Igen..gondolom gyári hűtőnek megfelelő teljesítmény..
//cнєѕтєя вєηηιηgтση
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
(#1) KajakFéreg
Igen..gondolom gyári hűtőnek megfelelő teljesítmény..
//cнєѕтєя вєηηιηgтση

Amint látom, megspórolták a tervezést, és mindent, ami egy procihűtő megalkotásához szükséges.
Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.
Igen,ebben egyetértünk 
//cнєѕтєя вєηηιηgтση
Ez nem lett valami tetszetős darab...
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Április elseje elmúlt már nem 
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

az 
NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..
A mérnökök ismét nem unatkoztak, mindennapjaikat szorgos tervezéssel töltötték, melynek eredménye eme új központi egység hűtő. Mellőzzük ami jó és bevált, azt minek tovább fejleszteni szöveget, mert sorolni lehetne a gyártókat akik már rendelkeznek ilyen hűtővel.
True Success is Blonde
szerintem van esély arra is hogy a gyárinál rosszabb.

Tervezes kozben nem nagyon szakithattak meg magukat a mernokok.
UV-reaktív kék ventillátor.... mint az autótuningban a matrica adta lóerő....
Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

Inkább az aC lowprof. hűtői, mert azokon legaláb minőségű a venti.

Húúú ezek aztán a hűtők...
, nálam biztosan felejtősek...

Huuuhaaaa. Ez aztán előremutató innováció a javából 
istenem, ki vesz ilyet? szerintem a gyárinál is rosszabb 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Alumíniumborda, 92 mm-es venti, no hőcső, és mindezt corei5-re, ha nem tévedek... érdekes.

Ha nem tuningolsz elég rá....
És milyen érdekes hogy abszolut igazad van...
//cнєѕтєя вєηηιηgтση

Ha egy ilyen hűtőt használsz, jobban melegszik a cpu, mint egy normális hűtővel, tehát a venti gyorsabban fog pörögni, tehát valószínűleg elég hangos lesz... erre gondoltam, és nem arra, hogy megfő a cucc.

Gyári cooler szontje kábé.....szóval még a hangját ellehet viselni, de szvsz akkorse kéne.....AC ha lowprof.-ról van szó.

Rohanok és veszek is egyet a Freezer XTREM helyett... 
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
Azért beszarni megint nem kell a brutális teljesítménytől, de egyszerűbb szerintem egy gyárit venni, mint egy ilyet. Minek is lesz ez?
Leülhet, egyes.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Ezért van válság különben. Rengeteg ilyen vacak fostalicska kacat készül a föld véges erőforrásaiból... Legszívesebben felnyomnám a cég vezetőjének az ánuszába.
Ha nincs ötlete akkor ne gyártson inkább, főleg ne "új" terméket, kár volt minden fillér a marketingjébe...
Elég ramaty darab lett, ránézésre tudja a gyári hűtés szintjét...
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
"adtak a sz@rnak egy pofont" eset áll fenn...
én is akkor már maradnék ac-nál... volt már tőlük hűtőm és olcsó kategóriában elég jó szerintem... hűt is és halk is... ez meg: 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Spire,na ezért ennyire nem....valakinél már láttam Spire hütöt,kb.egyszinten van a gyári hütöröl... 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
igaz is,megyek én is lecsrélem a Tt MaxOrb-mat... 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

-------------------------------------- XBOX Live -> danimo77 ----------------------------------------