Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#51) rudi válasza twollah (#48) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Érdekel valakit a munkahelyed? Egyébként meg mitől vagy olyan biztos benne, hogy az adott képet minden esetben én szerkesztettem? Az FSB és rendszerbusz (quad pumped bus) viszonyát meg inkább nem magyarázom.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#52) tuskooo válasza twollah (#48) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Lehet írni 200-nak és 800-nak is. Komolyan ezen problémázol? Mindenhol össze-vissza írják.

(#53) t|-|om!

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Az egy éves Satellite Pro A110-195-ömben Core Duo proci van, milliméterre ugyan ez az akksi, IrDA és Bluetooth nélkül valamint a 965-ös chipset helyett a 945-ös, szintén 2,7 kg-os súllyal, viszont csak 2 órás üzemidővel (terheletlen állapot).

Na most akkor mi van? Az, hogy 2,7 kg nehéz, vagy hogy a kijelző fényes (nekem személy szerint bejön) az eléggé szubjektív.

De ha jobban belegondolok, akinek a 2,7 kg nehéz, az majd egyszer menjen el Voda-hoz és emelje meg az ASUS L5800C notiját. Akksi nélkül is 4,3 Kg.

Szóval csak nézőpont kérdése.

A legnagyobb gondom csupán az vele, hogy egy év alatt gyakorlatilag a nagyobb procival, a +1 vinyóhellyel és pár aprósággal együtt nem érné meg nekem, hogy lecseréljem az enyémet, pláne nem ennyiért, amikor egy éve volt az enyém hasonló árban.

Szóval, vannak Toshiba notebookok, amikre szívesen lecserélném az enyémet, de ez nem tartozik közéjük.

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#54) t|-|om! válasza orionstar (#49) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

A 3 gigában az a jó, hogy pont nincs meg a dual channel :DDD :P

Gabesz84 #34: Akko' vegyé' tinkpedet...

[ Szerkesztve ]

Már fejből tolom a PH! linkek koordinátáját. Bökkenő csak akkor van, ha változik a felbontás. XD

(#55) t|-|om! válasza tob!as (#46) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Aztán majd egy év múlva nézd meg, hogy a tápcsatlakozó meg a zsanér mennyite van elkopva az Acer-ben, meg a Toshibaban.

(#56) rudi válasza t|-|om! (#53) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért baj, 2,7 kilós mert ilyen súly mellett a konkurensek hosszabb akkus üzemidőt tudnak. Persze, aki 99%-ban asztalon használja, annak mindegy mennyit bír akkun és hány kilós. Nézőpont kérdése...

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#57) t|-|om! válasza rudi (#56) üzenetére

t|-|om!
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

De ha meg a konkurenciát nézem, akkor nem sok notebookot tudok felmutatni két vinyó bölcsővel ebben az árszegmensben, hasonló tudás mellett.

Jó jó tudom, hogy a noti vinyók csak 2,5"-ek, de a hely, az akkor is hely.

Ha a képet elnézem és nem lenne a második vinyó , akkor oda simán beférne a WIFI+memória blokk és már is több hely lenne az akksinak.

Szóval tényleg csak viszonyítás kérdése, bár igazából kár ezen filozofálni.

[ Szerkesztve ]

(#58) malisonX

malisonX
(tag)

Nekem p300-133 van. Külsőre majdnem ugyanez. 17"-os monitorral vegyes terheléssel 2-2,5 órát elmegy közepes fényerőn. Ez nem tudom mennyire kevés, de ennél több ideig nálam nem is megy adapter nélkül. Féltem, hogy nagyon fognak rajta látszódni az ujjlenyomatok, de egyátalán nem vészes. 1-2 naponta áttörli az ember egy mikroszálas törlőkendővel, és már ragyog is. Ezért a kis apróságért engem kárpótol a dizájn. USB-k valóban érdekes helyen vannak, de ha egerezni akarok, a probléma áthidalható. Bal oldali USBbe dugom az egeret, és a madzagját átvezetem a monitor mögött, és már nem is zavaró :) Kijelzője szerintem kitűnő, szerintem sokkal szebb színei vannak vannak, mint a 19"-os Samsung LCD-mnek, és a betekintési szöge is láthatóan nagyobb. A fényerősség sztem igenis széles skálán állítható. Ami nekem nem tetszett benne: bazinagy, és nehéz adaptere van, 1 délutánt játszottam hogy letörölgessem a gyárilag feltelepítgetett vackok nagyrészét, terhelés alatt elég keményen nyomja ki a meleg levegőt(de halkan), viszont ez betudható a notebookok közt viszonylag erős Radeon 3650-es VGA-nak.

Én egy hosszútávon használható, minőségi, és gyors notebookot szerettem volna. Egyelőre úgy tűnik, hogy jól választottam. Ha lenne valami kérdés esetleg a notesszel kapcsolatban, PÜ-ben szívesen rendelkezésre állok :R

(#59) Maestrohun

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon baba a design. :DDD

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#60) Gabesz84 válasza rudi (#40) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen olvastam, de ebben a cikkben nem arrol volt szo, hanem a az x3100-as integralt videoval szereltrol.
a hd3650-el szerelt mar jobbnak tunik, felteve ha tobbi felszereltsege is egyezik az itt tesztelttel, bar en ezt erosen ketlem, valaminek csak le kellett maradnia hogy ugyanabba az arba beleferjen a diszkret video...

[ Szerkesztve ]

(#61) FerNandor válasza Gabesz84 (#60) üzenetére

FerNandor
(fanatikus tag)

14t:
[link]

15a: [link]

Más: Akkor az a300-asokat egyáltalán nem is lehet nagyobb akkuval venni? Csak az a 43Wh-s van hozzá?

[ Szerkesztve ]

(#62) FerNandor válasza FerNandor (#61) üzenetére

FerNandor
(fanatikus tag)

...Már találtam, [link]
;)

[ Szerkesztve ]

(#63) BobMaster

BobMaster
(őstag)

Ugyanennek a combosabb Pro változata (szép egyenszürke munkagép) igencsak megfontolandó ajánlatban:

Mert ki ne szeretne egy 22"-os TFT-t mellé csak úgy, grátisz?

A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.