Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) k_laci

k_laci
(tag)
LOGOUT blog

hajrá :DD most tetülassú, főleg különböző típusú telók között :O

(#2) Geli válasza k_laci (#1) üzenetére

Geli
(senior tag)
LOGOUT blog

egy kalap xar,nem értem mit eroltetik :F ha van wifi ugyis azt hasznlja az ember. gps-hez még jó a kis fogyasztasaval, de jovore meg mar minden teloban alap lesz a beépitett,szal itt is folosleges lesz...tudom,a pénz :W

(#3) Jim Tonic válasza Geli (#2) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Jaja, két PDA vagy notebook között egyszerűbb hálózatot létrehozni, mappákat megosztani, mint áttolni valamit Bluetooth-on, nemdebár. :Y

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#4) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Azért csinálják, mert el kell érniük az USB sebességét. Már évek óta ígérgetik a Wireless USB-t, ami pont 480Mbit/s sebességre lenne elvben képes. A Bluetooth kénytelen fejlődni, hogy életben maradjon.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#5) Geli válasza Jim Tonic (#3) üzenetére

Geli
(senior tag)
LOGOUT blog

5mb fölött igen.

(#6) Jim Tonic válasza Geli (#5) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Aha. És ha van egy Bluetooth, ami gyorsabb, mint a WLAN? Csak mert ez gyorsabb lenne. És még hálózatot sem kell csinálnod.

[ Szerkesztve ]

(#7) Keem1

Keem1
(fanatikus tag)

A Bluetooth előnye a kis hatótáv (ahogy a cikkben is írják), meg a nagyon kicsi fogyasztás.
Nyilván ezen előnyök - mondhatni, bluetooth védjegyek - megtartása mellett óhajtják a sávszélt növelni. Az nem életképtelen vállalkozás. Ha ez összejön, egyszerűbb és energiatakarékosabb adatátvitel lehet az olyan eszközöknél, ahol a hálózati kialakítás nem szempont. Én támogatom, jó dolog a bluetooth, de sajna ma tényleg lassúnak számít.
Vicces, mikor beszereztem az első BT telómat, még hipergyorsnak tűnt az infrához képest a néhányszáz kilobájtos képek küldözgetésekor.. MP4 videjó meg zene esetén már csiga :O

What is yours, shall be mine

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.