Na ez 1 nagyon jó kütyű! Azthiszem hamarosan lesz egy ilyen nálam. Bárkihez beülsz kocsiba, nemtetszik a zene besugárzunk és kapcsolunk!
Nagyon tetszik! 
[ Szerkesztve ]
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.

Na ez 1 nagyon jó kütyű! Azthiszem hamarosan lesz egy ilyen nálam. Bárkihez beülsz kocsiba, nemtetszik a zene besugárzunk és kapcsolunk!
Nagyon tetszik! 
[ Szerkesztve ]
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.

Azaz NTFS nem NTSC akar lenni? 
Romani ite domum. Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon. A Háború és békét nem egészen 20 perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól. by W.A.
Frankó cumó, és szvsz nem is drága

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

Megelőztél...
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

Ebben alapból semmi winyó nincs? Lehetett volna írni egyből 49Ks árat akkor, ha winyó nélkül semmire se jó 

Igen, az természetesen NTSC akar lenni
Csak valahogy sikerült elkerülnie a figyelmemet.
"Riding a fixed gear will make you a stronger, smoother cyclist... and it is a ton of fun!" (SB) × Don't panic!
(#7) sine_morbo

Nekem is nagyon tetszik a kütyü. Viszont nem teljesen értem: képernyő nélkül hogyan használjam autóban? Mármint ha belerakok egy 200GB-is vinyót, rajta 100GB zenével, lesz néhány könyvtáram, hogyan navigálok benne vakon?

Iszonyu draga. Ebay-en ilyenek 5-10000 ft kozott kaphatoak.

Kocsiban azért nem árt mellé pl. egy 7-10"-os LCD-TV, így a többi szolgáltatását is élvezheti az ember. Anélkül is lehet zenét hallgatni végülis, mert a ./mymusic könyvtárban lévő zenék gombnyomásra lejátszódnak, persze 100GB-os gyűjteményben már nehéz eligazodni így az előző-következő gombokkal. 
"Riding a fixed gear will make you a stronger, smoother cyclist... and it is a ton of fun!" (SB) × Don't panic!
ami nem tud 1080p, de legalább 720p mkv-t hdmi/dvi kimeneten, annak szerintem nemhogy jővője, de jelene sincs már...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

En igazabol oda akartam kilyukadni, hogy nem tartom praktikusnak a kijelzo nelkuli PMP-ket. Ahhoz nem ragaszkodom, hogy filmet lehessen rajta nezni, de legalabb filerendszer-navigaciot segitse. Ami ilyet en ismerek (ezek "sajna" mind filmnezesre alkalmasak) azok viszont iszonyat dragak.
Ti tudtok valalmi jot a piacon? Tehat
-2.5" HDD-t lehessen belerakni 200GB-ig (ha 3.5" az sem katasztrofa)
-legyen display nelkul hasznalhato (azaz praktikusan legyen valami sajat kijelzoje)
-normalis aron legyen

Arra gondoltak, hogy akkor jó, ha olyan a kocsid, hogy az anyósülés helyére egy Pioneer plazma van beépítve...elforgatva.

Nem lehet, hogy olyankor a kocsiban lévő CD lejátszó kijelzőjét használja, amihez kapcsolódik?

Lehetne, de nem így működik;)
borzaszto drága
ennyit tudnék hozzáfüzni
kb. 10 e körül érdekelne hiszen ennyi körül lehet venni asztali dvd lejátszokat ami avit is tud plussz van rajta usb

a "besugárzás" a valóságban:
Te: Figyu, van itt egy kütyüm, ugye kipróbázhatjuk?
Autós haver: Ok
Te: Légy szíves hangolj a 88,9MHz-re.
Autós haver: Ok. De mér pont a klubb?
Te: Nem, akkor a 88,5 MHz-re.
Autós haver: Itt valami más zúg.
Te: Várj, állítok rajta. Akkor menjünk tovább. 88,1 MHz.
Autós haver: ...
Te: Fenébe, lehet hogy a csendszimfóniát indítottam véletlenül? Tudod, nincs kijelzője.Na mind1, megnyomok minden gombot mégegyszer... 87,7!
Autós haver: ...
Te: Ez az! Tekerd fel, nem hallom csak a dobot!
Autós haver: Már maxon van.
Te: Várj, akkor odateszem az antennához.
...
Nem is, inkább a rádióhoz. Na igen, így már hallatszik.
Autós haver: Fordítsd el 90 fokkal!
Te: [fordítod ide-oda]
Autós haver: Másik tengely mentén!
Te: Tényleg, így jó.
Autós haver: Akkor eddig jöttél?
Te: Aha, kösz! Szia!
Autós haver: Szia!

Nálam ez inkább úgy zajlott, hogy először az abigs-szel egy szobában, egy nagyon egyszerű kis MP3-lejátszóval próbáltam, mind a négy frekvenciasávon jó volt a vétel (és azért felénk is van néhány adó a 87-89MHz környékén). Aztán átmentem a másik szobába (1 vastag fal), hifi, MP3-lejátszó jó vétel. Na, mondom, akkor kimegyek az udvarra (3 fal, kb. 20 méter). Itt már sistergett néha, meg az "adó" felé fordulva volt jobb vétel, de még jól hallottam a zenét. Asszem ennél távolabb akadt ki. Persze igazán tökéletes, tiszta vétel sehol nem volt, az FM miatt talán nem is lehet. 

Vegyel ebay-en. Ott annyi postakoltseggel.

Szerintem is borzalmas az ára. Se HDMI, se HD video... Ennyit közel sem ér.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Milyen tipusra szavaztok helyette?