Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Azta qva, mindennek megvan az ára :Y

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#2) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Ohh, f.ck. A vilag meg mindig beteg. Egy resze csodol, egy resze ehezik, egy resze meg ilyen dolgokra ennyi penzt aldoz. Ertem en, hogy ritkasag meg szenvedely, de akkor csak egy regi ''ocskasag''.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#3) Allien válasza Jim Tonic (#2) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Akko még se érted! Érted? Nem érted! :K
Ez NEM ócskaság! Nem olyan, hogy kimész a "Garaira", oszt veszel egy tucatot, hátha egy működik! Persze, mezei halandónak (mint mi) felfoghatatlan, de nincs is 100 millkánk ilyen "hóbortokra", igaz? :B

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#4) Kriza

Kriza
(őstag)

Mennyibe kerültek ezek régen, amikor újak voltak?

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#5) rauschie válasza Kriza (#4) üzenetére

rauschie
(őstag)

Nem hiszem, hogy ezek valaha is kereskedelmi forgalomban lettek volna. Engem az érdekelne, hogy a Nikon tényleg volt-e az űrben :)

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#6) imikee válasza Kriza (#4) üzenetére

imikee
(kvázi-tag)

:) Hát biztos nem ennyibe...

"Ha mozog a budilánc az ülőke még biztosan meleg"

(#7) ThodEE válasza imikee (#6) üzenetére

ThodEE
(fanatikus tag)

Házat veszek, kocsival ennyiért O.o

http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/Gep?feat=directlink http://www.pcvizhutes.hu

(#8) moha21

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor is nagyon durva ez az ár. :Y

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#9) capulet75 válasza ThodEE (#7) üzenetére

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha már van házad öt, meg kocsid negyven....

Sami Koivikko - Sapphire

(#10) Allien válasza ThodEE (#7) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

De nem Tokio-ban! ;]

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#11) Gude

Gude
(senior tag)

ULtra brutál ár egy fényképezőért :Y

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#12) Degeczi válasza Gude (#11) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

pláne, mert a cím alapján azt hittem először, emberekről van szó :N

(#13) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

feléből összerakok jobbat és azon még fut a krájzisz is :DDD

egyébként meg szívesen gyűjtenék én is ilyeneket, mert az azt jelentené hogy mindenféle hóbortokra van pár milliárdom talonban, amit el tudnék viselni :K

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#14) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

Vicckategoria milyen hulyek az emberek :DDD
Lefogadom hogy egy 10.000 Ft-os mobil jobb kepet csinal :C

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#15) madgie válasza DeathAdder (#14) üzenetére

madgie
(VIP)

Jobb kép jobb esetben az agyban születik, nem az eszköz hozza létre.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#16) Eugene Roe válasza madgie (#15) üzenetére

Eugene Roe
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Valaki nagyon bölcsességes lett :))

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#17) v.tom válasza DeathAdder (#14) üzenetére

v.tom
(őstag)

Te is értesz a fényképészethez, ugye? :U

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#18) DeathAdder válasza v.tom (#17) üzenetére

DeathAdder
(senior tag)

:DD :DD :DD

Jolvan,ez egy nagyon durva hasonlat volt :DDD

(#19) madgie válasza Eugene Roe (#16) üzenetére

madgie
(VIP)

Hát figyi, évekig halmoztam, csereberéltem a gépeimet, objektívjeimet, de ugyanolyan sz*rokat lőttem, mint most a minimálcuccommal :D

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#20) parkasz

parkasz
(fanatikus tag)

Szerintem meg értelmetlen dolog azon csámcsogni, hogy miért ennyi, meg nem éri meg és satöbbi.
Minden annyit ér amennyiért elkel és annak aki megveszi.

Én speciel tök fölöslegesnek tartom a 100-200 ezer forintos iphone-okat és egyék okos telefonokat, mert a norma életbe nem használja ki az átlag ember a tudását. Nem is veszek ilyet, de mindenkinek szíve joga mire költi a "nehezen" megszerzett pénzét. DE ezért nem is írok be az összes ilyen hírhez, pedig most már csak copy/paste -eznem kellene.

[ Szerkesztve ]

(#21) DeathAdder válasza parkasz (#20) üzenetére

DeathAdder
(senior tag)

Szerintem a legtobb ember kihasznalja az oksotelefonjat..

Vegyuk,azt,hogy nem kell hordani sehova magaddal fenykepezogepet,emailt is barmikor fogadhatsz/valaszolhatsz (nem kell otthon lesned),valamint nagyon hasznos alkalmazasok, szotar,navigacio,idojaras figyelo,hirek olvasasa stb...

szerintem nem hulyeseg egy okostelefon..

Az ilyen iPhonok semmire sem valok az igaz, mert azok talan semmit sem tudnak azok kozul amit felsoroltam, az ilyen GAme BOY filing, hogy verjed a macskat az ujjaddal stb.
es azert fizess 100-200ezret :DD

De igazad van, mindenkinek szive joga arra kolteni amire akarja ;)

(#22) Cancer

Cancer
(senior tag)

Ez az egész nem erről szól, mint gondoljátok. Ez már műkincs kereskedelem. Ha veszel egy ilyen gépet, akkor minimális az esélye, hogy kevesebbért add el. Ráadásul mindig az inflációt meghaladó értékben emelkedik az ára. Ahogy a tradícionális festményeknek.
Szóval nem a gép a lényeg. Ha megveszel egy vasbilit €1.000.000.- -ért, akkor elmondhatod, hogy a világ legdrágább bilije a tiéd. És nem azért fogják tőled megvennei jövőre 1.200.000-ért, mert ér annyit, hanem, hogy meglegyen az életérzés, hogy tiéd a legdrágább bili.

Persze erdemes ilyeneket kis sorozatú termékekekkel "eljátszani", mert egy zománcfetékes vasbili nem túl nagy exkluzivitás...Bár, ha azt mondjuk, hogy ezen trónolt a kis George Washington, akkor lesznek olyanok, akiknek sokat megér...

Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...

(#24) cOxeR válasza Cancer (#22) üzenetére

cOxeR
(PH! addikt)

A műgyűjtők mindig is külön fajba tartoztak...

Értelmes hozzászólásokat növelve, Én már csak azért sem venném meg mert nikon. :)

[ Módosította: daa-raa ]

http://www.flickriver.com/photos/nemethz/

(#25) Narasim

Narasim
(kvázi-tag)

nekem is volt egy zománcfestéses vasbilim!!! jó kényelmes volt, csak kellemetlen volt az első néhány másodperc, amíg megszokta a sejhaj, mert hirtelen hideg volt.
amúgy eladó százmilláért :))

(#26) csakb

csakb
(senior tag)

Érdekes, hogy a holdraszállásoknál használt Hasselblad 500 EL-eket már 20-30000 USD-ért be lehet szerezni, pedig azoknak tényleg van valami sztorijuk is. :)

<< abakusz - 100 golyós edition // logarléc - Made in U.S.S.R. // camera obscura f/128 IS USM >>

(#27) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Nyilván nem a használati értékük miatt vették meg ezeket... ez régi, egyedi műszaki cikkek gyűjtése.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#28) madgie válasza DeathAdder (#21) üzenetére

madgie
(VIP)

Biztos tökre ismered az ájfónt, mert az általad felsoroltak közül pont mindet vágja.

(#29) Duree

Duree
(PH! addikt)

Most elájultam egy kicsit,2 db Ferrari áráért 1 db lepukkant fényképezögép.no az már igen
De kár,hogy a sufnimban nincs egy ilyen

(#30) qanic válasza csakb (#26) üzenetére

qanic
(kvázi-tag)

Azokat azért lehet megvenni annyiért, mert nem járt még ember a Holdon. :)
Ezt jövőre hozza le a Wikiliks.

Marco Pantani - Momenti Di Gloria

(#31) csakb válasza qanic (#30) üzenetére

csakb
(senior tag)

lol

<< abakusz - 100 golyós edition // logarléc - Made in U.S.S.R. // camera obscura f/128 IS USM >>

(#32) DeathAdder válasza madgie (#28) üzenetére

DeathAdder
(senior tag)

Kezdjuk ott hogy szegenykem meg fenykepezni is alig tud :DD

Ime a legjobb 250ezer Ft-os iPhone kameraja

[link]

[ Módosította: daa-raa ]

(#33) Góliát

Góliát
(senior tag)

Soha nem fogom megérteni az olyan embereket, akik ilyesmire költik a pénzüket! Azért, hogy elmondhassa: enyémalegcsicsásabbfotobizgentyű. Szánalmasak! Ugyanakkor a világ másik pontján az emberek éheznek és még az ivóvizüket sem tudják megvenni. :((

[ Szerkesztve ]

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#34) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

vagy Formula 1-es palyat epitenenek a vilag azon reszen,ahol a szegenyseg uralkodik..

ezt en sem tudom megerteni :( :( :(

azok a kölkök akik eheznek,csak az utburkolat kifestesenek arabol jol laknanak 1 evig..

(#35) qanic válasza DeathAdder (#34) üzenetére

qanic
(kvázi-tag)

Ha ételt viszel nekik, akkor az hamar elfogy... Ha ők festik ki az útburkolatot, akkor lesz pénzük ételre.

Marco Pantani - Momenti Di Gloria

(#36) DeathAdder válasza qanic (#35) üzenetére

DeathAdder
(senior tag)

csak aza baj, hogy nem ők festik :(

(#37) madgie válasza DeathAdder (#32) üzenetére

madgie
(VIP)

Yep, és? Melyik okostelefonban van 70-200-as L Canon? :(((

(#38) DeathAdder válasza madgie (#37) üzenetére

DeathAdder
(senior tag)

mondtam, h durva hasolnat volt :)
egy tel. sosem fog olyan kepet csinalni mint egy fenykepezo!

na azert a "soha"-t inkabb idezojelbe ;)

(#39) madgie válasza DeathAdder (#38) üzenetére

madgie
(VIP)

Értem én, csak jócskán a többi okosteló alá helyezted az iPhone-t, pedig azé' nemúgyvana.

(#40) Boxi88 válasza DeathAdder (#14) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Ez valóban túlzás volt... de egy komolyabb teló már csinál élvezhető képeket, de az ilyen gépekkel ami a hírben is szerepel, nem csak családi képeket szoktak csinálni, hanem munkaeszköznek is használják és azért a felhasználási terület nagyon-NAGYON sokat számít! De családi képek készítésére valóban elég egy komolyabb okos telefon, véleményem szerint!

(#41) DeathAdder válasza madgie (#39) üzenetére

DeathAdder
(senior tag)

Jolvan.
csak Az arahoz kepest tartom nem eppen jonak..
Mert pl nekem a volt a Nokiaimmal mindd jobban boldogultam sokkal mint1 iPhone-val (azom is volt)

amikor is az okossagat szerettem volna kihasznalni, de nem fogott meg :( vagyis nem is lehetett :(

(#42) dabadab válasza madgie (#28) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Sőt, tulajdonképpen s40-es Nokiák is tudják :)

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#43) Kopi31415 válasza Góliát (#33) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mikor köpöd magad szembe, mert a világ leggazdagabb tíz százalékába tartozol?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#44) Góliát válasza Kopi31415 (#43) üzenetére

Góliát
(senior tag)

Ezt honnan veszed? Ugyanolyan munkás vagyok mint a többi ember. Megkérlek, hogy ne itt bunkóskodj, mert arra ott vannak a lebujok és kocsmák! Csak saját magad minősíted, GYÖKÉR :(((

[ Szerkesztve ]

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#45) Cancer válasza Kopi31415 (#43) üzenetére

Cancer
(senior tag)

Miért köpné magát szembe, ha gazdag? Netán bűn az?

Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...

(#46) Degeczi válasza Góliát (#44) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

lassabban!
nem érdemes elhamarkodottan ítélni...

csak azt vetették a szemedre, amit te is tettél a milliárdosok felé

ám az emberiség túlnyomó része számára magad is ilyen, felsőosztálybeli vagy, és pazarolsz olyan összeget ehetetlen dolgokra (számítógép, internetelőfizetés, ...) amiből egy kisebb etióp családot lehetne élelmezni

de mint ahogy semmi értelme azt fölvetni, miért nem inkább egy éhező családot támogatsz ehelyett, úgy azt sincs több értelme firtatni, az európai szemmel is kőgazdagok miért nem inkább komplett falvakat finanszíroznak...

(#47) MLaca válasza Boxi88 (#40) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

nekem pont a családi képek a LEGFONTOSABBAK, mert minden egyes pillanat a családommal örök emlék, amit örülök, ha a legjobb minőségben megörökíthetek, megmenthetek a jövőnek, hogy majd a gyerekeim is lássák, milyenek voltunk, voltak a múltban, ami az ő múltjuk is. az ember emlékeiből él, múltad nélkül nincs jövőd.

[ Szerkesztve ]

http://mlzphoto.blog.hu/

(#48) Mappa válasza DeathAdder (#32) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

nem hogy fingod sincs a témához de az se tudod már miket írsz :(

EVO & STi power

(#49) DeathAdder válasza Mappa (#48) üzenetére

DeathAdder
(senior tag)

óóóóóóóóóóóóóóhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(#50) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

mások szomjan meg éhen halnak ezek meg itt szórják a százmilliókat a hülyeségükre

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.