Szia msb19!
Letöltöttem a rapidról, de nekem nem jött össze. Ugyanazt tudod átküldeni vagy van valami más drivered? Ha igen légyszi nekem is küld át.
Köszi. webduck@freemail.hu

Szia msb19!
Letöltöttem a rapidról, de nekem nem jött össze. Ugyanazt tudod átküldeni vagy van valami más drivered? Ha igen légyszi nekem is küld át.
Köszi. webduck@freemail.hu

elküldtem neked is nézd meg hogy jó e de nekem ezzel működik
a valami más drivert mire értetted? vagy mihez? 

elküldtem neked is nézd meg hogy jó e de nekem ezzel működik
a valami más drivert mire értetted? vagy mihez?
ehhez nekem is csak ez van de nekem nincs vele gond

Aspire 5730Z-nél nekem is a "Modem a High Defini..." sárga kérdőjeles maradt. Minden más felment, de ez nem akar sehogysem. Amit küldtél azzal sem.

törőld le a régit
utánna tedd fel ezt
nekem is így lett jó
1ször nekem is sárga kérdőjeles volt letöröltem felttettem ezt és jó
de ha nem ------>google foxcommon vagy miez van sokminden;)

ok, köszi kűzdök még vele egy kicsit...

ok de ha nem megy akkor sincs gond vagy nemtudod hassznállod e ezt az ezközt
és a rendszer stabilitásán nem ront 

Na megpróbáltam feltenni az illesztőprogramot amit kűldtél,de nekem azt írja ki hogy ehhez az illesztőhoz nem található eszköz.Próbáltam úgy is hogy letöröltem a régit előtte de ugyan azt írja ki.
Mindenesetre a segítséget köszönöm!

Most értem haza és ki is próbáltam ezt is de a helyzet változatlan.
Mostmár nem foglalkozok vele.
Így is működik normálisan.
Köszönök minden segítséget!

hát sajnállom én ennyit tudtam nekem ezek működnek hozzá
többet nem tudok marad a google az mindig segít
vagy vissza a vista 

Hali
Acer Aspire 6935G tulajdonosa vagyok és érdekelne hogy Vista Home Premium alatt hol lehet kikapcsolni a TurboCache-t?
Vagy ha nem a TurboCache akkor mi okozhatja azt jatekoknal hogy hirtelen gondol egyet mondjuk pl CoD WaW-ban hogy az atlag 70-80fpsbol csinal 20at.
A VGA amit beleraktak a gépbe egy nVidia 9600M GT 512MB dedikált memóriával és emellé van még a gépben 4GB DDR3 ram maximális lefoglalható memóriának a TurboCache miatt 1791MB-t ír.

sziasztok!
most én kérnék segítséget tőletek 5720z-hez vagy hasonloja akinek van és összetudtamár kötni a tv-vel s-videón?mert van kábelom hozzá 1ik fele s-videó---->laptopba scart-------->tv-be
de sehogyse akarbejönni a kép nemtudjátok h kell e vmi progi vagy mijen lejátszón lehet beállítani h a tv-n tudjam nézni a filmet?
elöre is köszi

a vga meghajtó programban engedélyezni kell a 2. megjelenítőt.

igen addig eljutottam
meg próbálltam fn+F5 de nemmegy semminincs atv-n kicsit rezeg a kép feketén és kész nemtudom h hogy van 

Sziasztok!Én egy Acer Aspire 6935g típusú gépet vettem,és mivel vista volt rajta(amit nem igazán szeretek)ezért telepítettem rá egy xp-t,de viszont nem működnek az érintőgombok és a videokari sem tökéletes.Próbálkoztam neten keresgélni hozzá drivereket xp-re ,de csak vistához találtam.Mit javasoltok mit tegyek hogy ujra müködjenek rajta a dolgok?!
rakjam rá vissza a vistát vagy ne?köszi 

mien videókarid van? meg a többi cuccod?
írd le hátha tudok segíteni 

Sziasztok!
Látom már egy ideje alig érkezett új hozzászólás.. hmm..
Na mindegy remélem azért valaki még be be néz 
Nos! Rendszeresen olvasgattam a hozzászólásokat de nem emlékszem hogy foglalkoztunk volna az ASPIRE ek infrájával, ill. távkapcsolójával.
Nekem egy 5720z-m van, aminek az elején van egy IR port, még soha nem láttam volna hogy működne. De több mint valószínű hogy az a távirányításhoz készült infra érzékelő lapul mögötte (remélem).
A ti segítségeteket kérem aki ebben tájékozottabb, hogyan lehet működésre bírni ill. egy univerzális távirányítóval esetleg működne? Nem kellene valami program hozzá, driver, stb.. vmi???
Ötleteket tippeket segítségeteket örömmel várom 
...vége

Sziasztok!
Tervezem egy acer noti vásárlását.
Kinéztem párat de ez a 2 ami igazán tetszik is.
De lenne kérdésem mert nem találok sehol pontos leírást róluk.
Az egyik modell az Acer aspire 6930-644G50N (LX.AGA0X.090) a másik pedig 7730G-644G100MN (LX.AFR0X.090).
A kérdésem a következő lenne. Ezekben a modellekben a videokártya
DDR2 vagy DDR3-as memóriával van felszerelve?
Illetve ebben az árkategóriában van-e olyan acer notebook amiben
nVIDIA GeForce 9600m-gt videokártya került és ddr3as memóriával szerelt?
A válaszokat előre is köszönöm és várom
Ja és még ki mit ajánlana 240ig.
Syska29

Sziasztok!
Aspire 2920-hoz kellene Service Guide. Esetleg tud vki egy linket?
üdv,
A

Sziasztok.
acer aspire 5542 vagy acer aspire 5530g? Haverom nem tudja melyiket vegye, gondoltam megkérdem itt. köszi
XP

Hát így ennyi info után ne várj túl sok választ
.. nagyban függ a notik felszereltségén a dolog.
(Pl. proci típus, memória, vinyó, videokari, multimédia felszereltség stb..)
...vége

Jogos. Én is csak ennyi infót kaptam
De akkor utána néztem a két típusnak és elég egyformának tüntek az adatok alapján, annyi talán, hogy az 5530g-nél a g jelzés gamert jelent, de nem vagyok benne biztos. Csak gondoltam, hátha valakinek mond valamit ez a két típus.
[ Szerkesztve ]
XP

Tisztelt (esetleges) Sorstársak!
Csak azért bátorkodom hozzászólni, így tudatlanként,mert sikerült megoldani problémámat,amely,(a korábbi hozzászólásokat böngészve) nem csak nálam jelentkezett. Bár a korábbiakban javaslatok voltak,de az igazi megoldás a Bios-frissítés,amely a gyártó oldalárol letölthető és nagyon egyszerűen telepíthető.A probléma a következő volt:
Vistát újratelepítve és utána Windows 7-et használva rendszeres akadozás, pattogás és zavaró recsegés volt hallható ill. látható a multimédia-tartalmak lejátszásakor. Próbálkoztam hangkártya és vga-kártya driver frissítésekkel, op.rendszer újratelepítéssel még woodoo varázslattal
) is....és semmi...VÉGÜL: BIOS FRISSÍTÉS!!!!!!!!!!! Azóta karnevál, ünnep és minden nap karácsony!!!!!!!!! Remélem segít sorstársaimnak eme pár sor!!! Egyébként a gép adatai: Aspire 5720ZG, dual 1.46 Mhz,2GB ram, nvidia b400m gs, realtek hd audio.
Üdv Mindenkinek!

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy 5730z-ém és érdekelne hogy van e lehetőség a videókari bővítésére??kerestem már mindenhol de konkrét választ nem találtam. előre is köszönöm!

Sziasztok ,van egy Acer Aspire 5720 ZG lapim,olyan tüneteket produkál bekapcsolás
után,(biosz alatt is)pixel pöttyök jelennek meg a kijelzőn.Frissen telepítettem Win7 23bit-es
ultimate verziot(hátha megjavul)utána felraktam a vga drivert,és láss csodát függőleges
színes csíkok a kijelzőn.Ha tudna valaki segíteni írjon,előre is köszönöm.