Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Janus27

Janus27
(újonc)

70 rugó? Annyiért kell a halálnak. 10 rongyért még megérné.

(#2) Chepany

Chepany
(fanatikus tag)

Mi ez az új korszak? Nem lehet mostanában semmit se megvenni emberi áron. Hajam tépem!!! :W

Az igazi játék-klasszikusok a 90-es években születtek!

(#3) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Több olyan szituáció is elképzelhető, főleg irodai környezetben, amikor egy adott számítógép képét egy a forrástól távoli megjelenítőn kell prezentálni."

Őőőő VNC - ingyen?!

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#4) banhammer válasza KaiotEch (#3) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Igen valahogy ugy, csak ingyen nem kell senkinek.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#5) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Remélem belebuknak... Ekkora baromságot ilyen áron.

Csak arra alapoznak, hogy a cégek fossák a pénzt, és atom túlárazott eszközöket vesznek. Csakhogy válság idején ez a divat elmúlt már, és ott spórolnak amin tudnak.

Nem írom alá!

(#6) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Alakul ez, csak még drága és hamar lesz kevés. UTP helyett optikai kábel kéne.
Arról ír a fáma, hogy az eszközöket direkt kell egymáshoz madzagozni, vagy hálózati eszköz (router, switch, etc) is lehet köztük?
Hány fps-sel tolja a fulHD képet?
A 100 méter miért van? Ha jól tudom, UTP-n 400 méterig nincs jelveszteség.

KaiotEch: Ez az eszköz PC és periféria közötti távolságot hidal át, nem két PC közöttit. Pont azoknak való, akik nem akarnak mondjuk HTPC-vel, miniITX-szel, marhaokos NAS-sal játszani. Teszem azt, van egy szép TV-m, mellette egy kis HTPC, mert megtehetem. Mögöttem meg egy faja projektor, mert király vagyok. Oda is rakjak külön legalább egy kliensgépet?

[ Szerkesztve ]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#7) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt ennyiért... valami durvát szedhettek.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#8) JColee válasza macilaci78 (#6) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

Rosszul tudod.

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#9) Claude Leon válasza macilaci78 (#6) üzenetére

Claude Leon
(fanatikus tag)

Hiába nincs jelveszteség, akkor is 100m az utp ethernet szabvány, talán épp a jelterjedés késleltetése miatt.
Az más dolog, hogy 4(v 5?) szegmens switchelhető, tehát végülis összejöhet az a 400m.

Ja hogy csak UTP-ről beszéltél? Bizonyosan van alternatívája az erhernetnek, majd azzal mehetsz távolabb is (már, amennyiben van IP layere erre az esetre).

[ Szerkesztve ]

(#10) stratova válasza macilaci78 (#6) üzenetére

stratova
(őstag)

Nekem még úgy okították, hogy 100 m, de tervezéskor inkább 90 m-rel célszerű számolni.
Olcsóbb KVM switch-et lehet 20-30 körül is kapni, igaz nincs is rajta hdmi.
Szerintem nem hülyeség ez csak drága.

[ Szerkesztve ]

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#11) Claude Leon válasza stratova (#10) üzenetére

Claude Leon
(fanatikus tag)

Ott a pont, nekem nem oktatták :)

(#12) LordX válasza KaiotEch (#3) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

VNC-n mióta megy át a Krájszisz?

(#13) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez akkor most hogyan is működik? Két ilyen dobozt kell venni? :U

Egyiket a videokártyára aggatom, a másikat meg a 100 méterre lévő monitorra és a kettő közt a LAN?

Párszor már jól jött volna egy ilyen cucc... egyszer megoldották VNC-vel ( +1 PC - amitől máris nem olyan olcsó ). :DDD

[ Szerkesztve ]

(#14) MZperX75 válasza Janus27 (#1) üzenetére

MZperX75
(őstag)

Na ez az max 15.000! 70ezres :W bakker azért már veszek egy 27"FullHD moncsit.

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#15) Apika válasza MZperX75 (#14) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

...vagy közel ennyiért egy olcsóbb gépet...

(#17) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nem gonoszkodom.

Viszont azt megjegyzem, hogy pontosan ilyen tudású eszközök (pl. König) 15e forint körül kaphatóak fémházban.

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#18) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Ennyiért viszik havonta a főnök kutyáját manikűröshöz, Persze A8-as Audin, mert a szereti a fehér bőr szagát, és megnyugszik tőle. Így nem harapja torkon kutyus a manikűröst, amikor hozzáér a...

Ezeknek elgurult a gyógyszerük ;]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#19) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hááát... biztos a doboz marha drága, szerintem ez oan jóféle műanyag lehet, antizacsikusz vagy mi a bré. ;]

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#20) stratova válasza Jim Tonic (#17) üzenetére

stratova
(őstag)

15-ért tényleg van König kvm switch, de az D-SUB nem hdmi, ettől ez még piszok drága.

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#21) Maestrohun válasza Janus27 (#1) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Ülj le fiam, egyes. Most már játszhatsz tovább a gamer PC-den.

Engem nagyon is érdekel. PH! csapat, légyszíves teszteljétek le mind a kettőt. Ha jó a minősége, akkor nagyon sok helyzetben ez nagyon fullos megoldás lehet. Kérdés, hogy akár bírja-e a napi 24 órás nyüstölést. Ilyen amúgy sincs nagyon. Hiánypótló a piacon. :R Eddig csak sima VGA-t láttam esetleg infra továbbítással, de az USB és hang illetve HD az így nagyon jól hangzik.

A többiek :) vehetnek egy csomag ropit 10 rongyért, meg hasonló zsebpénzért... :P

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#22) Maestrohun válasza macilaci78 (#6) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Én azon gondolkodom, hogy a helyi hálózatot vajon zavarja-e, ha tényleg LAN-ra csatlakoztatható, hiszen nem hiszem el, hogy IP alapon menne át a videó.

[ Szerkesztve ]

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#23) Maestrohun válasza macilaci78 (#6) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

[link] Elméletben bírja a switchet, routert is. :C

És Gigabit kell neki. Én úgy emlékszem, hogy a gigabit az csak 100m-ig működik. Vagy csak CAT5e esetén? :U

[ Szerkesztve ]

(#24) Duracellm... válasza Maestrohun (#22) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Ha prezentációt akarsz elvinni 100M-re akkor Arra 100%-hogy jó, viszont Fhd filmet ne akarj rajta nézni, zökkenésmentesen nem fog menni, tisztességes forgalom mellet :N

Ebben a témakörben profi cuccok 2-300K környékén vannak, nem véletlenül :U

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#25) Maestrohun válasza Duracellm... (#24) üzenetére

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem is arra kellene. Én sem szórakozásbl írok be ide mint egyesek. ;] De azért egy teszt jöhetne. A lényeg a fullhd meg mondjuk 15fps ha van az, már jó lehet. Szinte ajándék.

(#26) lujó55 válasza Maestrohun (#25) üzenetére

lujó55
(őstag)

látom fekszik a téma... :DDD

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#27) Enszuke

Enszuke
(őstag)

3 ethernet drottal, 30-50m-re most is megoldhato
cat5-os hdmi hosszabito+cat5 usb hosszabito=kb 50$

(#28) szmiagor

szmiagor
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

nem rossz nem rossz de egy kicsit drága

Rossz,Hibás,Törött,Használt,mobiltelefont, alaplapok tol a cpu ig~ 400ft-tol 25000 ft/kg ig elöre utalom az árát

(#29) Jim Tonic válasza stratova (#20) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Ez nem KVM switch...
Most vettem HDMI over UTP adaptert, be is üzemeltem. 15k volt.

A megközelítés pedig alapvetően rossz néhány hozzászóló részéről. Ezek nem hálózatra csatlakoznak, mindössze UTP kábelt használnak adatátvitelre, mivel az olcsóbb, könnyebb megoldás. HDMI kábelt nehéz fűzni, nem lehet forrasztani, stb.

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#30) Zoltn

Zoltn
(lelkes újonc)

És a DLNA? Simán streamelem a gépemről a 4szobával odébb lévő tvre a FullHD-t. Ennek igy nem sok értelme van, max ha egy pl bluray lejátszó képe kell egy max 100 méterre lévő megjelenítőhöz. De akk veszek egy másik lejátszót olcsóbban!!! :)

(#31) Claude Leon válasza Jim Tonic (#29) üzenetére

Claude Leon
(fanatikus tag)

Dehogynem csatlakozik hálózatra.
Olvasd el az oldalán, etherneten viszi, az pedig igencsak hálózati protokoll, nem pedig UTP-be ültetett jel.
Gondolom,ezek után switchelhető is.

(#32) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szóval a gépre telepíteni kell egy programot, ami Etherneten / USB-én keresztül kommunikál a távolban lévő adapterrel.

[ Szerkesztve ]

(#33) franc0 válasza MZperX75 (#14) üzenetére

franc0
(senior tag)

27" fullHD? Ugyanmár...
Ilyen képátlóra 2560*1440 való.

A témához: pont nemrég kellett fullHD jelet 60 méterre vinni a cégnél. A kipróbált HDMI extenderek napok alatt szartak be. Ha minőségi és megbízható cucc, akkor megér 70K-t is, csak működjön.

[ Szerkesztve ]

1,8" microSATA HDD jó áron: bit.ly/KOZi2G

(#34) MZperX75 válasza franc0 (#33) üzenetére

MZperX75
(őstag)

60m az nagyon sok!
Ha valóban áthidalja és működik,és erre szükség van akkor aláírom!
csakhogy ,nekem is jó lenne valami olcsóbb megoldás, a 10m már elég lenne!
ennek az árának pontosan 1/6-ért! :K
OFF

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#35) Honkydoo

Honkydoo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egy a baj ezekkel az eszközökkel.
Csak windowsra vannak..

http://music.myaudioworld.com

(#36) Jim Tonic válasza Claude Leon (#31) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nem olvastam el, de így értelmét abszolút nem látom.

(#37) Claude Leon válasza Jim Tonic (#36) üzenetére

Claude Leon
(fanatikus tag)

És az a 15k-s HDMI over UTP megoldásod a switchen átlát?

(#38) Jim Tonic válasza Claude Leon (#37) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Nem. Pont, hogy ökörség lett volna, ha még egy switchbe is be kell fűznöm. Megbonyolítja az egészet. over UTP, nem over LAN.

[ Szerkesztve ]

(#39) Claude Leon válasza Jim Tonic (#38) üzenetére

Claude Leon
(fanatikus tag)

Ne az esetedre céloztam, hanem arra, hogy egy strukturált hálózatban az a valószínűbb, hogy switchen át kell érni.
Hogy ne kelljen átépíteni.

(#40) Jim Tonic válasza Claude Leon (#39) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Strukturált hálózatunk van. Nem is kicsi. Eszünkbe nem jutott hálózatra kötni a TV jelbemenetét.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.