Jajj ugyan már.. elég egy kis gyanú a microsoftal szemben, és már kötelezően esnek nekik. Annyit érne szétárt karral, bizonyíték nélkül elmondani, hogy nem hibáztunk, mint erdőtűznek a pohár víz..
Továbbra sem tudom, hogy mi, vagy ki a hiba oka/okozója, de nem tudom elképzelni, hogy miként lenne képes befolyásolni egy operációs rendszer az aksikat. Ha arról lenne szó, hogy az eddig, mondjuk xp alatti üzemidő tizedét bírná, akkor oké, érthető, mert szarul gazdálkodik az energiával. De nem erről van szó itt.
Maga az operációs rendszer számítógépekre készül, és nem azzal a céllal, hogy a hardverek tulajdonságait módosítgassa. Hülye hasonlattal ez olyan, mintha az asztali gépek tápegységének a hatásfokát a windows befolyásolná. Az is képtelenség, mert az adott hw nem úgy készült, működésébe 0 beleszólása van a rendszernek így az akksinak is hw szinten kellene kezelnie magát.
Én esetleg arra tudok gondolni, hogy ez valami olyan specifikus hw/bios vagy hasonló hiba, ami csak a windows 7 energiagazdálkodási rendszere kapcsán jön elő. De ettől még mindig nem érzem, hogy feltétlen a windows kell legyen a hibás a dologban. Ha igen, akkor mivel magyarázod, hogy x laptopon jelentkezik, y-on meg nem? Emiatt CSAK a windowst, mint hibaokozót én kizárnám.
De mégegyszer mondom, fogalmam nincs, mitől lehet a hiba, felőlem akár a 7 is okozhatja, de akkor sem látom át jelenleg, hogy hogyan..
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..