Van egy magyar nyelvű Acer jótállási jegy, az le van pöcsételve 
''Ez itt az internet?'' Eladó HP ProBook: http://hardverapro.hu/apro/hp_probook_4320s/friss.html

Van egy magyar nyelvű Acer jótállási jegy, az le van pöcsételve 
''Ez itt az internet?'' Eladó HP ProBook: http://hardverapro.hu/apro/hp_probook_4320s/friss.html
Az oké,csakhogy árulnak ezzel a lappal T7300-as gépeket is ami viszont tudja a 800-as Fsb-t
Ez is 965-ös chipset.
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő
Nekem is csak ez van és a számla.innentől kezdve te tudod.De szerintem nem lesz vele gond(bár biztosat nem tudok mondani ,mert az enyémen ugye nem volt matrica,hála az égnek)
'Egy költői metafóra olyan mint egy nő,ha szép senkit sem érdekel hogy nincs értelme''-Rejtő Jenő

végignéztem a gari jegyet egy CHS budaörsi szerviz KFT-s garancia és a jótálás is ugy szól hogy ezáltal a céf által történő 1 éves szerviz garancia. De ez sztem nem acer mert a magyarországi kirendeltség nem ezen a cimen van
De még egy telefonszám sincs rajjta amin ráujk lehet csörögni...
Megkeretme a céget hát nem tudom ilyen árak vannak
Bővítési díj (vásárlás után 30 nappal) 1 500 Ft +áfa
Munkaóra díj 7 000 Ft +áfa
ennyiért bakaphatják

[ Szerkesztve ]
Ez sajnos nem Acer garancia,az egy kis füzetecske a tetéjére rá van írva hogy PASSPORT 1 Year Limited.Az első oldalon kell lepecsételniük.
Ha ramot akarsz bővíteni akkor majdnem a duplájába fog kerülni,a processzor bővítésről ne beszéljünk mert olyat nem fognak vállalni
Én a helyedben utánanéznék a garanciakiterjesztésnek kb 12e forint és hogyha ezután közvetlenül a központi szervízbe küldheted akkor megéré szerintem
amúgy az apofátlanság,hogy ha bármi baja van a gépednek akkor a nagyker fogja elküldeni a gépedet a Cseheknek,és nem ők javítják(mivel miért is javítanák ha csak felhívják az acert kijön a futár és megjavítva visszahozza
De ha nem tennének rá pecsétet akkor hogy kérnének el 10e forintot egy 5e forintos cserére?
...
nem szeretem ha matricázzák a gépemet
Én felhívnám az Acert és megkérdezném hogy hogy is van ez ,mert te bővíteni akarsz és nem akarod szervízbe vinni.Hátha tud valamit mondani
[ Szerkesztve ]

sziasztok....nekem spec 5720z m van...esetleg tud valakli olyat hogy a setupbol 2 fajta lehet ugy ertem nekem silanynak tunik az a par el ill beallitasi lehetoseg amit az f2 vel erek el bootkor...szal nincs egy rendes setupja es ez az f2 es csak egy lamer usereknek butitott setup...pl nem lehet elallitani mekkora memoriat kapjon a rendszermem bol a videovezerlo x3100..vagy esetleg tobb beallitas is lehetne..
mas olyat hogy knopix hogyan tudom eletre kelteni vele...xpt sikerult mind a setup achi modrol ide modra allitassa mind n lite al...de linuxhoz nem ertek..semmit..
es az auditor cd a wifis cumokkal..nem akar bebootolni rajt gondolom a sata miatt vagy mas a gond?...
valakinek auditor cd-t sikerult mar aceren elinditania...ill az acert az auditor cd rol bebootolni??

Valószinű hogy az lesz de még telefonszámot nem találtam a magyar kirendeltséghez. CSehekkel meg lehet nem értenék szót.
Megvan nekem is az a kis könyvecske de nincs kitöltve. A kiterjesztett gari nem rossz ötlet ésha jól tudom akkor az még plusz egy évet is jelent. Csak aza kérdés hogy igy ulag meglehet-e oldani.
A ramot mindenképpen megveszem hiszen ez már olcsóbb tuti nem lesz egy év mulva meg olyan ára lesz mint most a ddr1-nek....
a szekrényen meg eláll.
Azt hiszem kilencven napig lehet hosszabítani.
Amúgy próbáld meg visszavinni a boltba ahol vetted és csak annyit mondj hogy elfelejtetted lepecsételteni és hogy itt a számla.Ezt is le kellene pecsételniük.
[ Szerkesztve ]
Sajnos nincs rejtett bios.Ez ennyit tud

a chkdsk dolgot hogyan kell elfuttatni? cmd-ben? mert ott nincs eleg jogosultsagom a futtatashoz...most nincs itt a noti csak agyalok a dolgon..szal a cmd.exe t keressem meg a gepen es jobbgomb es adjak neki futtatas rendszergazdakent et (mert ez vista)...es aztan cmd ben menni fog a chkdsk parancs?...
vagy be kene bootoltatni a gepet cd rol es onnet kiadni es akkor a vinyon nem is melozik az oprendszer?...de mirol bootoljak be?...egyenlore a knopix sem jott oxe..
csinaljak valami dos boot cdt...de szerintem azsem fogja latni a sata vinyot nrfs re formazva...
szal van olyan dos ami kezeli az acerek satas vinyojat?..es ntfst kepes latni...vagy nem kell hogy lassa az ntfst ahhoz hogy chkdsk -lefusson?

ezt hogy erted?...
" 4 kb rossz szektort tartalmazott a d:\ partición"
mert nekem elso dolgom volt a particiok kidobasa es ujra particionalni es formazni es ujjratelepiteni...
szal hol keressek 4kb roxat?...ami azert izgazt mert mas forumon is mas embernek is van acere amiben van pont 4kb badsector...de hogyan?...nem lehet ez valami mas gond miert pont mindig 4kb...ez valami mas..

értekeztem a magyar kirendletséggel.
"A bővitéssel kapcsolatban kérem keresse meg a budapesti EC-CO Kft-t.
Elérhetőségeiket a www.ec-co.hu honlapon találja.
Az NEM ACER garancia jegy, hanem ahogy irja C-szerviz Kft. garanciajegy.
Semelyik "kis acer passport" füzet sincs kitöltve, mert egyáltalán nem is kell azt.
Az külföldiek számára készült, vagy magyar állampolgárnak külföldre, amennyiben igénybe kell venni az ITW garanciát.
Az Acer hivatalos garanciajegye sorszámozott, zöld-fekete tintával nyomva, A4 méretű kemény papir félbehajtva,
tartalmazza a garanciális feltételeket, a szerviz elérhetőségeit.
Az érvényes gar.jegy tartalmazza a gép adatait, vásárlásának dátumát illetve a disztributori pecsétet.
A készülék megbontása garanciavesztéssel jár.
Kizárólag a szakszerviz bonthatja meg a készüléket garanciavesztés nélkül.
Ezt a választ kaptam.
Az Acer hivatalos garanciajegye sorszámozott, zöld-fekete tintával nyomva, A4 méretű kemény papir félbehajtva,
tartalmazza a garanciális feltételeket, a szerviz elérhetőségeit.
Az érvényes gar.jegy tartalmazza a gép adatait, vásárlásának dátumát illetve a disztributori pecsétet.
Én csak kis füzetet kaptam mellé
lehet hogy kellett volna adniuk ,akinek van ilyen milyen garancialevelet kapott?
Amúgy akkor ez van :ha hozzzájuk tartozik akkor fizetned kell a bővítésért.
Kiváncsi vagyok más országban is megcsinálják ezt?
[ Szerkesztve ]

hát nem tudom, rajta van minden, zöld, fekete tintával CHS és Photohall pecsétekkel...
Az jó
felhívtam a boltot és azt mondták még nem kaptak garancia jegyet
Nem értem hogy hogy nem lehet kapni
(gondolom a géppel együtt kellene) Majd még érdeklődjek.És amikor lepcsételtettem a kis füzetet senki nem szólt hogy azzal elmehetek a fenébe.Simán lepecsételték és mondták hogy minden rendben van.
Mondjuk most már nyugodt vagyok ,mert eddig azért féltem hogy a bővítés miatt elveszíthetem a garanciát de ezek szerint nem is volt

[ Szerkesztve ]

Nekem is CHS-es de azt nézd hogy a szerviz neve mi hogy melyik cég végzi.

az érdekes hogy nem volt a géppel együtt garancia. biztos nem tudták melyik cég válalja majd. vagy nem tudom mit gondoltak...valószinű ok sem tudták mit pecsételnek le sok olyan ember van az ilyen áruházakban aki nem odavaló lenne sajnos
Megvolt a BIOS frissités de az epower nem működik felrakotm és asszondja 1.1es framework kell vagy mi nekem meg 2.0as van már fent
[ Szerkesztve ]
Már nem emlékszem mit mondtál xp-d vagy vistád van?

amugy nem 5720z m van hanem 5720 am semmi betu azaz t5250 proci mert az 5720 ban asszem t2310 van ha meg jol emlekszem a g vegumeg normalis videokarit kapott,,,
es az elektroworldben asszem most 160 e ft 2 *1g ram t5250 160 g sata 965 chipset mi kell meg ennyiert...?
amugy a hd sentinel ment rajt 3-4 napig az elejen de semmi vinyohibara utalo jel nem volt...
a chksds ra rajottem cmd .exet rendszergazdakent kell futtatni..szokasos vista dolog...aztan a kovetkezo restartnal fut a vizsgalat..most pl valszeg fut otthon mert vege lett az ebedszunetnek es epp nincs mellettem a gep...majd este lefuttatom a d meg a tobbi meghajtora is...
gyanus ez a 4kb nyi badsector...az az alapertelmezett foglalasi egyseg az ntfs formazasnal nem?...mintha remlene 4096 byte...hm...nem lehet hogy azaert van mindegyiken mert valahogyan nem jon ki 4 kilobytera az osszes szektor azaz valami tokomtudjami (mert a vinyo lelkivilagaba nem latok bele) foglal par bytot es a 160 gigas vinyo ami ugye 160 ezer mega es nem is 160 giga alapbol..vagyhogyisvanez (eztsetom de nem is erdekel).szal valahogyan van egy 4096 bytos resz amit annak formaztak le es par byte nem irhato valamilyen dolog miatt...szal ha leszeded a particiokat letrehozol ujakat es formazod akkor mar nem lesznek ilyen gondok...??

XP-m van adtál is egy linket felraktam de nem indul el

ha jól néztem, akkor csak egy telefonszám van megadva, meg egy webcím

Ja, csak a memoriavezerlo is tudja..?
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

webcim mi?

Sziasztok.Lehet valahogy nagyobb memoriát adni az aspire5720-as gép videókártyájához?( x3100 ) Állitólag 358-ig lehet.Visszaolvastam, de nem láttam erre választ.
Szia!
Sajnos nem tudok akkor segíteni mert nincs xp-m

Szia.
Ez integrált kártya a 358MB azt jelenti hogy annyit enged maximum elvenni a memóriából ha szükség van rá.

Na mind1 hátha a bios frissités segit a túlmelegedési problémán. Ezért ugyanis nem akarom szervizbe vinni mert tényleg csak ha vissszajön készenléti állapotból akkor csinálja ezt. Esetleg gari végén viszem be.

hogy egészen pontos legyek:
"Szavatossági szolgáltatás igénybe vétele
Igényyek bejelentésére és a szavatossági szolgáltatás igénybevételére, kérem, hivatkozzon a szavatossági kártyán feltüntetett kapcsolatformációra, vagy látogasson el a support.acer-euro.com weboldalra"
a lap hátulján van egy központi telefonszám: 555-5200
plusz megtaláltam a passport könyvecskét de az original fóliázott géphez kaott könyv mellett van, szóval nem valószínű hogy le van pöcsételve. nah de kibontottam töküres...

nah, megoldotta a problémát a BIOS frissítés?

még nem teszteltem és ideje sem volt készenlétre tenni magát

holnap megmondom

Oks, kösz 
Nem hibás a géped ezért nem garanciális hiba
Mivel ez a gép csak a windows vistát támogatja hivatalosan és az xp-t nem
Ha vistát használsz Epower managmentel akkor nem jön elő ez a gond.

vistát egy 1.7-es cerkával?
meg 1 G rammal, muhaha 
Nem tudom.2 giga rammal szépen elfutott,szerintem 1 gigával sem lenne akkora gond.

2 Gigával OK, de nem merném 1-el kipróbálni

1 gigával is tökéletes a vista, én home premiumot használok

no, majd kiderül 

szerintem hulyeseg hogy 358 megat tud lecsipni a rendszermemoriabol hakell...mert integralt videovezerlo...de engem zavar a setupban inaktivan (megvaltoztathatatlanul) szereplo 32 mega shared for vga...vagy valami hasonlo...szal szerintem 32 megat hasznalhat csak mert a setupban be van allitva csak tudnam hogyan lehet atallitani...szal a 2 gigabol adhatnek neki meg..128 megat is mert tobbet ugysem hasznal ki a gyatra x3100 asom..de a 32 mega azert szerintem sovany neki....foleg hogy a specifikacio szerint ugye 358 megat tud elpazarolni elmeletileg.
ezert is kerdeztem van e egy masik setup...ill jumper valahol a gepben hogy nyitottab legyen a setup...mert igazabol 3-4 dolgot lehet allitani de abbol 3 az ido/datum
...
akinek van 4kb os badsectora...az megprobalta ujraparticionalni es ujjraformazni a vinyot?...
nekem nem talalt semmit a chkdsk/r
a wifi kartya ami bent van 3495 intel pro akarmicsoda...ez a wificumo ugye sosem fog mukodni az auditor cd n levo progikkal...pl netstumbler...meg ilyenek..???
amugy a knopix ot valaki eletre tudta mar kelteni rajt...gyanitom sata miatt nem bootol be nekem bar ha atallitom az ide modra akkor sem bootol be...na ez miert lehet?

jó kérdés, én Ubuntuval szórakozok ott majdnem minden megy simán, sak az atheros típusú WiFivel nem tud mit kezdeni, illetve felismeri, meg zárt meghajtóprograot telepít is hozzá, de onnan nyista, majd el kell húzzam egy kanócig, aztán meglátom mi lesz 

atheros chipsetu a wifim?...ez tuti? mibol lehet megmondani?...mert drivereket en is talalok de nem mertem feleroltetni a z atherost...ez egy aspire 5720 ....es az eszkozkezeloben csak annyit latok hogy valami intel pro 3945 vagy mi a csoda (nincs itt a gep erre emlekszem)..
szal honnet tudjam milyen chipsettes a wifim?
amugy milyen wifi kartyat ajanlotok wardivinghez?
valami pcmci kulso antennas kene...

a stupban beállított vga ram az az alap és azon felül tud még használni 358-at.

Hali.
Nem segitett a bios frissités sem ugyan ugy túlmelegszik ha készenlétből hozom vissza....

akkor próbálkozom még linux-szal, ha azzal sem megy, akkor megnézem Vistával is, hátha
(#245) CharlieDrop válasza CharlieDrop (#244) üzenetére

nah
eddig a legújabb ubuntu linuxszal próbálkozom, kevés siker, még fel sem ébred a gép...
no meg a wifit sem tudom életre lehelni... 

sztem a vista lesz a megoldás mivel a legtöbb driver is arra iródott. azzal biztos jól működne de nem tudom feltoljam-e.
1 gb ram, 530 1.73as proci

lenne egy kérdésem ha a proci FSB-je 533as akkor tök mindegy hogy a ram tud 667-et ugye?

ugyanez a dillemám...
#247esre: majdnem pontosan, elvileg a 667-es proci jobb időzítéseket tudhat alacsonyabb órajelen, de ilyesmit a BIOSban sajnos nem lehet állítgatni
[ Szerkesztve ]

olyannal talalkoztatok mar hogy a hang recseg..ropog neha mintha akadna es kontakthibas is lenne meg pl egy cd ugralna...nekem volt mar ilyen abit st6 alaplapi hangkartyaval (ac97) de ott vettem egy 5.1 pci hangkartyat es azt hasznalom de ez notbook itt mukodni kene a hangnak tisztan mert nemigen van mas kiut...szal ropog pattog akadozik...es mp3 nal..ill windows hangoknal film hangnal mindig..ha epp rajon..es van amikor meg nem..alltalaban egy reboot utan helyreall a dolog de van amikor nem...
itt az integralt hangkartyanak nem talalok a vistaban olyat hogy IRQ-t tudnek neki adni egy sajatot..mert mintha 10 eve ez segitett volna az ac97 emen.
lehet a vistaban valahol sajat egyeni megszakitast hozzarendelni az eszkozokhoz???

Nem lesz egy kapkodo idegbeteg
! Mondjuk 5310-esen (530 1,73; 1 GB RAM) azXP eleg jol elfut. A Vista mintha kicsit lassabb lett volna. Regebben egy MSI-re telepitettem Vistat, amiben Turion 64 X2 volt szinten 1 GB RAM-mal. Mintha azon kicsit jobban ment volna...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.