Jól néz ki a CM ház, ha tetejére fel lehetne fogatni 2db 120mm-es ventit akkor lehet h beneveznék egy ilyenre. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
danati
(senior tag)
Nem hiszem, hogy nagy meló lenne feketére fújni a belsejét és nagyon dobna az árán, viszont sokkal nagyobb lenne rá a kereslet sztem. Nem értem mért nem lehet úgy csinálni mint az NZXT... Vagyis értem, mert így ki lehet adni egy "blekk gámer edisönt" dupla áron!
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"
CM ház sokkal szebb, mint az NZXT Hades, pedig a stílus eléggé hasonló, mégis mérföldekkel jobb a CM háza, kép alapján. 
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
most az 550-es táppal lesz 100 dolcsi?
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Szép az a CM ház, csak nagy. 
Milyen lenne már ha a Chieftec nézne így ki ![;]](/dl/s/v1.gif)

Egyébként ennél az ITX kuckonál 2 dolog nem tetszik.
- az a kereszt merevítő szerintem nincs jó helyen
- illetve a bővítő kártya ( esetleg véletlenül egy vga) majdnem a tápon fekszik.
Egyébként örvendetes hogy egyre több ITX ház van a piacon.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43
Megeszem a kalapom, ha benne van az árba... 
- - - - Pattogás helyett inkább ugorj ki a kertbe és csiszolj meg egy banánfát. - - - - - - - - Úgy felrúglak, hogy leolvasod a göncölszekér alvázszámát! - - - -
én meg akkor megveszem 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Kinek a peló kinek a ina!
[ Szerkesztve ]
"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"
Én meg rögtön 2-t veszek belőle, úgyis kell most két táp, házzal együtt, de nem szánok rá sokat, egy kritériumom van, megbízható legyen. 100dolcsiért ez a szép kis házikó, egy CM féle jó táppal ajándék. 
ha igaz a hír én is száműzöm a 335-öt meg a 460-as superb-t 
Ha együtt van a táppal, akkor meglepően jó áron van.
De elég gyanús, mivel a másik házről "tápos állapotban" készültek a fotók, erről meg nem.
fizik
Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!
Chieftec-be noral atx tapot,
A CM-be pedig fekete lakkot belulre.
Amugy mind a ketto jo haz. 
gyúrunk vazze

daa-raa
(MODERÁTOR)
MiniITX-be teljes méretű ATX táp? Majdnem akkora lenne önmagában mint az egész ház...
Egyébként meg miért is jó az, hogy a ház belseje is fekete?
toldy: A merevítő azért van ott ahol, mert valamihez rögzíteni kell az ODD-t...
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.
A CM háznál csak nekem van 690 utánérzésem?
Milyennapvan?

majdnem jobban is néz ki mint a 690-en
Akkor jó.
(#16) aram01: A vörös feldobja, de sokkal kevésbé praktikus ház mint a 690.
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?
ez tény,a 690-et nagyon eltalálták

Mercutio_
(PH! addikt)
Erősen ipari kinézete van szerencsétlen CM háznak, de ha jó a szellőzése és a merevítő nem kavar be egy HIS ICeQ 4670-nek bánja kánya
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
jól néz ki ez a chieftec, kb. mint a mostani házam miniben 
következő gépemnél lehet, hogy elmegyek ebbe az irányba.
The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.
Nem baj, nekem egy olyan haz kellene, nem birom ezeket az sfx tapokat, hangosak nekem, almaim itx haza normal tap, 2es kartyahely.
fekete szin pedig csak mert unom mar ezt az acel vagy aluminium szint, jobban mutat, nekem.
gyúrunk vazze
Jol all a CM-nek egy kis bordo... 
alba gu brath
A techPowerUp!-on se jelzik, hogy táp nélkül lenne ennyi, bár elég gyanús.
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks
a franc essen ezekbe az alsótápos bódékba
...
külsőre viszont bejön. ha nem lennék szerelmes a Dragon HAF 932-be, még tán ez is megjátszható lenne a jövőben valamikor, amikor....
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

daa-raa
(MODERÁTOR)
Ezzel pont a platform előnye , azaz a kis méret, vész el.
Az ITX szabvány meg csak egy bővítőslotot ír elő.
És mennyibe telik lefesteni homemade?

yakuza.tora
(PH! addikt)
...de a kobakja inkább a HAF családra hajaz... 
Alléz Olympique de Marseille!
ez a vörös nekem túl gémer
Nagyon tetszik a vörös, egyetlen problémám, a midiatx méret. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Tetszik a CM kecó... csak aztán egyből lenne egy kis home-made meló, mert felülre elkél 1-2 venti
Az én Scout házamnál meg alul nincs, de majd lesz 
Silverstone SG06 a kedvenc, csak eppen nem fer bele a tap ami nekem kellene, de mar van aki belemoddolta, nem csak nekem van ilyen problemam a miniitx hazakkal. [link] azert nem annyival lenne nagyobb.
Lefesteni nem nehez, de hogy szep is legyen az a festes az ritka, porkohaszhoz elvinni pedig maceras, foleg ha aluminium is van benne.
gyúrunk vazze

Croissant
(tag)
Azt hiszem a porkohász és a porfestő egymástól kicsit távoli szakmák...
[ Szerkesztve ]
Bocsanat, szintereztetni.
(OFF)(/OFF)
[ Szerkesztve ]
gyúrunk vazze

daa-raa
(MODERÁTOR)
Bármikor festek homogén, nem csíkos felületet akár ecsettel is...
mennyiert ? 
gyúrunk vazze

daa-raa
(MODERÁTOR)
Nem vállalok bérmunkát, és jelenleg éppen helyem sincs hozzá.
Egyébként nem is kell hozzá túl extra technika. A lényeg, hogy nem ész nélkül kell felvinni a festéket vastagon, hanem több rétegben vékonyan.
Agyban mar rajta vagyok, kompresszorom van mar csak egy ugyes kez kellene aki megmutatja, hogy is kell ezt csinalni 
Aldozat jelolt: [link]
gyúrunk vazze

bandiie
(fanatikus tag)
Ha táppal együtt ennyi a CM ház, akkor megvan az új kiszemeltem. 
Melyik CM hazban lattal tapot a weboldalukon ? 
ar+tap az ar 
(1ben a miniitx-ben)
gyúrunk vazze

bandiie
(fanatikus tag)
nem néztem még soha a CM siteot. 
"beépített, 550 wattos Extreme Power Plus tápegységgel rendelkezik"
ha nincs benne az árban akkor felejtős, mert találni sokkal jobbakat. táppal viszont nagyon jó üzlet lenne 100 dodi körüli áron.

pereces
(tag)
BELÜL festeni egy gép házat ?
erre időt /pénzt költeni mikor a kutya nem nézi

L4R$()n
(fanatikus tag)
Szép házikók, de most nincs szükségem házra úgy ~5évig 
Igazad van, nehogy kicsit igényesek legyünk magunkkal/környezetünkkel szemben. Hányingerem van a magadfajtától.
Én vagyok a PH! királya.

daa-raa
(MODERÁTOR)
És az miért igényesebb, hogy a belseje fekete? Ezt magyarázza meg nekem valaki!
hétalvó: A kompresszor önmagában nem elég, kell egy festékszóró is. Nagy felületekhez ráadásul még csak nem is kell túl komoly, sima egyfunkciós is bőven elég. Az meg 4-5k körül már kapható.
[ Szerkesztve ]
Nem az a lényeg, hogy fekete, az enyém sem az belül, csak felbaszott az a rész, hogy "a kutya nem nézi". Aki szarik bele abba, hogy mi van a gépében, és hogyan, az mit csinál egy ilyen fórumon?
Én vagyok a PH! királya.

daa-raa
(MODERÁTOR)
A gép belsejének nem a kinézete, hanem a tartalma lényeg. pereces is erre gondolt. Engem is hidegen hagy hogy néz ki belül a gépem, nem azért vettem, hogy nézegessem, hanem azért, hogy használjam. Nyilván igénytelen tahó vagyok...
Mivel nincs plexi oldallapja így rohadtul nem látszik --> felseleges.
A CM ház tetszik a Chieftec - szokásához hűen - titka randa. Egyébként kizártnak tartom, hogy a 100$-os ár mellett táp is lesz benne, valószínű a többi modellhez hasonlóan külön kell a tápot beszerezni.
[ Szerkesztve ]
Én egy géptől belül azt várom el - ha nincs plexi oldallap - hogy a kábelek rendezetten legyenek elkötegelve vagy elvezetve, normális szellőzés legyen, ne legyen hangos stb. Az, hogy fémszínű vagy egyéb más az kit izgat? Akkor érdemes feketére festeni ha plexis a ház, mert tényleg csúnya ha kilátszik a nagy homogén alu vagy fémszínű felület, az tönkreteszi az összhatást.
A fekete festés ilyen esetben nem igényesség hanem divathóbort.
Manapság az összes pistike95 hómméd mesztör modder feketére fújja a gépházat, mert az olyan jó ... De tőlem aztán pinkre is fújhatjátok az igényesség nevében.
[ Szerkesztve ]
Nehéz lett volna egy picit lejjeb tekerni, és megnézni a másik hsz-em?
Én vagyok a PH! királya.

popey37
(őstag)
hát nekem plexi a ház oldala, de piszokul nem érdekel, hogy mi és hogyan van benne.
A hütése jó - direkt olyan házat vettem amiben lehet kereszthuzatot csinálni rendesen két 12 cm-es ventivel - a többi meg egyáltalán nem érdekel.
Van aki nézegeti a házát belülről, én biztosan nem fogok bemászni az íróasztalom alá, hogy megnézzem milyen szép a házam belseje, a ventik zajtermeléséről meg annyit, hogy a nagy teljesítmény nagy hővel jár általában, a garis vga és táp ventijét nem igazán érdemes megbontani, a vga-t nem is lehet, nincs rá más hűtő / 3870X2 /.
Ki igy, Ki ugy, én inkább a teljesítményre megyek: nekem inkább a játékok fussanak szépen mint a házam belseje legyen csiricsáré.
Gigabyte EP43 DS3, E8400, 2x2Gb A-Data DDR2 1066 mhz, GIGA GTX260, 700 W hypro/ 150/750 reflector,Canon 300D