Érdekes, hogy nem telítik a piacot vele.
Az eVGA vs. BFG pedig vicc. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Videokártyák » [Re:] A vártnál lassabban szállingóznak az új GeForce GTX 295 kártyákHozzászólások
(#1) rootkiller

Xirtam
(PH! addikt)
jah tényleg vicc válság idején ilyenen hajbakapni! 
Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]
Ezért érteleme volt abbahagyni a forgalmazást már nem azért...(most olcsóbban előállítható? mert kétlem, még mindig veszteséges marad...)
BFG vs. EVGA: mindkettő vezetőségnek egy vödör hideg vizet zúdítanék a fejére, és aztán gondolkodjon ki a vízhűtéses vga gyártó
Szerk: most nézem, ez már a 4870x2 felépítését veszi alapul, egynyákos verzió. Végre eljutott ide is az Nvidia...
[ Szerkesztve ]
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Gaben01
(senior tag)
Ezt a kártyát eleve így kellett volna bevezetni,lehet nagyobb sikere lett volna.Azt nem értem,hogy az nV miért ragaszkodik még mindig a GDDR3-hoz?A GDDR 5 gyorsabb és elvileg kevesebbet is fogyaszt.Túl sok maradt az nV-nél raktáron? 
http://9gag.com/ A függőség garantált.
Ki a legnagyobb vizeske?
De ráérnek. Mondjuk az is lehet, hogy előre megvolt konfigurálva az egész játszma. Beszélnek róluk, beszélnek a GTX295-ről. Mindenki boldog. 
Milyennapvan?
Én nem vártam semmire, úgyhogy nekem teljesen optimális a kiadás sebessége. Valószínűleg tudják ezt rólam a nagyobb márkanevek, ezért sem kezdték még el a forgalmazást, talán nem is látnak benne akkora nagy fantáziát. ![;]](/dl/s/v1.gif)
<-ƘƘ-> Rendszerment
ez kész vicc... ilyenen hajbakapni? melyik "duplatriplastipistopizta" le előbb a megnevezést? ![;]](/dl/s/v1.gif)
én inkább teszteket szeretnék majd ilyen kártyákkal látni nyálcsorgatás céljából...
többkártyás rendszereket összerakni és arma2-t tesztelni rajtuk... elvileg nagyon jól skálázható lesz a játék és jól kihasználja majd a többcpu/gpu-s rendszereket... meg tuningpotenciált is lehetne mérni a különböző gyártóknál... oké, hogy a referenciamodellt veszik alapul, de azért történtek már meglepetések alapórajeleken is 
az inno kártyája erősen hasonlít sparkle-ék kártyájára ezzel a fehér dizájnnal...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

pmheros
(senior tag)
érdekes az amit írsz, én nem olvastam olyat hogy a Sparkle -nek is lenne ilyen kártyája.
Meg az is érdekes hogy eddig majdnem mindenki a "mellék hírre" reagált. Ennyire rászoktattak minket a bulvárra ?
hideg pizza, meleg sör
erre a pár napos cikkre gondoltam teljesen más a formája meg a kártya sem ugyanaz, de a fehéret nem sok gyártó erőlteti...
amúgy szerintem azért reagál mindenki a "mellékhírre", mert azon kívül hogy itt van pár refmodell a megszokott dobozokban, nem is szól másról a cikk
az érdekesség a "balhé"... de sebaj... majd elmennek az érintettek a helyi josibaráthoz... elverik egymást és minden meg van oldva ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

pmheros
(senior tag)
az inno is használja már egy jó ideje a fekete-fehér kombinációt. És ha valami jól néz ki, akkor miért ne?
hideg pizza, meleg sör
Nem szeretem az Inno-t de az lett a legszebb.
Kicsit későn gondolkozott az nVidia. Ha hamarabb kihozza ebben az állapotban jobban jártak volna.
[ Szerkesztve ]

[HUN]Tyson
(senior tag)
"Az NVIDIA legnagyobb partnerei között parázs vita dúl, ... a BFG szerint nem igaz...Az EVGA még nem válaszolt..."
Az parázs vita, ah az egyik mond vmit, a másik pedig rámondja h nem igaz?
,,hiszen a zöldek felügyelik a gyártást, így minden gyártó ugyanazt a modellt hozza forgalomba."
Nem csoda, hogy ennyien vágtak csak bele...gondolom akkor a ref. hűtő is kritérium, semmi Ichill (asszem így hívták a 3 ventis inno karikat), semmi vizes blokk. 
Másik meg, a Point of View doboza büntet! 
Attila
Szerk: Más kártyákon nem akar elterjedni a fekete nyák? 
[ Szerkesztve ]
Kb. ... igen. Mindezt azért, hogy végre beszéljenek róluk. 
Atis707: vizes blokkot árulhatnak mellé, de rászerelni nem lehet. Az XFX-es "szókimondó" kontakt szerint, azért vannak csak ennyien, mert a HD 4870 X2 ára jobb helyen 300 euró. Egyszerűen a kereskedőknek nem kell ez a kártya a megszabott 500 dollárért. Az árháborút pedig az NV befejezte.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
A kártyák nagyon jól néznek ki, bár az a matrica nélküli Gainward fura kicsit..
A Bfg meg az eVga meg inkább győzze meg a vevőket, hogy melyikük csinálja a legjobb és legolcsóbb vízhűtéses vga-kat...

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

Dashes
(őstag)
Ez nem igaz, vérpistike-nek már mióta van.. 
[ Szerkesztve ]

S4ND3R
(tag)

MW2/3 Field Marshal' <<{FMJ]_CLOS3COMB4T
Hát, akinek kell az megveszi, de lassan nV is rájön, hogy nem ezek a kártyák váltják meg a világot...
A vitához csak annyit, hogy nem az a piacvezető, aki régebb óta van ott, hanem az, akinek jobbak az eladásai. Ennyi...
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Mármint úgy érted gyárilag nem rakhatják rá, nem a júzernek van megtiltva...
És akkor gondolom ugrik a garancia is...
500 dodóért legalább lehetne valami +ficsőr benne már, gondolok pl. játék, egyedi hűtő, tuning, vagy valami kiegészítő
. Akkor az AMD miért nem emeli a 4870x2 árát? vagy ígyis hoz annyi profitot, hogy megérje eladni 300-ért? (jó, nálunk nem 300, de az más téma)
Attila
[ Szerkesztve ]
Így van a user bármit csinálhat, persze a garancia az tipli.
Ez az NVIDIA döntése, ők mondták, hogy mindenki ugyanazt árulhatja. Árat nem szabtak meg, de a gyártók megegyeztek az 500 dollárban. Az NVIDIA mindenkinek előállítási költségen biztosítja az új GeForce GTX 295-öt (bár nem számoltam utána, de olyan 350-380 dodó lehet az előállítás). Ez azt jelenti, hogy kb. 60-80 dollár haszon van a gyártóknak.
Az AMD-nek már az a lényeg, hogy elvigyék az összes HD 4000-et, most már raktársöprés van, mert jön az új generáció. A HD 4870 X2-t kb. 180 dodó előállítani, sok haszon már nincs rajta, de már megtette a magáét.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Balika911
(PH! kedvence)
"Parázs vita" dúl köztük, de valamiért az az érzésem, hogy a gyakorlatban ez senkit nem fog érinteni.
Egyébként ha jól tudom ezek a gyártók egy darab vizesblokkot nem terveztek, sőt, az EVGA a korábbi GTX 295-re az Innovatektől vette a hűtőegységet, ami vizes körökben arról híresült el, hogy bazi drága, de legalább szar. A BFG-nek pedig emlékeim szerint a Danger Den szállít be. Ennek ellenére mindkét gyártó úgy beszél ezekről a kártyákról, mintha bármi egyedi lenne rajtuk. Oké, az EVGA-tól lehetett venni csirkerácsot. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Én már nagyon nemértem.Régen még úgy volt,hogy limitált szériásak lesznek a 295-ös kártyák 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Gainwardék nem csicsázták túl 
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

Rebell
(senior tag)
Lehet hogy most nagy marhaságot mondok,
de miért nem voltak képesek ezek a zöldek 1 HDMI csatit vagy S-video lemenetet rátolni a kártyára?
Mert én speciel semmi ilyet nem látok. Akkor hogy lehet majd evvel a kártyával Klonozni?
Csak jobb a 72 cmes tv-n Gamelni mint a Monitoron.
Legalább is most igy megy nálam.
Gigabyte GA-G31M-S2L Q9400 Core 2 Quad 3,2Ghz; Gigabyte GTX460 OC-1GB; 4GB DDR2 Ram, WIN7 Ult 64bit; Samsung T220 HD (1680x1050)

L4R$()n
(fanatikus tag)
Te most ugye Full HD - s tévére gondolsz
(remélem)

Balika911
(PH! kedvence)
Megoldod átalakítóval, vagy DVI-HDMI kábellel. Előbbit lehet adnak is hozzá.
L4R$()n:
32"-os a legkisebb FullHD TV, ami valamivel 80 cm feletti képátlót jelent.
[ Szerkesztve ]
Most már értem, köszi a felvilágosítást Abu! 
Még 1 témához: Olcsóbb nyák ebben a kategóriában szóba se jöhet gondolom...
Még vmi
: Írtad, hogy az nvidia biztosítja a GTX 295-öt. Namostakkor a gyártók csak felmatricázzák? Nem rég olvastam egyik nv-s hírnél, hogy a GT200 előállítása 70-80 dodó könyékén van...na itt van 2 db. ami 160 dolcsi. Vagy úgy jön ki a 350-380, hogy az Nvidia annyi hasznot rakna rá? 
Attila
[ Szerkesztve ]

schwartz
(őstag)
Nem biztos, hogy menni fog. (lasd voltak gondok az elozo revizioval is)
Fuck yourself Jay Wilson
ezt akartam én is írni... én a leadtek9600gt-hez egy csokor átalakítót kaptam... azon alapból 2dvi+(asszem)s-video csati van... nem hinném, hogy gtx295-öknél pont a párforintos átalakítókkal spórolnának...

Balika911
(PH! kedvence)
Hogyhogy, miért, milyen gondok voltak vele? Erről semmit sem tudok.

schwartz
(őstag)
HDMI kulcsszora a GTX295 topicbol ezt kaptam.
Fuck yourself Jay Wilson

Balika911
(PH! kedvence)
Érdekes - a HDMI videó része megegyezik a DVI-éval, így elvileg nem szabadna, hogy ezzel probléma legyen. Aztán a gyakorlat megint mást mutatott. Jó kérdés, hogy mi okozta azokat a gondokat.

schwartz
(őstag)
Itt pedig egy konkret eset ahol nem mukodott atalakitoval a jelatvitel. (bar az nem GTX295 volt, ha jol latom)
[ Szerkesztve ]
Fuck yourself Jay Wilson

Rebell
(senior tag)
L4R$()n :Te most ugye Full HD - s tévére gondolsz.
Hát is-is. Most egyenlőre 1 Sík 100Hz-es 72 es TV-n tolom Svideo-val ilyen csati van a 9800Gtx+ karin.
Csak azért kérdeztem ha késöbb beruházok akkor hogy kötöm majd össze a gépet, persze a New TV-vel.
De ha jól láttam akkor az elöző kivitelezésü GTX295.ös karin volt HDMI csati.
Ezekröl a HDMI-DVI átalakitokról én is már halottam.
Gigabyte GA-G31M-S2L Q9400 Core 2 Quad 3,2Ghz; Gigabyte GTX460 OC-1GB; 4GB DDR2 Ram, WIN7 Ult 64bit; Samsung T220 HD (1680x1050)
Az Inno a legszebb. A vizes vita meg: 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

L4R$()n
(fanatikus tag)
Hát te tudod, csak azért kérdeztem mert így elég pixeles képe lehet ...
(nekem Xbox 360-al szörnyen pixeles volt a sima tv, az is 72 es volt, bár nem 100Hz-es ... )
[ Szerkesztve ]
Ez lehet egyedi eset is. EDID ütközés stb. Szerintem működnie kell a DVI-HDMI átalakítónak. Főleg, hogy ez a kártya már Rev.2. A másik, hogy az NV drivere eléggé gyengén kezeli a különböző HDTV-ket, lehet szoftveres probléma is egy-egy eset. Ezek nyilván javítás alatt vannak.

Balika911
(PH! kedvence)
Olvastam, ezért is furcsállom, miért van az, hogy natívon működött, átalakítóval pedig nem.
[ Szerkesztve ]

F_Zolee
(őstag)
Sok értelme van ennek a palettának. Csak a matricát hagyják módosítani. Ez aztán a különbség.
Na meg némelyiken pár MHz különbség... 
[ Szerkesztve ]
Jogos. Épp ezért nem is nagyon fogják venni csak az ilyen vérpistike félék 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
A POW doboza megint ott van a topon
Az a gonosz kisz varázsló úgy szorongatja azt a gömböt, mintha a drágaszága lenne 
androbit.org | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.
A parázs a vga tetején van, a műanyag borítás ötli fel a parázs külsőt a sok hőtől max. Ez is marketing, de ez már bulvárba illó.
Sweet Lou 6: lehet hogy a botért megy a vita... 
[ Szerkesztve ]
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Hogy civakodnak a kutyák a romlott húson... 

alba gu brath
Várj csak amig ki nem jön az XFX Alpha Dog edition 
(magukat égítik csak vele..)

TK36
(tag)
Nekem teljesen mindegy, hogy veszekednek vagy nem ... csak nekünk jó legyen a végén.
Harc egy pohár vízben.
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.
hajtépés az kell 
www.keytar.hu - improve yourself

nanee, ez erős volt.