Ez egy nagyon jó hír 
csak azt lehet mondani, csak így tovább és reméljük hogy a papíron levő terveket minél előbb a boltokban is látjuk.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Tony
(#1) Tonyius777

Ez egy nagyon jó hír 
csak azt lehet mondani, csak így tovább és reméljük hogy a papíron levő terveket minél előbb a boltokban is látjuk.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Tony

Nem értem, mi a gond az USB-vel...
Az már egy régóta ismert, elterjedt szabvány.
Annak a szimpla továbbfejlesztése miért nem alternatíva? 
Az, hogy be kell tartani az kompatibilitást az eléggé nagy hátráltató tényező...
max 500mA nekem sokszor kevés
így van jelenleg (szerintem) bőven elég az usb 3.0
majd ha kell nagyobb sáv jön az usb 4.0
ami ráadásul visszafelé kompatibilis
Senki sem akarja bevenni az USB-t. A Thunderbolt és a PCI Expresses megoldás maximum arra lehet jó, hogy a dokkolókat egyszerűen egy interfészen keresztül lehessen csatlakoztatni. Szerintem ez is a cél. Illetve ajánlott, hogy ez legyen a cél, már más esetben nagy lesz a koppanás. Tekintve, hogy a piac egy új interfész kedvéért nem fogja helyből eldobni az összes USB-re tervezett milliónyi kütyüt. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Az USB 3.0 már nem 500 mA-ben korlátozza az átvihető áramerősséget, 1 A-es iPad-ek is tölthetők róla.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Nem konkrétan az USB 2.0-ra, vagy 3.0-ra céloztam, hanem magára az USB-re.
Biztos ott is továbbnövelhető mind az adatátviteli sebesség, mint áramerősség.
vagy highPower USB ami 1A

Nekem tölt USB 2.0-n keresztül is, igaz, emiatt teszi ezt 
[ Szerkesztve ]
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
egyébként is tölt!
max az ipad azt írja "nem tölt" de attól még felveszi, csak nagyon lassú

Létezik eSata, Firewire 400-800 sőt még SCSI is. Ezek mellé bőven elférnek ezek az új felületek is.
#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

De így "rendesen" tölt, nem csak csorgatva.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
attól még nem tölt jobban, max nem azt írja ki hogy "nem tölt"

usb-s vga, szerintem ne eröltesd 

Erre én nem vennék mérget.
mekkora számokkal dobálóznak... 
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
miért töltene?
hirtelen képes átlépni az usb 2.0 szabvány értékét?vagy mi
?
Vannak nem szabványos áramerősséget toló USB 2.0 portok pl. laptopokon is.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
tudom hogy van de app-tól még nem fog többet leadni az adott usb port

Adott ez az Asrock lap, meg adott a régi lapom. Ja, meg az iPad. Gyorsabban tölt most, mint a régin, ennyi a történet. Gondolom nem a szoftver miatt, egyszerűen a szabványnál többet ad le, és talán úgy érzi az Asrock, hogy valahogy ezt reklámozni kell a gyártónak. Persze az sincs kizárva, hogy a szoftver dob valamit rajta (bekapcsolt gépnél), a Turbo USB, vagy mifene programjuk is gyorsít valamennyit USB-s cuccoknál (mégsem használom, mert inkább csak tesztekben kimutatható a gyorsítás, meg nem szeretem, ha minden idegen pendrive-nál feljön a dugd be újra, meg mittomén ablaka)
Mindegy, a lényeg, hogy érezhetően gyorsabban tölt az iPad ezen a gépen (még a monitpr hubjára kötve is), mint a régi Giga lapomon.

Hupsz, nem egyszerre született a teljes hsz, látszik is rajta, bocs