Az a grafikon milyen jól szemlélteti a különbséget! LoL
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/

Az a grafikon milyen jól szemlélteti a különbséget! LoL

Fenébe is , az nem 43 Celsius kellene legyen ?
Nagyón jól szemlélteti 
[ Szerkesztve ]
Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd
Nem tudom, de nekem 40$ plusz egy 9500GT hűtéséért kicsit sok és az az 5fok sem valami acélos ennyiért.
És ki tudja, hogy mennyi ebből az 5 fokból a marketing és mennyi a valóság?!
Amúgy egész jó lenne csak még több hűtőteljesítmény feleennyiért.

amikor megláttam szerintem csuklott a marketingosztályon mindenkinek az összes rokona..
különben, 3 fok az semmi. pláne 80 fok körül?? ugyan már. nem fényesre polírozott lamellák kellenek, hanem matt fekete és már az dob rajta ennyit. feltalálták a spanyolviaszt. öveges professzor már egy ideje megmondta, hogy a matt fekete felületű tárgyak 10szer jobban sugározzák ki magukból a hőt, mint a fényes félék.. és ehhez kellenek ilyen nevek, hogy diamond like? cöcö.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes
+20%-al nagyobb borda és egyből 10 fokkal lesz hűvösebb és 5$-al drágább. 9500GT-nél még meg is oldaható...
Azon gondolkodom, hogy a sugarzas bar a fekete felulet eseten a legjobb, de ha a hot sugarozva vezetjuk el, akkor reg megette a fene. Hoatadas, hovezetes a ket kulcsszo. Es azon lancban bizony a GPU-tol a levegoig beiktattunk egy ujabb anyagot, ujabb hatarfeluletet, amin ujabb lepcso alakul ki. O jeee, hatekony hutes.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
és a hőtehetlenség? 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Az a grafikon tényleg PV a javából, első ránézésre...
Am. ez a 9500GT tényleg 88 fokot produkál alapesetben? Akkor elég nevetséges hűtés lehet rajta...
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Csak nehogy a RAM mennyiség kárára menjen a hűtés aztán 2 giga helyett csak 1 gigát rakjanak rá 
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
5°C csökkenés 88-ról, egy 9500GT-n, $40-ért... 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Biztos hűtő nélkül 88 C 
Abunak ma jókedve van asszem
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Hát ezen majd megszakadtam. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Hát nem túl meggyőző eredmények
Kérdés mekkora potenciál van még a technológiában 
[ Szerkesztve ]
"Danger! Avoid death!"

És ennyire tellett tőlük? Felfedeztek egy ultra szuper ritka anyagot, amiból 40 dolcsi egy galambszarnyi. És 5 fokot tudtak lefaragni? Gratula 
Mikor jönnek a még különlegesebb anyagokkal? Pl. kardfogú tigris agyarából kivont cuccal vonják be, ami alig fogja megdrágítani a kártyát, mindössze 300 dollárral 
Nem vezetnek ezek a dolgok sehova. Talán ennyire unatkoznak?
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
azon gondolkodom valaki meghekkelte a Prohardver gepeinek idejet es aprilis elsejere allitotta at a datumot?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Es milyen megteveszto olyan mintha fele lenne nem peddig 5 fok 
Keresek Nikon 18-55-os kitobit, olyan is érdekel ami kicsit szorul.
de ez valójában már régóta bevett szokás a teljesítmény és a hőfok szmléltetésére - főleg a vga-k esetében 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

A nagyobb értéket írhatták volna Fahrenheitben. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Ráadásul OMG, miért egy 9500GT-n kellett ezt szemlélteni? 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Így is égés, ha még 5°C difi se lenne.... 
#21 lezso6: A 78°C mellé kérnék egy vacogó eszkimót is. 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Mert nem veszi a kutya sem tele a raktár és kellett neki egy kis reklám.
Jól megreklámozták!
Mint egy merülőforraló!
Inkább raktak volna mellé egy ajándék sütőkesztyűt! 
[ Szerkesztve ]

Different songs for different moods.

Vagyis a több RAM elősegíti a hő elvezetését. Mindjárt kidobom a 256-os 9600XT-met, és veszek egy 4 gigás 9500GT 
Mod: most komolyan: 88 foknál már visít a hővédelem, nem?
[ Szerkesztve ]

Én úgy tudom a gpu-k 130 foknál még hibátlanul működnek. Egyébként nem vészes ez csak bután van előadva. 

Ezért jó, ha az új Sparkle hűtő van rajta 
[ Szerkesztve ]
"Danger! Avoid death!"

Nem hinném hogy visít. Én is láttam már menni kártyát 90 fokon. Elmegyeget, de az már elég magas, az tény. Ott már izzad a gpu 
40 dollárért -5 fok?
Szerintem ebből a pénzből 8GB DDR2-t lehetne rárakni, megfontolandó. 

Régen volt 5800-as ultra kártyám és ott a driver azt írta 140fok-ig ok.
Bár az elég gáz széria volt. 

140 fok?
Az már egy kisebb szobát kifűt
Na arra kellett volna ez a szuper karbon-izé.

Ja, most ugrott be, a Sparkle-nak volt az a brutál kártyája 2gb ddr2-vel ugye? Az a rakás szemét
Jó sokat röhögtem azon is.
Na így akkor már nem csodálkozok semmin. Tudnak ezek a sparkle-s fiúk, mindig meglepnek valami eget rengető dologgal 
[ Szerkesztve ]
Persze, hogy elősegíti. Mivel 15ft 2 maréknyi ddr2, így a GPU -ra illeszkedő bordázat összeragasztott memórialapkákból van megcsinálva. 
[ Szerkesztve ]
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

Igen nevetséges, amikor a grafikon 80%-tól indul. És még csak nem is arányosak az oszlopok.
Az egymás ellen versengő VGA-k között van durván 0%-tól 5% közötti eltérés, a grafikonon meg dupla akkora az oszlop. 
Bár az elgondolás jó, mert tényleg tenni kell valamit.
Ott van pl. az áramtemető 4870x2.Az ilyen megoldások lassan már nem lesznek kivitelezhetőek léghűtéssel.
Talán a gpu-k fogyasztását kellene szabályozni, hogy egy bizonyos érték fölötti fogyasztású chipet ne engedjenek piacra dobni.
Hát, gyerekek, erre nem lehet mást írni, csak ezt:

[ Szerkesztve ]

Mondjuk ha 88-ról 60 fokra hűtené, akkor lehetne is vele valamit kezdeni, de így...
Make Love not war! | Sztereogramos honlapom: http://rasor.uw.hu
Ezt rakják majd a 2gb ddr2-es rammal ellátott 9400GT-re? (vagy GTX240?
)
5 fok? Ez igen. 

Érdemes volt pénzt áldozni rá!
![;]](/dl/s/v1.gif)

Rohanok a boltba, és veszem is a karit. De ha csak 1 b ddr2 van rajta, akkor mégsem. 2gb ddr2-vel az igazi. ![;]](/dl/s/v1.gif)
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

akár 5°C-kal is alacsonyabban tartható
hát ez kész 
Egy ilyen kártya meg, hogy a fenébe lehet 88 fokos? 
Szokásos Sparkle Bullshit... ha már 9500GT, akkor találni hűvösebbeket is, sőt van passzív is.
Ennyi hülye terméket... 

Jah vicces kemény 5fokot számít biztos megéri a normál típusokhoz képest.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
A kép kb így hiteles:

Hát ezen még dolgozhattak volna otthon,aztán ha kihoznak valami áttörőt,akkor nyilvánosságra hozni.Sok hülyegyerek meg örül,hogy huhúúú,nekem otthon carbonlemezes hűtőm van,újabb elcseszett marketingfogás.
"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"
inkább nem fejlesztettek volna semmit
vagy tették volna az Nfs Carbon előtt, s a játékot mindjárt adhatták volna mellé 
True Success is Blonde

Ott a pont!
Ráadásul ez diamond like carbon.
Tehát olyan mint a gyémánt.
Na most ugye a gyémánt is csak szén, az "olyan mint a gyémánt szén" az milyen szén?
[ Szerkesztve ]
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "
Ami nagyon nagyon csillog, és elvakít. 
Azé kemény
5 fok különbség van a grafikonon de a 88 as kétszer nagyobb a másiknál
Meg 40$-t elcseszni 5 fokra?
Ha 15 lenne legalább akkor meggondolná az ember.
[ Szerkesztve ]
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

Hát ennél jobbat csináltam az fx 5200-re: rá egy PII-es bordát oszt jóvan, lehet nem lett hűvösebb, de halkabb mindenképpen, 100%-al. Nagyon durva árréssel számolva ez volt 1 $.
A másik fejlesztést viszont egy Radeon 9600 Pro-n követtem el, hangos volt rajt a gyári venti, rádobtam egy sima chipset hűtőt (itt is csak a bordát), meg a házba raktam egy plusz ventit. Ez a fejlesztés meg 2 $.
Szóval ennek tükrében mehetnék a Sparkle-hez dolgozni, vagy sem? 
[ Szerkesztve ]
"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

- A grafikon szokásos marketingfogás, minden "valamirevaló" közgazdász ismeri és használja 
- Nem lezs 40 dodó, mert mint írták, ennyiért nem adják ki, dolgoznak az olcsósításán. 3 dolcsiért például már egész jó dolog lenne, nem?
- Szerintem egyébként inkább dolgozhatnának egy tisztességesen kialakított nyákon, amit kétoldalról is lehet hatékonyan hűteni és meg is tennék. A hátsó fele a karinak teljes egészében beborítható egy vékony, sűrű bordázatú hőleadóval, máris sokkal jobb, mint a mostani kétslotos hülyeségek.
- Vagy szimplán fogjanak vissza a fejlesztlsből, és a tejesítménynövekedést bízzák rá a programozókra. Egy-egy architektúra teljesítményének a fele sincs kiaknázva kb., mire elavult lesz.
A vér nem válik VAZZE!™