Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem lehet rossz cucc :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#2) Gonosz15

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez hír nem a mobilarénán kéne, hogy legyen? :F

[ Szerkesztve ]

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#3) cousin333

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A böngészője pedig valószínűleg az Opera lesz. [link]

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#4) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak nekem hiányzik a cikkből egy fotó a Trinity-ről? :U

(#5) Zanik válasza akosf (#4) üzenetére

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem is el kéne ide egy kép magáról a mobilról.

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#6) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kép valóban jó lenne, de már a leírásától csorog a nyálam, tuti frankó a cucc. :)

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#7) .mf

.mf
(PH! addikt)

"mely az úgynevezett Stemcell Computing (őssejtszámítás) néven emlegetett számítási modellt alkalmazza."

Mán megen... ez a Stemcell Computing csak egy médiának kitalált buzzword marketing bullshit, nem kell komolyan venni és minden cikkbe beleírni :DDD

A két ARM9-es maggal rendelkező Zii-05 helyett az egy Cortex-A8-maggal rendelkező Zii-08-nak jobban örülnék... Kíváncsi leszek, mit tud, és hogy okostelefonok készülnek majd belőle, ha végre eljut oda.

(#8) janos666

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És akkor: "Mi lesz veled, Tegra?"
Azt nv találkatopikban próbáltam már kikérni a véleményed (->cikkíró), hogy miként konkurál majd egymással a Zii és a Tegra, de nem nagyon reagáltál, és most sem hoztad elő a vetélytársakat.
Szóval, konkurálnak-e ezek egyáltalán, és ha igen (nekem úgy tűnik, előfordulhat), akkor szerinted melyik a jobb, pl. így okostelefonok/médialejátszók területén?

(#7) .mf - Engem csak így magyarra fordítva ingerel igazán. Legyen csak SP, akkor az takarja a shader/stream/steamcell procikat is, és tudjuk, hogy egyszem számláló. :DDD

[ Szerkesztve ]

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#9) Csepy

Csepy
(senior tag)

Nekem először a ZiZi Labor ugrott be :DDD

Regards: Csepy

╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

(#10) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elképzelni sem tudom, hogy hogy nézhet ki egy ilyen telefon. Eleve a hdmi csatlakozó sem kicsi. Olvasás közben folyamatosan ingázott a gondolatom netbook és mobil között. Tényleg jó lenne egy kép.

Biztos, hogy Plaszma az operációs rendszer elnevezése?

[ Szerkesztve ]

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#11) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Kép...? Nehéz véleményt alkotni nélküle... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#12) JohnyBlue válasza atike (#11) üzenetére

JohnyBlue
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem ő lesz az.
Jópofa lett :)

Depression: Igen, jól van írva. Plaszma

[ Szerkesztve ]

Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

(#13) atike válasza JohnyBlue (#12) üzenetére

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Ha igen, akkor határozottan tetszik. Már csak az ára lesz érdekes... :) :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#14) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes készülék lesz, az már biztos. Lehet, hogy htpc helyett mobillal nézzük a filmet? :)

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#15) Integra válasza Depression (#10) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

már több féle hdmi csatlakozó is van:)

(#16) Depression válasza JohnyBlue (#12) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha tényleg az, akkor nekem nem jön be. A kijelző magasságban szinte csak a fele a telefonnak. Érintősnél ez már elég gáz.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#17) janos666

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kíváncsi lennék az árára, mert ha a használtpiaci ára bekúszik 70-80 k alá, akkor cserélném is az 5800-át. (kontrasztosabb, és kapacitív érintőkijelző, sokkal fürgébb CPU, és megannyi más...), főképp a Plaszma OS-es tetszene így látatlanban. :K
Mivel utazás közben telóról hallgatok zenét, szerintem az xfi-n alapuló Creative hangkodek is jól jönne a nokia XM telefonja után (és ezen már nemigen akadoznának az átkonvertálatlan SD felbontású xvid sorozatrészek sem, mint az 5800-on).

[ Szerkesztve ]

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#18) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

kell.most :D

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#19) Integra

Integra
(Jómunkásember)

kezd rohadtul zavarni, hogy már a ph-ra is jönnek a mobilarénás hírek, meg fordítva, faszkivan már hogy ugyanazt becikkezitek legalább 2 testvér oldalra picit átszerkesztve és állandóan ugyanabba az elolvasottba akad az ember...

(#20) janos666 válasza Integra (#19) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a hír inkább a Creative ZMS chipjéről szólt, mintsem erről az első demótelefonról, de én is szívesebben olvastam volna többet a telefonon túli alkalmazásairól, mondjuk egy Tegrával való összehasonlítgatással fűszerezve, ha ph-s és nem mobilarénás hír.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.