Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Vitus

Vitus
(őstag)

Az a grafikon milyen jól szemlélteti a különbséget! LoL

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#2) Lewzke

Lewzke
(senior tag)

Fenébe is , az nem 43 Celsius kellene legyen ?
Nagyón jól szemlélteti :W

[ Szerkesztve ]

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#3) jasohn

jasohn
(tag)
LOGOUT blog

Nem tudom, de nekem 40$ plusz egy 9500GT hűtéséért kicsit sok és az az 5fok sem valami acélos ennyiért.
És ki tudja, hogy mennyi ebből az 5 fokból a marketing és mennyi a valóság?!
Amúgy egész jó lenne csak még több hűtőteljesítmény feleennyiért.

(#4) waterman_ válasza Vitus (#1) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

amikor megláttam szerintem csuklott a marketingosztályon mindenkinek az összes rokona..

különben, 3 fok az semmi. pláne 80 fok körül?? ugyan már. nem fényesre polírozott lamellák kellenek, hanem matt fekete és már az dob rajta ennyit. feltalálták a spanyolviaszt. öveges professzor már egy ideje megmondta, hogy a matt fekete felületű tárgyak 10szer jobban sugározzák ki magukból a hőt, mint a fényes félék.. és ehhez kellenek ilyen nevek, hogy diamond like? cöcö.

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#5) oliba

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

+20%-al nagyobb borda és egyből 10 fokkal lesz hűvösebb és 5$-al drágább. 9500GT-nél még meg is oldaható...

(#6) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azon gondolkodom, hogy a sugarzas bar a fekete felulet eseten a legjobb, de ha a hot sugarozva vezetjuk el, akkor reg megette a fene. Hoatadas, hovezetes a ket kulcsszo. Es azon lancban bizony a GPU-tol a levegoig beiktattunk egy ujabb anyagot, ujabb hatarfeluletet, amin ujabb lepcso alakul ki. O jeee, hatekony hutes.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#7) Mr.Csizmás válasza Kopi31415 (#6) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

és a hőtehetlenség? :)

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#8) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a grafikon tényleg PV a javából, első ránézésre... :(((
Am. ez a 9500GT tényleg 88 fokot produkál alapesetben? Akkor elég nevetséges hűtés lehet rajta...

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#9) Archer

Archer
(őstag)

Csak nehogy a RAM mennyiség kárára menjen a hűtés aztán 2 giga helyett csak 1 gigát rakjanak rá :DDD

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#10) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

5°C csökkenés 88-ról, egy 9500GT-n, $40-ért...

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#11) Mr.Csizmás válasza Stiky (#8) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Biztos hűtő nélkül 88 C :DDD

Abunak ma jókedve van asszem :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#12) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Hát ezen majd megszakadtam.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#13) spln

spln
(fanatikus tag)

Hát nem túl meggyőző eredmények ;]
Kérdés mekkora potenciál van még a technológiában :U

[ Szerkesztve ]

"Danger! Avoid death!"

(#14) forgonati

forgonati
(senior tag)

És ennyire tellett tőlük? Felfedeztek egy ultra szuper ritka anyagot, amiból 40 dolcsi egy galambszarnyi. És 5 fokot tudtak lefaragni? Gratula :W

Mikor jönnek a még különlegesebb anyagokkal? Pl. kardfogú tigris agyarából kivont cuccal vonják be, ami alig fogja megdrágítani a kártyát, mindössze 300 dollárral :DDD

Nem vezetnek ezek a dolgok sehova. Talán ennyire unatkoznak?

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#15) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azon gondolkodom valaki meghekkelte a Prohardver gepeinek idejet es aprilis elsejere allitotta at a datumot?

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#16) nesa válasza VaniliásRönk (#12) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Es milyen megteveszto olyan mintha fele lenne nem peddig 5 fok :))

Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.

(#17) shteer válasza nesa (#16) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

de ez valójában már régóta bevett szokás a teljesítmény és a hőfok szmléltetésére - főleg a vga-k esetében :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#18) VaniliásRönk válasza nesa (#16) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A nagyobb értéket írhatták volna Fahrenheitben. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#19) Nyugdíjas válasza nesa (#16) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ráadásul OMG, miért egy 9500GT-n kellett ezt szemlélteni? :U

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#20) VaniliásRönk válasza Nyugdíjas (#19) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Így is égés, ha még 5°C difi se lenne.... :D

#21 lezso6: A 78°C mellé kérnék egy vacogó eszkimót is. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#21) lezso6 válasza VaniliásRönk (#12) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#22) Vitus válasza Nyugdíjas (#19) üzenetére

Vitus
(őstag)

Mert nem veszi a kutya sem tele a raktár és kellett neki egy kis reklám. :) Jól megreklámozták! :) Mint egy merülőforraló! :D Inkább raktak volna mellé egy ajándék sütőkesztyűt! :)

[ Szerkesztve ]

(#23) Thrawn válasza lezso6 (#21) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Different songs for different moods.

(#24) Mr.Csizmás válasza lezso6 (#21) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagyis a több RAM elősegíti a hő elvezetését. Mindjárt kidobom a 256-os 9600XT-met, és veszek egy 4 gigás 9500GT :DDD

Mod: most komolyan: 88 foknál már visít a hővédelem, nem?

[ Szerkesztve ]

(#25) Vitus válasza Mr.Csizmás (#24) üzenetére

Vitus
(őstag)

Én úgy tudom a gpu-k 130 foknál még hibátlanul működnek. Egyébként nem vészes ez csak bután van előadva. :)

(#26) spln válasza Mr.Csizmás (#24) üzenetére

spln
(fanatikus tag)

Ezért jó, ha az új Sparkle hűtő van rajta :D

[ Szerkesztve ]

"Danger! Avoid death!"

(#27) forgonati válasza Mr.Csizmás (#24) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Nem hinném hogy visít. Én is láttam már menni kártyát 90 fokon. Elmegyeget, de az már elég magas, az tény. Ott már izzad a gpu :D

(#28) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

40 dollárért -5 fok? :) Szerintem ebből a pénzből 8GB DDR2-t lehetne rárakni, megfontolandó. :DD

(#29) Vitus válasza forgonati (#27) üzenetére

Vitus
(őstag)

Régen volt 5800-as ultra kártyám és ott a driver azt írta 140fok-ig ok. :) Bár az elég gáz széria volt. :)

(#30) forgonati válasza Vitus (#29) üzenetére

forgonati
(senior tag)

140 fok? :Y
Az már egy kisebb szobát kifűt :D
Na arra kellett volna ez a szuper karbon-izé.

(#31) forgonati

forgonati
(senior tag)

Ja, most ugrott be, a Sparkle-nak volt az a brutál kártyája 2gb ddr2-vel ugye? Az a rakás szemét :)) Jó sokat röhögtem azon is.
Na így akkor már nem csodálkozok semmin. Tudnak ezek a sparkle-s fiúk, mindig meglepnek valami eget rengető dologgal :D

[ Szerkesztve ]

(#32) Stiky válasza Mr.Csizmás (#24) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Persze, hogy elősegíti. Mivel 15ft 2 maréknyi ddr2, így a GPU -ra illeszkedő bordázat összeragasztott memórialapkákból van megcsinálva. :D

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#33) [CS]Blade2 válasza shteer (#17) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Igen nevetséges, amikor a grafikon 80%-tól indul. És még csak nem is arányosak az oszlopok.
Az egymás ellen versengő VGA-k között van durván 0%-tól 5% közötti eltérés, a grafikonon meg dupla akkora az oszlop. :))

Bár az elgondolás jó, mert tényleg tenni kell valamit.
Ott van pl. az áramtemető 4870x2.Az ilyen megoldások lassan már nem lesznek kivitelezhetőek léghűtéssel.
Talán a gpu-k fogyasztását kellene szabályozni, hogy egy bizonyos érték fölötti fogyasztású chipet ne engedjenek piacra dobni.

(#34) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát, gyerekek, erre nem lehet mást írni, csak ezt:

[ Szerkesztve ]

(#35) SirRasor

SirRasor
(senior tag)

Mondjuk ha 88-ról 60 fokra hűtené, akkor lehetne is vele valamit kezdeni, de így...

Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu

(#36) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt rakják majd a 2gb ddr2-es rammal ellátott 9400GT-re? (vagy GTX240? ;] )
5 fok? Ez igen. :K

(#37) P00By válasza Tomate (#36) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Érdemes volt pénzt áldozni rá! :K ;]

(#38) v.tom

v.tom
(őstag)

Rohanok a boltba, és veszem is a karit. De ha csak 1 b ddr2 van rajta, akkor mégsem. 2gb ddr2-vel az igazi. ;]

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#39) Valty

Valty
(fanatikus tag)

akár 5°C-kal is alacsonyabban tartható :D hát ez kész :D

Egy ilyen kártya meg, hogy a fenébe lehet 88 fokos? :D

(#40) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szokásos Sparkle Bullshit... ha már 9500GT, akkor találni hűvösebbeket is, sőt van passzív is. :U Ennyi hülye terméket... :W

(#41) SzlobiG válasza Keldor papa (#40) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Jah vicces kemény 5fokot számít biztos megéri a normál típusokhoz képest.:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#42) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A kép kb így hiteles:

(#43) exception

exception
(kvázi-tag)

Hát ezen még dolgozhattak volna otthon,aztán ha kihoznak valami áttörőt,akkor nyilvánosságra hozni.Sok hülyegyerek meg örül,hogy huhúúú,nekem otthon carbonlemezes hűtőm van,újabb elcseszett marketingfogás.

"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"

(#44) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

inkább nem fejlesztettek volna semmit
vagy tették volna az Nfs Carbon előtt, s a játékot mindjárt adhatták volna mellé :D

True Success is Blonde

(#45) Godefroy válasza Ste (#44) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Ott a pont!

Ráadásul ez diamond like carbon.
Tehát olyan mint a gyémánt.
Na most ugye a gyémánt is csak szén, az "olyan mint a gyémánt szén" az milyen szén?

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#46) marcias válasza Godefroy (#45) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Ami nagyon nagyon csillog, és elvakít. :D

(#47) csimav

csimav
(őstag)
LOGOUT blog

Azé kemény:D 5 fok különbség van a grafikonon de a 88 as kétszer nagyobb a másiknál:D
Meg 40$-t elcseszni 5 fokra?:D Ha 15 lenne legalább akkor meggondolná az ember.

[ Szerkesztve ]

Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

(#48) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#49) MBazsee

MBazsee
(tag)

Hát ennél jobbat csináltam az fx 5200-re: rá egy PII-es bordát oszt jóvan, lehet nem lett hűvösebb, de halkabb mindenképpen, 100%-al. Nagyon durva árréssel számolva ez volt 1 $.
A másik fejlesztést viszont egy Radeon 9600 Pro-n követtem el, hangos volt rajt a gyári venti, rádobtam egy sima chipset hűtőt (itt is csak a bordát), meg a házba raktam egy plusz ventit. Ez a fejlesztés meg 2 $.

Szóval ennek tükrében mehetnék a Sparkle-hez dolgozni, vagy sem? :DDD

[ Szerkesztve ]

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#50) orbano

orbano
(PH! félisten)

- A grafikon szokásos marketingfogás, minden "valamirevaló" közgazdász ismeri és használja :)
- Nem lezs 40 dodó, mert mint írták, ennyiért nem adják ki, dolgoznak az olcsósításán. 3 dolcsiért például már egész jó dolog lenne, nem?
- Szerintem egyébként inkább dolgozhatnának egy tisztességesen kialakított nyákon, amit kétoldalról is lehet hatékonyan hűteni és meg is tennék. A hátsó fele a karinak teljes egészében beborítható egy vékony, sűrű bordázatú hőleadóval, máris sokkal jobb, mint a mostani kétslotos hülyeségek.
- Vagy szimplán fogjanak vissza a fejlesztlsből, és a tejesítménynövekedést bízzák rá a programozókra. Egy-egy architektúra teljesítményének a fele sincs kiaknázva kb., mire elavult lesz.

A vér nem válik VAZZE!™

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.