nem lehet rossz cucc 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
nem lehet rossz cucc 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Ez hír nem a mobilarénán kéne, hogy legyen? 
[ Szerkesztve ]
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
A böngészője pedig valószínűleg az Opera lesz. [link]
Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato
Csak nekem hiányzik a cikkből egy fotó a Trinity-ről? 
Szerintem is el kéne ide egy kép magáról a mobilról.
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Kép valóban jó lenne, de már a leírásától csorog a nyálam, tuti frankó a cucc. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

"mely az úgynevezett Stemcell Computing (őssejtszámítás) néven emlegetett számítási modellt alkalmazza."
Mán megen... ez a Stemcell Computing csak egy médiának kitalált buzzword marketing bullshit, nem kell komolyan venni és minden cikkbe beleírni 
A két ARM9-es maggal rendelkező Zii-05 helyett az egy Cortex-A8-maggal rendelkező Zii-08-nak jobban örülnék... Kíváncsi leszek, mit tud, és hogy okostelefonok készülnek majd belőle, ha végre eljut oda.
És akkor: "Mi lesz veled, Tegra?"
Azt nv találkatopikban próbáltam már kikérni a véleményed (->cikkíró), hogy miként konkurál majd egymással a Zii és a Tegra, de nem nagyon reagáltál, és most sem hoztad elő a vetélytársakat.
Szóval, konkurálnak-e ezek egyáltalán, és ha igen (nekem úgy tűnik, előfordulhat), akkor szerinted melyik a jobb, pl. így okostelefonok/médialejátszók területén?
(#7) .mf - Engem csak így magyarra fordítva ingerel igazán. Legyen csak SP, akkor az takarja a shader/stream/steamcell procikat is, és tudjuk, hogy egyszem számláló. 
[ Szerkesztve ]
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

Nekem először a ZiZi Labor ugrott be 
Regards: Csepy
╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝
Elképzelni sem tudom, hogy hogy nézhet ki egy ilyen telefon. Eleve a hdmi csatlakozó sem kicsi. Olvasás közben folyamatosan ingázott a gondolatom netbook és mobil között. Tényleg jó lenne egy kép.
Biztos, hogy Plaszma az operációs rendszer elnevezése?
[ Szerkesztve ]
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Kép...? Nehéz véleményt alkotni nélküle... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Ha igen, akkor határozottan tetszik. Már csak az ára lesz érdekes...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Érdekes készülék lesz, az már biztos. Lehet, hogy htpc helyett mobillal nézzük a filmet? 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

már több féle hdmi csatlakozó is van
Ha tényleg az, akkor nekem nem jön be. A kijelző magasságban szinte csak a fele a telefonnak. Érintősnél ez már elég gáz.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Kíváncsi lennék az árára, mert ha a használtpiaci ára bekúszik 70-80 k alá, akkor cserélném is az 5800-át. (kontrasztosabb, és kapacitív érintőkijelző, sokkal fürgébb CPU, és megannyi más...), főképp a Plaszma OS-es tetszene így látatlanban. 
Mivel utazás közben telóról hallgatok zenét, szerintem az xfi-n alapuló Creative hangkodek is jól jönne a nokia XM telefonja után (és ezen már nemigen akadoznának az átkonvertálatlan SD felbontású xvid sorozatrészek sem, mint az 5800-on).
[ Szerkesztve ]
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
kell.most 
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

kezd rohadtul zavarni, hogy már a ph-ra is jönnek a mobilarénás hírek, meg fordítva, faszkivan már hogy ugyanazt becikkezitek legalább 2 testvér oldalra picit átszerkesztve és állandóan ugyanabba az elolvasottba akad az ember...
Ez a hír inkább a Creative ZMS chipjéről szólt, mintsem erről az első demótelefonról, de én is szívesebben olvastam volna többet a telefonon túli alkalmazásairól, mondjuk egy Tegrával való összehasonlítgatással fűszerezve, ha ph-s és nem mobilarénás hír.