Már itt is az átnevezések... 
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Már itt is az átnevezések... 

Azert remelem nem lesznek emiatt almatlan ejszakaid...
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
Tanulni csak a legjobbtól szabad. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Ez a külső megoldás jó dolog, páran próbálkoztak már vele, mégsem jutott igazán piacra... Talán a kulcs a megfelelő ár, upgradelhetőség (asztali VGAk-használata) és a megfelelő sávszél, ami elbír akár egy hd 5850-et is (ok, ma még középkat. karit tennék bele, de jó lenne 2év mulva egy hd 7k-s középkategóriásra upgradelni)
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
Nemigazán...

(#6) Mr.Csizmás
nv reszkess ![;]](/dl/s/v1.gif)
ui. miért van pont a cím végén? 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
A 800.000 db-ból hogy lett 2 millió db? Ez nem semmi azért. Uff.
Erősödik az ATI a VGA szegmensben nem kicsit. Hátha beindul újra a PC-s játékipar, és az igazi technológiai fejlődés a játékok terén.
Hajrá!!! 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Jó lenne ha ez a külső videókártya csatoló nem lenne olyan rohadt drága mint az Asus megoldása. Komoly lenne ha ennek segítségével otthon a kis Lenovom-ból hirtelen ütőképes játékgépet varázsolna 
Samsung Galaxy 3 -> HTC HD7, Nokia X3-02

Mert kijelentő mondat.
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
Na persze:
Dec. 15-ig 800.000, talán meglesz az 1millió.
Dec.28: TMSC:most már tudjuk hogyan kell csinálni.
Dec 31-ig hopp, egy millióval több lett.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Szép nagy darabszám lett a végére. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy kártya legyártása mennyi ideig tart. Értem ezalatt, hogy: Megérkezik a rendelés> chip gyártás, (<e kettő nem is egy helyen zajlik>) nyák gyártás, alkatrész beültetés, stb stb > csomagolás.
(#10) Depression: Igen nekem is ez a furcsa, hogy pár nap alatt dupláztak. Majdnem olyan, mintha előhúztak volna két teljesen új gyárat gyártósorral együtt a semmiből.
(#12) rocket: Pont lasszó néven? A tápcsati jól elkapta a nyákot. 
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Ez se igazan ujdonsag az AMD oldalarol, kozel 3 eve indult a project Lasso kodneven 

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Fizetett hirdetésünket látták

This world rejects me - this world threw me away -this world never gave me a chance - this world gonna have to pay!!!
Ez teljesen úgy néz ki, mintha az ebayről vették volna 2 dollárért valamelyik kínai árustól. 

Jópofa dolog ez az XGP, a két pobléma vele csak annyi, hogy egyrészt 1 kezemen meg tudom számolni az eddigi megvalósításokat, másrészt meg hogy a bővítő kártya csak külső megjelenítőt tud meghajtani a notiét nem, de egyébként okos dolog.
az nv a játékfejlesztőket veszi meg kilóra.
az ati a ph-t 
off: vezérkar ne vegye komolyan 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
ha' ittenem, megszaladtak vele 
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
az alsó mobil kategóriában már rég történnek ilyenek 
Nagyon gyors a mai smd alapú kártyák gyártása.
Ha minden alkatrész megvan hozzá, akkor egy beültető soron, ha kevés furatszerelt alkatrész van benne, akkor kb 15-20 perc alatt megvan egy kártya.
Mivel egy soron nem csak egy beültető gép van, és nem csak egy kártyán dolgoznak egyszerre, továbbá külön soron van az első, a második oldal beültetése, plussz ha van furatszerelt része(pl PCI express tápcsatik), akkor akár 2-5 percenként is lejöhet egy-egy kész kártya, amit utána már csak tesztelni, és összeszerelni kell.
Ez sok-sok beültető sorral számolva napi több ezer darab késztermék. 
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
a számozós trükközésért egyenlőre egye enhye pofon jár!
ha megismétlik akkor több is fog!
miért? miért jó ezt a hülye szokást átvenni? 
Ati 1 millió kártyát kérek!
TSMC 2 Millió lett, maradhat?
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Ami azt illeti márciusban én is készülök váltani egy 5000res szériára.
Ha már van dx11es technológia akkor adjuk meg a módját az elkövetkezőkben úgyis szinte ilyen játékok látnak majd napvilágot.
Csak kp., az ár fix.
Akkor jó, mert már kezdtem olyan hihetetlen és teljesen morbid összeesküvéselméletekben hinni, miszerint a magas árak fenntartása miatt elhitették a világgal, hogy nincs, (közben karácsonykor mégis mindenkinek jutott), és csak azért árulták el a végén, hogy 3 nap, vagy akár egy hét alatt többet gyártottak belőle, mint előtte egy fél év alatt, mert a helyi apeh a körmükre nézne.
De most megnyugtattál, és elvetem ezt a badarságot. 
[ Szerkesztve ]
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Akkor jó sok oldalnak fizetett az AMD/ATi 
"Ati 1 millió kártyát kérek!
TSMC 2 Millió lett, maradha" 
"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks
Lehet, hogy az is történt. 
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Gondolod, hogy akkor jelentette be a TSMC a sikert, amikor éppen csak elindítottak egy javított gyártósort? Inkább akkor, amikor az első pár raklap chipet leszállították a tokozó cégnek. Márpedig egy raklapon nem kevés tokozatlan GPU elfér. D lehet, hogy addigra már a kártyák is rég elkészültek, és le is szállították őket. Megrendelésállomány meg volt bőven, lévén korábban egyes variánsok hiánycikknek számítottak.
Si vis pacem, para bellum.

(#13) Mr Manson: Nekem is ez volt az első gondolatom.
(#22) Depression: Gondolom csak ironizálsz. Mert nekem is pont ez a véleményem. Hogy lett a 800.000-ből hirtelen 2 milla? Úgy, hogy eddig hazudtak. Hogy mindenkiben éljen a tudat, hogy hiány van ezekből és zokszó nélkül benyeljék a magasabb árat. Én ezt az egész tsmc-s szappanoperát sem vettem be. Az AMD is egy profitorientált cég, ezért nem igazán értem azt a divat fankodást, ami mostanában megy körülötte.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Szerintem nem divatfankodás, ha megnézed egyedül neki van DX11-es kártyája a piacon, ezért pörögnek körülötte a dolgok.
sose hittem volna h vki ezt a két szót egy mondatba belerakja:
divat-fankodás Ati-amd.
azért itt még nem tartunk sztem. ne látom még jelét h olyasmi lenne körülötte mint az nvidia körül van (nyomokban még most is-igaz már csak elvétve, mert hát jahm)
[ Szerkesztve ]

Igy kell ezt csinalni, lehet en is atnevezem magam 
.::www.megadanceradio.hu::.
Ugyan már. Ha ötször ennyi kártyát szállított volna le az AMD, akkor sem reklamált volna senki az áraik miatt.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

ez a kulso dolog tetszik... nem lenne hulyeseg igy csinalni egy "konzolt". ergo hasznalnam a pct, ha pedig jatszani akarok, akkor veszek hozza egy ilyet.
http://project-brian.blogspot.com/

P00By: Sokat költenek, reklámra hidd el! Persze mindig meg kell venni valakit hogy, beinduljanak az eladások! A PH-án nyílt titok hogy ki a nagy szimpatizáns! 
Mr.Csizmás: Van ott pénz! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ma már nem elég hogy elolvasol egy tesztet és tudsz dönteni magadtól! 
Ma az számít, hogy melyik tud 1 fps-el többet, ha már 2-vel az már eszméletlen! A folyamatos érdeklődés fenntartása a cél! Persze ha valamelyik kiszálna a piacról akkor sírna mindenki az árak miatt!!! 
Inkább a hozzá hasonlóakkal foglalkozzatok [link]
[ Szerkesztve ]
This world rejects me - this world threw me away -this world never gave me a chance - this world gonna have to pay!!!

Nem nehez 800k bol 2milliot csinalni ha szar a gyartosor lehet hogy 60% os hibaval dolgozik ha vegre megcsinaltak es csak 10% koruli a hibas darabok aranya akkor 3 het alatt kinyomnak annyit mint elotte 3 honap alatt
Nem pár nap alatt dupláztak. A mi híreink a bejelentésekre épültek, de például a 800 000-et november végéig számolták. A TSMC vélhetőleg ilyenkor ért el áttörést, így decemberben 1,2 millió fogyott.Nyilván ennek köze volt a karácsonyi bevásárlási hullámhoz.
Mr Manson: Ne kezdjük már ezt megint. Ezen a héten már voltunk Intel bérencek is, most meg AMD. Majd ha épkézláb fejlesztéssel előáll az NVIDIA, akkor róluk is írunk szépeket. Persze előre látom, hogy mekkora NV bérencek leszünk. 
jer1cho: Az NV-nek már rég nincs pofája. Teljes szériákat átnevezni sem szép dolog. Láthatóan az AMD is meglátta az üzleti lehetőséget benne. Nulla fejlesztés és tuti haszon.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Azzal a különbséggel, hogy a 5-ös széria itt egyértelműen a DX11-re utal, ezzel szemben simán átb@sznak, mert csak DX 10.1. Ehhez még az nV-nek sem volt pofája, hogy DX9-es karit indítson a 8-as szeriában (ha jól emlékszem...)
Abu: ha két milla fogyott mennyit gyárthattak kb?
egy része a gyárban dekkol egy másik része a logisztikai láncolatban van, a harmadik rész meg a polcokon még nem eladva.
Úgy tudom, hogy még a megnövekedett gyártás mellett is egy maximum két hét a kártyák raktárideje. Egyszerűen hétről hétre kipucolják a raktárat.
A kétmillió a raktárból megvásárolt kártyákra vonatkozik. Ebből lehet még olyan, ami a nagykernél van raktáron.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
ja hogy ez a raktárban eladott 2 milla.........értem. köszi a tisztázást. 

Akkor egy darabbal ma megrövidítem a raktárak tartalmát, lehessen újakat gyártani 
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Jól meg az AMD Grafikus szekere, remélem az árak is mennek lefele az idő múlásával! 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

"A Mobility Radeon HD 5000 széria is új tagokkal bővült, bár a friss modellek tegnap jelentek meg, a HD 5145-nek és 5165-nek nem csapott túl nagy hírverést a gyártó. Ezek a megoldások tulajdonképpen a HD 4000 család RV710 és RV730 kódnevű lapkáira épülnek, így csak a DirectX 10.1-et támogatják. Úgy látszik, az NVIDIA által megindított, átnevezésekre épülő marketing ragályos, és az olcsó notebookok esetében a vörös oldal is megpróbálja kihasználni a nagyobb számozásban rejlő lehetőségeket."
Na, most szidjátok az NV-t 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)
HD2300 is csak DX9-es kártya, holott a széria többi tagja már 10-es. Igaz, a teljesítménye miatt (kb Radeon 9600 körül) ezt elnéztem neki, úgysem tudtam volna mit kezdeni vele, a Stalker: SoC is csak diavetítés volt DX9 módban.
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
(#44) hejesírásó válasza darkarthur (#42) üzenetére
vörösödik is a fejem miatta.
reméljük egyszeri eset marad.

Az NV mikor mutat már fel valamit, mert ezt szerintem nagyon nehéz lesz behozni.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
2 milla 5xxx Radeon? Uhh.
Amire kapható lesz a fermi mennyi lesz az ATI előnye? 3-4 millió leszállított kártya?
Milyennapvan?

En pont egy FSC SA3650-et hasznalok (XGP 3870-el, 2,4 MHz Turion X2 Ultra), Windows 7 x64-el, s bar csak egy felhivatalos beta-driverrel, de tökeletesen müködik a noti sajat kijelzöjenek a meghajtasa, minden jatek gond es grafikai bug nelkül fut. Elötte egy HP dv5-ös notit nyuztam P8400-al es 9600 Mgt DDR2-vel, na ahhoz kepest a mostani oriasi elörelepes teljesitmenyben- legalabbis jatekok teren. Az egyetlen problema a driverrel, hogy az XGP csatlakoztatasa utan neha eltünik a Windows hatterkep 
A videon lathato Acer Ferrari viszont prociban nagyon gyenge, hozza az 5830 tul erös.
[ Szerkesztve ]
Lehet, hogy több is lesz, de inkább nem megyek át jósnő-üzemmódba 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
De az is piros kártya volt...

Jericho
A diákon és mindenütt másutt a HD5400-ig tartják a dx11-es széríát, az 5100-as nyilván haamrabb készült ezért CSAK MOBILFRONTON lettek átnevezve, bár mint tudjuk 4600/4800-as kártyákról van szó, pedig 5100 alatt az alsókategóriát értjük, márpedig ez nem az...
Attól, hogy meg akar szabadulni tőlük még nemfogja őekt gyártani, amíg a készlet tart és kész... nV nemrég egy komplett mobil családot dobott piacra és 2 éve ezt csinálja a teljes szériákkal!