1 TB-os pen drive és 3000 USD!!!

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Angel1981
(PH! addikt)
"tábortűz mellett munka végeztével notebook tetején egy kis szalonnázás?" - megvan a piac 
A drágábbik modellből már autót lehet venni.
[ Szerkesztve ]
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

datatomm
(kvázi-tag)
Az ár brutál. De a svájci bicska sose volt olcsó.
Ez a 21. századi változat. Szalonnázol és hd filmeket tárolsz. 

parkr
(fanatikus tag)
ennyi pénzért legalább USB 3 lenne
app=epp tab=teb pad=ped defy=difáj - csak, hogy ragozni tudjál...
(#5) Razermazer

Razermazer
(senior tag)
MacGyver ennek már örülne mindig baja volt az adatok hurcolászásával, amit az oroszoktól kellett elhoznia 
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/f1rh

Balika911
(PH! kedvence)
Én maradok a múlt századi verziónál, az máig frankón teszi a dolgát. A HD filmek meg elvannak a gépen is. 

Gude
(senior tag)
Az árát rendesen megkérik még akkor is ha svájci.
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

Duracellm...
(őstag)
Várja végig a telemásolást akit 7x szültek...
Ennyiért már egy komolyabb telefont, egy vadászpuskát, meg egy horgászbotot is belerakhattak volna. 
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Retekegér
(PH! addikt)
A bicska nem kéne, a többi rendben van. De akkor is, 3000 dodó?! 
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>
Érdekes cucc, az ára meg brutális.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Hennet
(tag)
kőgazdag vadászéknak találták ki 
"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
Bicskám van tőlük, az nagyon megérte az árát, de ezt inkább skippelném az ára miatt. (ilyen méretre egyébként tényleg kötelező lenne az USB 3.0)

XtremLor
(senior tag)
Kötelező túrafelszerelés 
"Legen...Wait for it...Dary"

MZperX75
(őstag)
Minek ,ha van rajta E-SATA.....
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

Duracellm...
(őstag)
univerzális...gyalogolsz 1200Km-ert a pusztában, mire és találsz egy notebook boltot, ahol e-satás notikat árulnak, hogy végre megnézhesd a Rambo-3-at HD-ben.

[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
Én már tudom a következő a lépést is, építsünk a bicskába mp3 lejátszót rádióval és már egyből is hasznát veszed a rajta lévő zenéknek. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD
Egy baj van vele, hogy az a apro bicska rettenetesen vastag lett a pendrivetol.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Ren Hoek
(őstag)
Van ott aki megveszi.
Nemrég voltam ott, és ott egy egyszerű belvárosi helyen 2000-2800 Ft-nyi CHF-en megy egy korsó sör. Volt ahol simán vedelték a 10 literes üvegcsőben lévő sört 1-2-en, ami 25000 Ft-nak megfelelő áron volt
De a lányok szépek 
Nem írom alá!
Azért nem semmi, hogy 1tb-ot bele lehet zsúfolni 1 ekkora tárgyba...
[ Szerkesztve ]
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

ledgeri
(senior tag)
Mit ki nem találnak... facepalm smile
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

Z0mbi
(fanatikus tag)
Wow. Itt van az asztalomon a 128MB os nagyteso...
Sokan azt kerdezik mit kezd az ember vele... ha annyi penzem lenne ahanyszor ezt elkertek tolem mert nincs ollo/vagoeszkoz/csak egy doc ot masolni valamire mar reg milliomos lennek.
Az 1TB nagyon csabito egy ilyen kutyun. persze nem ennyiert
Nem stimmel nekem itt vmi...
Most lusti vagyok feltúrni az egész világhálót, de vhogy nem emléxem, hogy vmelyik nagy félvezetőgyártó, vagy nagyobb memóriacímkéző cég piacra dobott volna 1TB-os pendrive-ot... 
Majd pont a Victorinox fog egy ilyen újdonságot bevezetni... 
primus inter pares
Jaaa...hogy nem pendrive, hanem SSD...? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Javítsuk már kéremszépen a cikket...elvégre ez egy szakmai fórum lenne, vagy mi a szösz...
PS.:
Persze az írás-olvasás sebességekből gondolhattam volna egyből... 
[ Szerkesztve ]
primus inter pares

Balika911
(PH! kedvence)
Ahhoz elég, ha van nálad egy ilyen. Sokkal olcsóbb, jobban néz ki és a boltos még a Rambo 5-öt is levetíti neked, már ha kedves az élete! 
[ Szerkesztve ]

MZperX75
(őstag)
a legelső szarréra X2-es core2-es laptoppon USB2.0-n nagyon szépen meg tudod nézni a a Rambót 720p-n 
És még 1080p-ben is hidd el 
[ Szerkesztve ]
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

DRB
(fanatikus tag)
Vastag? Akkor ezt minek neveznéd? 
Igaz, hogy ez Wenger, mondjuk pár éve megvette a Victorinox a Wengert, úgyhogy (már)nincs jelentősége a névnek.
Az idei tél egy szép februári szombatra esett... :D

dome911
(tag)
"Az ötlet elég furcsának hangzik, és az igazat megvallva nehéz olyan szituációt elképzelni, ahol pont erre a kombinált készségre lenne szükség"
Dehogyis:
...no, vágjunk bele a letöltésbe!

[Szerkesztve]

freemanone
(fanatikus tag)
az írás/olvasási sebesség nekem is szöget ütött a fejembe.... nem láttam még pendrive-ot ilyen tempóval kaparni 
mert nem is pendrive: [link]
viszont enenk tudatában adathordozónak amire inkább írsz mint olvasol... hát nem is tudom. Na mindegy legalább az árát valamelyest magyarázza 
Valamint USB 3.0 van rajta!
[ Szerkesztve ]
(#32) freemanone válasza freemanone (#31) üzenetére

freemanone
(fanatikus tag)
ehh... nem válasznak akart menni!

wj
(újonc)
Pár éve ilyeneket osztogattunk reklámtárgyként a szoftverünk logójával szitázva, csak épp akkoriban még 1GB-s volt. Tolongtak érte az ügyfelek/partnerek, mindenki ilyet akart. Valahogy kihozza az emberből az egyesek által "instant getnek" nevezett érzést. Az én táskámból sem hiányozhat soha. Persze az ingyen és a 3000 USD között van némi demotiváló különbség.