Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a műanyag házak között egész jó

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#2) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

egész értelmes a belső elrendezés, és kívülről nem akar úgy kinézni mint egy elbszott űrsikló amit teleaggattak intergalaktikus ballisztikus svájcibicskákkal. vizesek gondolom külön örülnek majd a tripla radi helynek a tetőben

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#3) - = Zk = - válasza shteer (#1) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ennyi, és nem több!

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#4) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Komoly különbség az elődhöz képest az alaplap mögötti hátlap, ami a rev.2-es verzió esetében tartalmazza a processzorhűtő könnyebb felszerelését biztosító kivágást"

Micsoda csoda... gondolom túl drága lett volna az első verzióba... :U

[ Szerkesztve ]

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#5) Daywalker válasza Móci (#4) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Vagy akkor még nem volt rá igény, vagy nem volt terjedőben ez a megoldás...nem kell mindig rosszat feltételezni ;]

(#6) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez nagy.

Egy tripla a tetőbe, egy tripla az arcába és még mindig annyi hely marad, hogy táncolni lehet benne.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#7) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Ahhoz képest, hogy a gyártó nem a prémium kategóriát képviseli, egész jó. Jó árral párosulva alap háznak tökéletes lehet a sok szutyok mellett.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#8) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Egész korrekt "kis" házikó! Telis-tele 12-es venti helyekkel. :C

(#6) TESCO-Zsömle: aki mindent "vízből szemlél"... :DDD

Alléz Olympique de Marseille!

(#9) Ł-IceRocK-Ł válasza - = Zk = - (#3) üzenetére

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kb ugyanezt akartam írni :D

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#10) TESCO-Zsömle válasza yakuza.tora (#8) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Még a végén rám ragad, hogy vízfejű vagyok... :B

Nekem csak a ház magasságával és mélységével van gondom, a többi rendben van.

A 120-as ventik helykihasználása szar. Egy tripla 120-as radi kb akkora felülettel rendelkezik, mint egy dupla 140-es, utóbbi mégis 8 centivel rövidebb. Egy 20 centi széles házban semmit nem veszít az ember az által, hogy a radi 2 ventivel szélesebb.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#11) Móci válasza Daywalker (#5) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Oh tényleg, mea culpa. Hogy is feltételezhetem, hogy egy ilyen új, korszakalkotó fejlesztést csak úgy beépítenek egy régebben készült házba... ;] :D

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#12) mikej95

mikej95
(tag)

Ezerszer többet ér mint a Syclone II nevezetű horror. :)

-

(#13) e00dgy

e00dgy
(tag)

Nem értem ezt az alsótápos őrületet, hogy nem lehet csak ilyen xarokat kapni.

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

(#14) TESCO-Zsömle válasza e00dgy (#13) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pedig tök egyértelmű. Ha a házba lehet vízhűtést pakolni, a tápnak alul kell lennie, mert ha esetleg léket kap a cucc, akkor szépen belefolyik a víz.

Egyébként az eredeti elképzelés az, hogy a táp nem a prociról szívja le a meleg levegőt, hanem felporszívózza a ház alatt a szőnyeget azon a 10mm-es résen át, ami hagyva van neki.

(#15) kerelo

kerelo
(senior tag)

jó kis kuckó,nekem be jön

Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

(#16) Wind-Storm

Wind-Storm
(őstag)

Na végre egy korrekt ház! :)
Egy kis átalakítás után egész jól szellőző és halk házikót lehet belőle kihozni :K

(#17) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Korrektül néz ki a házikó.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#18) e00dgy válasza TESCO-Zsömle (#14) üzenetére

e00dgy
(tag)

Ha jól jött át a dolog, akkor egyet értesz velem. :)

Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

(#19) shteer válasza e00dgy (#13) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mi baj van ezzel?

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#20) - = Zk = - válasza TESCO-Zsömle (#14) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pont ez az a két indok, ami miatt fosok az alsótáspos kuckóktól...

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#21) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Kizárólag belülről jó, amúgy bénán néz ki.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#22) Wind-Storm válasza Probber (#21) üzenetére

Wind-Storm
(őstag)

Akkor bizonyára egy Syclone II kell neked :DDD

(#23) H.Ezredes

H.Ezredes
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem ez egy kellemes szép ház nem rossz vétel :)

► BMW 1M Coming Soon ◄ ►BMW Clubs Meeting 2012 Hungary 2012. 06. 09-17 Velence ◄

(#24) ló úr

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

"a 3,5 hüvelyes meghajtókból" Hmm,nőhiányod van ABU fijam? ;]

Доктор задницу .... пить!

(#25) Probber válasza Wind-Storm (#22) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Fúj. :D

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#26) Steve(AMD)

Steve(AMD)
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Majdnem 30e Ft? A minőségére lennék kíváncsi!

Olvasd végig a hirdetést légy szíves, mielőtt írsz! (Legyen benne az is, melyik termékem iránt érdeklődsz...) Köszönöm!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.