Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

80 ajró? Nem sok az egy picit? :B

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#2) Thrawn válasza hoffman_ (#1) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De, főleg a mostani kb 280-as árfolyammal számolva :(

Different songs for different moods.

(#3) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

Fuh, 10kg...jó masszív lehet.

---

(#4) Kriza

Kriza
(őstag)

Nekem tetszik, méltó utódja lehetne a CK1018-amnak. :B

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#5) shadeofme

shadeofme
(tag)

A 10kg egy ekkora meretu acelhazhoz nem sok... Sot, meg egy kicsit kevesnek is talalom. :D (Mergeben belerug valaki, akkor fajjon es tobbe ne tegye. :D)
Ami engem izgat, h muanyag, v femzsaneros az ajtaja, mert nalam mar 2db ajtos szg.haz is porul jart. :(

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#6) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit 3D auroras beütése van, egyébként nem rossz, de nem vagyok odáig tőle.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#7) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

az a 2 usb nekem kevés lenne
tudom hub... de ha már ott van az előlap

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#8) EarL 007 válasza shadeofme (#5) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az előlap egy nagy rács, az oldallapon is van egy nagy rács, lejön a tömegből az. Elég jó háznak tűnik, de a 80 € kicsit sok... :(

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#9) rudi válasza Kriza (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Fene tudja, tán még a gyártójuk is ugyanaz lehet, mert a részletmegoldások ísértetiesen hasonlítanak a Casetek cuccaira.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#10) freeone

freeone
(újonc)

Ez olyan Chieftec oem mint ide Hanoi. És igen, ők elég sok mindenkinek szállítanak be, még a cm házak is tőlük származtak eleinte. Kérdés hogy mi olyan nagy újdonság egy 1mm vastag acélházon, a ct már vagy 10 éve gyártja...

(#11) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Hááát, a designer-ek nem sz*rták össze magukat a kreativitástól az előlap tervezése közben....

(#12) P00By válasza Skizz (#6) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Most, h mondod(írod... :) ) tényleg olyasmi. Nekem a ház eleje tetszik, nem is kicsit...

(#13) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ronda!

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#14) littlelion21 válasza Depression (#13) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Én egy kicsit hosszabban írtam le mindezt, de a lényeget tekintve egyetértünk...

(#15) Thulcandra

Thulcandra
(őstag)

Egyre szebb házakról jönnek hírek, nagyon csábító árakon! :N

" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "

(#16) xuldar

xuldar
(őstag)

Van benne anyag rendesen. A régi Dragonomra emlékeztet, az is vagy 14kg volt üresen. Nem túl modern design, de szerintem nem ronda, láttam már konkrétan gusztustalan házakat is.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#17) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Szép kis cucc, de ez a 20 fölötti ár kicsit irreális szvsz.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#18) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem személy szerint nagyon nem tetszik...

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#19) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

1 mm-es acéllemez még ilyen szépen kidolgozva sem ér meg nekem 80 eurót, főleg a mostani árfolyammal számolva. Később biztosan csökkenni fog az ára, akkor majd jó vétel lehet.

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#20) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Hajjderonda vagy rohaggyá meg ;] :DDD

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#21) Nippon

Nippon
(senior tag)

Tápot alulra, az alaplap tálcáján a backplate helyét kívágni, és egy rendes formatervezőt felvenni. Ennek a háznak semmi értelme, és még ronda is...

Own the racetrack

(#22) Vassili válasza Nippon (#21) üzenetére

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Sztem nincs igazad hülyeség a tápot alulra rakni, ha felül van legalább szívja a prociról a meleget, van haszna alul meg a port szívja a földről! Ez az alsó tápos dolog sztem csak divat... A tálca kivágással kapcsolatban igazad van! Amúgy meg nem tom, hogy talál be a levegő az beömlő nyíláson, gondolom hangosan.... :(((

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

(#23) Thrawn válasza Vassili (#22) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Felülre is lehet tenni ventit, nem muszáj a tápnak a házból kivinnie a meleget. Ha alul van, csak egy porszűrő kell és ő is friss levegőt szív be.
szerk: Nem konkrétan erre a házra gondoltam, hanem úgy általában.

[ Szerkesztve ]

Different songs for different moods.

(#24) ANT válasza Thrawn (#23) üzenetére

ANT
(PH! addikt)

"nem muszáj a tápnak a házból kivinnie a meleget"
Sőt, nem is ez az elsődleges funkciója.

''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.