezt az ezközt:D
és a rendszer stabilitásán nem ront :))

(#408) betis válasza msb19 (#407) üzenetére

betis
(újonc)

Na megpróbáltam feltenni az illesztőprogramot amit kűldtél,de nekem azt írja ki hogy ehhez az illesztőhoz nem található eszköz.Próbáltam úgy is hogy letöröltem a régit előtte de ugyan azt írja ki.

Mindenesetre a segítséget köszönöm!

(#409) msb19 válasza betis (#408) üzenetére

msb19
(újonc)

(#410) betis válasza msb19 (#409) üzenetére

betis
(újonc)

Most értem haza és ki is próbáltam ezt is de a helyzet változatlan.
Mostmár nem foglalkozok vele.
Így is működik normálisan.

Köszönök minden segítséget!

(#411) msb19 válasza betis (#410) üzenetére

msb19
(újonc)

hát sajnállom én ennyit tudtam nekem ezek működnek hozzá
többet nem tudok marad a google az mindig segít
vagy vissza a vista :DD

(#412) AstraP750i

AstraP750i
(újonc)

Hali
Acer Aspire 6935G tulajdonosa vagyok és érdekelne hogy Vista Home Premium alatt hol lehet kikapcsolni a TurboCache-t?
Vagy ha nem a TurboCache akkor mi okozhatja azt jatekoknal hogy hirtelen gondol egyet mondjuk pl CoD WaW-ban hogy az atlag 70-80fpsbol csinal 20at.
A VGA amit beleraktak a gépbe egy nVidia 9600M GT 512MB dedikált memóriával és emellé van még a gépben 4GB DDR3 ram maximális lefoglalható memóriának a TurboCache miatt 1791MB-t ír.

(#413) msb19

msb19
(újonc)

sziasztok!
most én kérnék segítséget tőletek 5720z-hez vagy hasonloja akinek van és összetudtamár kötni a tv-vel s-videón?mert van kábelom hozzá 1ik fele s-videó---->laptopba scart-------->tv-be
de sehogyse akarbejönni a kép nemtudjátok h kell e vmi progi vagy mijen lejátszón lehet beállítani h a tv-n tudjam nézni a filmet?
elöre is köszi

(#414) AstraP750i válasza msb19 (#413) üzenetére

AstraP750i
(újonc)

a vga meghajtó programban engedélyezni kell a 2. megjelenítőt.

(#415) msb19 válasza AstraP750i (#414) üzenetére

msb19
(újonc)

igen addig eljutottam :D meg próbálltam fn+F5 de nemmegy semminincs atv-n kicsit rezeg a kép feketén és kész nemtudom h hogy van :O

(#416) Detty21

Detty21
(újonc)

Sziasztok!Én egy Acer Aspire 6935g típusú gépet vettem,és mivel vista volt rajta(amit nem igazán szeretek)ezért telepítettem rá egy xp-t,de viszont nem működnek az érintőgombok és a videokari sem tökéletes.Próbálkoztam neten keresgélni hozzá drivereket xp-re ,de csak vistához találtam.Mit javasoltok mit tegyek hogy ujra müködjenek rajta a dolgok?! :F rakjam rá vissza a vistát vagy ne?köszi ;)

(#417) msb19 válasza Detty21 (#416) üzenetére

msb19
(újonc)

mien videókarid van? meg a többi cuccod?
írd le hátha tudok segíteni :)

(#418) Bendeboy

Bendeboy
(újonc)

Sziasztok!
Látom már egy ideje alig érkezett új hozzászólás.. hmm..
Na mindegy remélem azért valaki még be be néz :)
Nos! Rendszeresen olvasgattam a hozzászólásokat de nem emlékszem hogy foglalkoztunk volna az ASPIRE ek infrájával, ill. távkapcsolójával.
Nekem egy 5720z-m van, aminek az elején van egy IR port, még soha nem láttam volna hogy működne. De több mint valószínű hogy az a távirányításhoz készült infra érzékelő lapul mögötte (remélem).
A ti segítségeteket kérem aki ebben tájékozottabb, hogyan lehet működésre bírni ill. egy univerzális távirányítóval esetleg működne? Nem kellene valami program hozzá, driver, stb.. vmi???

Ötleteket tippeket segítségeteket örömmel várom :)

...vége

(#419) Syska29

Syska29
(újonc)

Sziasztok!

Tervezem egy acer noti vásárlását.
Kinéztem párat de ez a 2 ami igazán tetszik is.
De lenne kérdésem mert nem találok sehol pontos leírást róluk.
Az egyik modell az Acer aspire 6930-644G50N (LX.AGA0X.090) a másik pedig 7730G-644G100MN (LX.AFR0X.090).
A kérdésem a következő lenne. Ezekben a modellekben a videokártya
DDR2 vagy DDR3-as memóriával van felszerelve?
Illetve ebben az árkategóriában van-e olyan acer notebook amiben
nVIDIA GeForce 9600m-gt videokártya került és ddr3as memóriával szerelt?
A válaszokat előre is köszönöm és várom
Ja és még ki mit ajánlana 240ig.

Syska29

(#420) Ironman23

Ironman23
(újonc)

Sziasztok!

Aspire 2920-hoz kellene Service Guide. Esetleg tud vki egy linket?
üdv,
A

(#421) szimcsi

szimcsi
(senior tag)

Sziasztok.
acer aspire 5542 vagy acer aspire 5530g? Haverom nem tudja melyiket vegye, gondoltam megkérdem itt. köszi

XP

(#422) Bendeboy válasza szimcsi (#421) üzenetére

Bendeboy
(újonc)

Hát így ennyi info után ne várj túl sok választ :( .. nagyban függ a notik felszereltségén a dolog.
(Pl. proci típus, memória, vinyó, videokari, multimédia felszereltség stb..)

...vége

(#423) szimcsi válasza Bendeboy (#422) üzenetére

szimcsi
(senior tag)

Jogos. Én is csak ennyi infót kaptam:) De akkor utána néztem a két típusnak és elég egyformának tüntek az adatok alapján, annyi talán, hogy az 5530g-nél a g jelzés gamert jelent, de nem vagyok benne biztos. Csak gondoltam, hátha valakinek mond valamit ez a két típus.

[ Szerkesztve ]

XP

(#424) garol

garol
(újonc)

Tisztelt (esetleges) Sorstársak!
Csak azért bátorkodom hozzászólni, így tudatlanként,mert sikerült megoldani problémámat,amely,(a korábbi hozzászólásokat böngészve) nem csak nálam jelentkezett. Bár a korábbiakban javaslatok voltak,de az igazi megoldás a Bios-frissítés,amely a gyártó oldalárol letölthető és nagyon egyszerűen telepíthető.A probléma a következő volt:
Vistát újratelepítve és utána Windows 7-et használva rendszeres akadozás, pattogás és zavaró recsegés volt hallható ill. látható a multimédia-tartalmak lejátszásakor. Próbálkoztam hangkártya és vga-kártya driver frissítésekkel, op.rendszer újratelepítéssel még woodoo varázslattal :))) is....és semmi...VÉGÜL: BIOS FRISSÍTÉS!!!!!!!!!!! Azóta karnevál, ünnep és minden nap karácsony!!!!!!!!! Remélem segít sorstársaimnak eme pár sor!!! Egyébként a gép adatai: Aspire 5720ZG, dual 1.46 Mhz,2GB ram, nvidia b400m gs, realtek hd audio.

Üdv Mindenkinek!

(#425) victory

victory
(újonc)

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy 5730z-ém és érdekelne hogy van e lehetőség a videókari bővítésére??kerestem már mindenhol de konkrét választ nem találtam. előre is köszönöm!

(#426) fisuvico

fisuvico
(újonc)

Sziasztok ,van egy Acer Aspire 5720 ZG lapim,olyan tüneteket produkál bekapcsolás
után,(biosz alatt is)pixel pöttyök jelennek meg a kijelzőn.Frissen telepítettem Win7 23bit-es
ultimate verziot(hátha megjavul)utána felraktam a vga drivert,és láss csodát függőleges
színes csíkok a kijelzőn.Ha tudna valaki segíteni írjon,előre is köszönöm.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.