Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

Toshiba Dynabook Qosmio T750 , nagyon szép darab :R ...kíváncsi lennék arra a színváltásra :K

(#2) superecneB válasza kenwood3 (#1) üzenetére

superecneB
(őstag)

Nem spanyol viasz, autókon és más tárgyakon is alkalmaznak ilyen festéket (illetve ehhez hasonlót gondolom...). [link]
Egy pillanatra a címből ítélve reménykedtem hogy olyan lesz mint a matchboxom amit ha hűtőbe raktam akkor más színű lett deháát... :B

[ Szerkesztve ]

(#3) gEnyÓbÁcsI válasza superecneB (#2) üzenetére

gEnyÓbÁcsI
(újonc)

...és már a Nokia 7110-esem is ilyesmi "színű" volt. Pedig az nem mai cucc.

Mindenki meghalt, a többi megsebesült

(#4) blackrulz válasza kenwood3 (#1) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

valami ilyesmi flipflop lehet. egyszer volt fényes burkolatom laposon minden koszra karcra marha fogékony volt, azóta se akarok ilyesmit, ez szép meg jó de csak addig amíg kiveszed a dobozból. szerintem egy két hét után irtó mocskos, karcos lesz...

[ Szerkesztve ]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#5) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Kár, hogy még mindig az atom procikat erőltetik... szeretnék már egy olyan tabletpc-t látni amiben Apu E350 van... az lesz ám a bejövős kategória! :K

(#6) kenwood3 válasza blackrulz (#4) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

erre én is gondoltam , hogy jó kis karcgyűjtő lehet :K

[ Szerkesztve ]

(#7) adwin

adwin
(kvázi-tag)

A Toshiba szép darab :)

Üdv adwin

(#8) Rém

Rém
(tag)

Flipflop festék! Nem mai találmány, autóra motorra szoktak ilyent festeni. Mondjuk egy laptopon nem sok értelmét látom a uzer úgyis a képernyő felől látja leginkább. Azért meg elég drága ez a fajta festék, hogy csak néha lássam.

(#9) Eddie141 válasza Rém (#8) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Már igazán megszokhatta mindenki, hogy képmutató világban élünk :) Nem magadnak veszed már lassan a kocsit és a motort sem, :) hanem a "HŰHA" effektus kiváltásának okából, ami meg nem veled kell megtörténjen ;) :DDD

A Gigabyte eléggé ráállt a sablon megoldásokra, ha jól látom a helyzetet.

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#10) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Toshiba: 15,6”-es méretű, 1366x768-as felbontású monitor Aha... ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#11) blackrulz válasza Rém (#8) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

mert az alma laposokon is azért van hátul világító logó, hogy őőő izé. szal egy masszív tükörrendszerrel visszavezetve akár bill világítás is lehet, bár kétlem hogy gyárilag erre tervezték volna:)

a színes fedél, az utólagos matricázás, stb nem a tulajnak szóltak eddig sem, hanem a külvilágnak. nekem ilyen van, egyedi, fasza gyerek vagyok, az ePéniszem pedig kétszer akkora mint a tiéd. ennyi :K

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#12) Cassi

Cassi
(újonc)

A gigás noti szánalmasan béna, legalább 3 évvel van elmaradva a piaci igényektől. Már mindenki más rájött, hogy billentyűs notebookba nem praktikus érintőképernyőt rakni. Hát még ha rezisztív is.

Szerintem ha a mobilos trendek tovább erősödnek, akkor az ASUS, a Giga és a többi hasonló cég csillaga le fog áldozni. Képtelenek bármit rendesen megtervezni, de ha véletlenül mégis, akkor nem tudják eladni a béna marketingjükkel. Teljesen ki fognak szorulni a mobiltelefonok és a tabletek piacáról.

(#13) Beri78

Beri78
(kvázi-tag)

női cucc ez is :)

(#14) T. Almeida válasza gEnyÓbÁcsI (#3) üzenetére

T. Almeida
(senior tag)

A Nokia 6110-esem is ugyanezt tudja :)

Qosmio rulez!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.