Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Kérdem én: ki viszi le a pendriveját 200m-re a víz alá? - mert ha beleejted akkor nem találod meg az biztos, max a fürdőkádba.
Én személyszerint hamarabb elhagyok egy pd-t minthogy tönkretegyem.

Elképzeltem hogy Chuck Norris a fogai között vicsorít egy ilyen Corsair pendrive-al. :D

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#2) liksoft

liksoft
(PH! nagyúr)

Jajj. Sok gondom van.

Leginkább az "adatmentés" szó. Ahogy a cikkben is szerepel "biztonsági mentés" vagyis archiválás. Tudom, sok helyen használják az adatok biztonsági mentésére az adatmentés szót, de ha pontosak szeretnénk lenni, akkor az adatmentés a sérült adathordozóról az adatok lementését takarja. Sokszor keveredik ez a kettő. Jó lenne, ha "hivatalos" helyen (itt a PH!-n) elkülönülne ez a kettő, és szépen lassan az életben is egyértelművé válna ki mikor mit szeretne mondani. Rengeteg utólagos magyarázkodást lehetne elkerülni.

A másik, hogy hol van a dokkolója a winchesternek? Ugyanis az egy USB-vel megáldott eszközök legtöbbször a működésük határán teljesítenek szolgálatot. Egy ilyen eszkört mely más-más USB csatlakozó használatakor vagy működik vagy nem, nem neveznék biztonsági mentésre alkalmas eszköznek. Viszont ha a dokkoló gondoskodik a korrekt tápellátásról, akkor igaz a megfogalmazás.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#3) Móci válasza luw2win (#1) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Neki biztos jó lenne, bár szerintem a pendrive nem bírná ki Chuck egy napját...
A Mushkin tetszik, kíváncsi leszek az árára, meg a teljesítményére.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#4) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Survivor jöhet... :) Határozottan nagyon jó! :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#5) Gergő_ válasza luw2win (#1) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

pl.: véletlenül bepottyan a medencébe. de a 200m-t nem sokan használják ki, szerintem 30m-nél tovább nem is bírja ;]

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#6) P00By válasza luw2win (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Kicsit élénk a fantáziád ;]

(#7) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

"Survivor kibírta, hogy megfőzték, felforralták, jéggé fagyasztották, mikrohullámú sütőbe tették, és a terepjáró kerekeivel való harmadik típusú találkozást is túlélte."
Jó, legalább ha én meghalok akkor a pendrive túléli :)

CSS (Hun)Bloodkiller

(#8) Laci_a_Paci

Laci_a_Paci
(kvázi-tag)

Kéne valami kreatívabb nevet adni neki mondjuk Corsair RAMBO Edition

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.