AAA kategóriás konzol fejlesztésről van szó 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

AAA kategóriás konzol fejlesztésről van szó 
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

Sony Vaio, Toshiba Folio 100

Szerintem döntse el mindenki maga , hogy mi számít NEKI AAA kategóriás játéknak.
"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

Alapvetően az árazás, és a marketing dönti el. A vásárló meg vagy úgy tekint rá, hogy jó, vagy úgy, hogy nem jó
AAA = A játék legalább 30%-a átvezető animációt tartalmaz. 
A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

Skyrim, nincs benne átvezető 
És DX11 sem, gagyi konzolport. 
A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib
Leszarom a DX11-et, de a Skyrim vmi iszonyatosan szarul van optimalizálva, hányadék. Ettől függetlenül baromi jó játék.
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Elhiszem. 

Annál több bug. AAA.

skyrim sajna egy hányadék lett. Olyan mintha az obliviont (grafikailag) látnám sárkányokkal.
Meg iszonyú lineáris küldetések vannak benne , hiába a marha nagy map. 17 dodót mondjuk megért de többet semmiképp.

ízlések, vélemények...

ahogy mondod 
Te sem játszottál sokat vele. De ez itt most már télleg off, én is elnézést kérek.

hát izé ott hagytam abba amikor már kb 50. olyan küldetés volt hogy menjek el ide , beszéljek 10 másodpercig és menjek vissza. Asszem az utolsó értelmes rész valami Sky Temple megtalálása volt .
Bár akinek bejön az biztos nagyon örül , mert azt elismerem hogy amap az szép lett , elég változatos .
Pff, rossz helyen keresgélted a küldiket. A küldik nagy része sokkal, de sokkal összetettebb ennél, mint az Oblivionban (menj el egy dungeonba, irts ki mindenkit, összevissza keress benne ezt azt, közben puzzleket megoldva, aztán még 2 cuccot keress meg másik dungeonokben, vagy nyomozd ki egy gyilkosság elkövetőjét, hogy szinte mindenkivel beszélsz a városban, stb)
(#17) Gergosz2: A kis mellékküldiket a miscellaneous részbe rakja... Egyébként meg tessék.
Szerk.: Ha van még kérdés, akkor azt most már télleg a Skyrim topikba pls. 
[ Szerkesztve ]

csak az a gáz fogalmam sincs melyikek a fő küldetések és melyikek mellékküldetések.
Na mindegy , kinek hogy , lehet majd később adok neki még egy esélyt, de most nem bírnék vele játszani. 
[ Szerkesztve ]

segítek, a sárkányokkal kapcsolatos a fő szál 

ja csak néha fogalam se volt hogy mivan mert egyszer csak rámrontott egy sárkány. Először amikor ezt csinálta azt hittem hogy küldetés meg minden , örültem is a fejemnek hogy viszonylag könnyen kinyírtam a dögöt. De aztán észrevettem , miközben utazgatok véletlenszerűen rámküldözgeti őket.
MIndwegy mondom később még adok neki egy esélyt .
Ez paradoxon. Mintha visszamennék az időben, és szétverném az időgépem... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu