Igazad van, az lett volna a pontos, ha úgy írom, hogy a 140MB/s sebességet alulról jobban, stabilabban közelíti mint a példának hozott másik típus a saját folyamatos írási sebességét. Az a gondom, hogy aki csak a számokat nézi és nem nézi hozzá a műszaki tartalmat, akkor tévesen von le következtetéseket, és mindjárt csalást kiált, pedig ez nem átnevezett nvidia kártya. Azt hiszi, hogy csak kimagyarázás a szöveges melléklet. Bocs, ha neked címeztem az összehasonlítást, ez általában szólt minden érdeklődőnek, valaki a 7200.12 családdal hasonlított.
Az "első hozzászólás"hoz: Nem félrevezető, csak nem pontos (azért is írtam "elgépelést", ha így marad az sem baj). Látszik, hogy logikus gondolkodással a következtetéshez lett kitalálva visszafele a kiindulási pont. Ez többnyire bejött (látszik, hogy gondolkodó ember írta) de érezni, hogy valójában nem látta még belülről a HDD lelkivilágát. Nem feltünő dolgok, hogy még az itt előfordoló adatmentő emberek sem reklamáltak. Nem is jajgattam csak ezért, nem láttam értelmét, hogy az adott topikban ezen rugózzak, de a pontosításokat összegyűjtöm ha már szóltál.
Habár megigértem már valakinek egy FLASH összefoglalót is, de arra sem volt még időm.
-De ez hogy lehet? ... Tegnap még működött! ...