egyébként kéne, eléggé.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Sicilian
(őstag)
Szürke színhez a fekete hangfal nem bejövős, ez így csúnyácska.. 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Sanci38
(PH! kedvence)
Én várnák más gyártót is ebben a szegmensben. Zenére,de minden másban is jobbak az egydobozosoknál. Helyigényük kissebb,igy esztétikusabbak náluk.Átvehetnék tőlük a piacot
Minden érdekel, ami árammal működik... Na jó a 100-as izzó annyira nem.

Sanci38
(PH! kedvence)
Rendelj egyet: biztosan hoznak neked más színben is. 

TeeBee73
(őstag)
A 385 dodóban már benne van az Artisjus 300%-os sarca? 
MOD: (Tudom, nem adathordozó, de már ki tudja, mire nem rakták rá a kezüket...)
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."
"Kétszer ötven wattos maximális kimeneti teljesítménye"
RMS, 50W + 50W@8Ω, THD-t nem írnak, de a Pioneer 0.1 alatt mozog, frekvencia szintén nincs, de gondolom 20-20KHz. Ha így áll, akkor jó cucc.
PH semleges

bigeni
(újonc)
tudnátok nekem ajánlani valami olyan 2.1-es renszert ami megfizethető?nagyon nem vagyok otthon a témában,ezért kérem a segitségeteket,egy fekete asztali géphez kéne,köszi a segitséget!
Kicsit bővebb infóért látogass el ebbe a topikba. Sokan készek segíteni itt. 
PH semleges

megint én
(őstag)
"A zene mindenkié!"
Tölteném is, ha szeretném ^^
Na végre egy normális kinézetű, és tudású cucc. Ennek már van értelme, kiváncsi lennék a hangjára,de a látottak alapján nem lehet rossz. Nekem a külső is bejön, nem az a csillivilli műanyag 2000W P.M.P.O -s fos. 
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

lujó55
(őstag)
Felesleges cucc. Egy ügyesebb elektroműszerész komolyabbat is össze tud rakni. Mondjuk innen. Bocs az OFFért, de kikívánkozott...
[ Szerkesztve ]
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
De azért azt is vedd figyelembe,hogy nem mindenki ért ehhez, illetve nem mindenki akar összerakni magának egy rendszert.
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

Sanci38
(PH! kedvence)
Biztos vagy ebben??? Ja persze mindennél lehet komolyabbat összerakni kész készülékekkel de házilag nem hiszem.Természetesen integráltat kell összeraknia az emlitett müszerészednek,nem tranzisztorost vagy csövest és ugyanekkora méretben és lejátszókkal, tartva a 0.01% THD torzitást...
[ Szerkesztve ]

K.Oli
(újonc)
Nem unalmas már egy kicsit hogy minden az iphone-ról szól.
Kezdem kicsit unni.
egyetértek.... 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Srodney
(senior tag)
mindíg is tetszettek a fém vagy alu külsejű dekkek....szerintem időtálló és cseppet sem retro.mindíg kéne!!!!

Sanci38
(PH! kedvence)
Mondjuk az igaz: nem mindenki számára elérhető ára van. Főleg Lujó55-ek. 

jap
(fanatikus tag)
1 fokkal jobb megoldás, ha a hangnyomással írjuk le az "erejét"
amit a teljesítmény [RMS xy W @ 8Ohm] és érzékenységből [xy dB @2.83V/1m] kapsz (+ 3dB-ek, ha duplázod a hangfalak mennyiségét)...
''minden sikeres férfi mögött egy nagyon meglepett anyós áll''

elefant
(HÁZIGAZDA)
dehát ez nem csak arról szólt, viszont így könnyű megszólítani az appel fanokat is.
szerintem ez egy jó cucc, oké, kicsit drága, de a sok szeméttel szemben legalább ígéretes!
Igen, én csak kiegészítettem 1-2 fontosabb adattal, de a képlet, amit írtál, szemléletesebb is. 
PH semleges
"A zene mindenkié!"
Kár, hogy a zeneipar nem így gondolja. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

Sanci38
(PH! kedvence)
De a gyártó biztosan így gondolta: képzeld el ha minden háztartás venne ilyet ekkora áron. 

Ghosti
(fanatikus tag)
Hát ja. De nem rossz kis cucc azért ez.
:/

Vidala
(senior tag)
Nekem bejön! Bárcsak 10-15 évvel ezelőtt lettek volna ilyesmik ennyiért, amikor még max erre tellett volna. Hemzsegtek a karácsonyfára hajazó, műanyag dobozos mjúzikcenterek simán ugyanennyiért (és az inflációval nem is számoltam).
Ma már szerencsére túl vagyok ezen (komolyabb cucc), de szvsz megéri az árát, még ha elsőre soknak is tűnik.
CoVboy Forever!

Topa00
(tag)
Üdv!
Milyen programmal lehet beállítani a zenéim hangzását, vagyis azt szeretném hogy ugyanolyan hangerővel szóljon az összes zene ami a winampa van, hogy lehet az egészet egyszerre egy hangsávra állítani? Az egyik hangosabb a másik halkabb a harmadik pont jó...
nem értek hozzá, lehet hogy picit értelmetlen 
[ Szerkesztve ]