<75w, hm.. orajelbol vettek vissza, vagy maradt a gyari? (nem tudom a 9800gt defaultot
600/1800?
)
[ Szerkesztve ]
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/

<75w, hm.. orajelbol vettek vissza, vagy maradt a gyari? (nem tudom a 9800gt defaultot
600/1800?
)
[ Szerkesztve ]
Ez 9800 GT Green Edition ... ennek mások a gyári órajelei. Ez egy referencia paraméterekkel érkező kártya.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
na, ez milyen király vétel lenne 180as árfolyamon... csak hát örül a paraszt, ha 15-20között 9500gt-t kap :S ilyenkor lenne jó külföldön lakni...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
(#4) Mr.Csizmás
GDDR3? Nocsak. Elfogyott az a hegynyi DDR2 chip? 
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Nem, átnevezték ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

LOL

http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
De mé' csak 512 MB, miért nem 2 GB? 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
már a mem.chipeket is átnevezik, milyen világ ez 
#7 EarL 007 válság, megszorítások...tudod ezen is spórolni kell 
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Jaja, túl szép lenne...akkor ezek szerint a mai realitásokat figyelembe véve 30 ezerért olcsón jutottam a saját 9800GT-mhez a múlt héten.
És most kedves emberek, megszabadítalak Titeket legnagyobb gondotoktól.....az élettől! (Joker) / Dobolni isteni dolog!/ PAISTE POWA!

aj gonoszak vagytok..
aztcsak lowprofile 9500 és alatta társaira teszik..
lassan ddr2 slotba teszel 2db 9500GT/2GB-ot, dobhatjuk a mezei ramokat 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
hmmm....
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Erről nem hiányzik vagy 1.5 giga ram?

Milyennapvan?
Aszittem már kezd kikopni ez a zöld dolog, mostanába annyira nem hangoztatják már, de legalább ilyen is van.

Ezek a zöld 98gt-k hogy viszonyulnak sebességben a sima 96gt-hez?
Kb. egyforma lehet a kettő.

Mármint a sima 9800GT-hez? 
Green 9800GT:
112 stream
GPU: 550MHz
Shader: 1375MHz
Ram: 1800MHz
256bit
9800GT:
112 stream
GPU: 600MHz
Shader: 1500MHz
256bit
9600GT-hez pedig így viszonyul:
9600GT: 96W
64stream
GPU: 650MHz
Shader: 1625MHz
256bit, ddr3
9600GT: 59W
64stream
GPU: 600MHz
Shader: 1500MHz
256bit, ddr3
[ Szerkesztve ]
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Mostanában elég sok green 9600 Gt és 9800 Gt lett bejelentve 
Már nem átnevezik hanem megtoldják egy "green"-el 
Milyennapvan?

Mikor lesz mar valami osszehasonlito teszt a zold es nem zold kartyakrol?
Jaj de butuska vagyok... ...az Asus meg nem adott ki zold kartyakat...

Amúgy elképzelhető, hogy PCI-E 1.0 foglalatokban, ha keményebben megtuningoljuk a kártyát, a plusz tápcsati hiányában elfogy a kraft?
[ Szerkesztve ]

A sima 96gt-hez képest értettem, mert a zöld 98gt lassabb a simánál, tehát a sima 96gt felé közelít.
Köszi az infókat, de ez nekem túl sokat nem mond, mivel leragadtam a 76gs-nél. 
Az új karik frekijeinek az FPS-ekre gyakorolt hatását nem tudom fejből, de gondolom, nem lineáris a játékok shader igényétől függően, nem?. 
A kiinduló probléma az, hogy egy 3GHz-re húzott E1200 cerka mellé kellene majd nyáron valami új kari, de nem tudom, hogy 96gt, vagy 98 gt lenne a nyerő...
Persze, lehet, hogy beújítok majd egy 3,6-3,8 környékérre húzható procira, és akkor valami nagyonn kari lesz, feltéve, ha nagyon lemegy az ára.
Azért gondolkodom a 96gt-nél erősebb kariban, mert az új játékok jobban fogják használni a shadereket, amiben a 96gt elég gyér, ha jól tudom. Ráadásul, szeretnék GPU-val videót kódolni, és renerelni is, amihez szintén a shaderek kellenek. 
Na, midegy addigra kitalálom. 
Keldor papa: Köszi!
(#19) twollah: Ez kemény volt, de igaz! 
[ Szerkesztve ]
Az átnevezés és a green edition teljesen más tészta. A keveset fogyasztó, kis hőtermelésű, esetleg low profile green edition jó választás kis méretű, rosszul szellőző HTPC házakba 
[ Szerkesztve ]

Hát annyira én sem értek hozzá sajna.
De egy E1200-es proci már kevés lehet nagyobb vga kihajtásához, hiába a magas órajel, ha kevés a cache a prociban. Új proci biztos kell, csak kérdés milyen. Mindenesetre grat a 3GHz-hez.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Mivel most nagyon ráérek és kísérletező kedvemben vagyok, mindjárt berakom az E1500-öt az EVGA lapba, megrántom ahogy bírom és megküldöm vele a 3 way SLI-t Crysis alatt. 
[ Szerkesztve ]

Ok, majd meglátom, hogy mire lesz pénzem. Ha nem lesz sok, akkor 96gt-t veszek használtan.
A proci 3Ghz-en elvileg meghajtja a 88gt-t is rendesen, de csak 1440-es felbontásnál, 4xAA+16AF-el - általában. Kisebb felbontásnál szűrők nélkül nem gyorsul a proci miatt, ami nekem baj, mert 1280-ban akarok játszani AA/AF nélkül, de egyébként max. grafikán. Többre becsülöm a sok fps-t, mint a szűrőket, mert játék közben többet ér.
A proci alapfeszen megy 3Ghz-et, mindössze beállítom a nagyobb FSB-t, és kész. 
Feszültség emeléssel, és a memória időzítéseinek állítgatásával 3,6-ig jutottam 965P lapban, de nem volt stabil. Érdekes, hogy 3,1 és 3,6 között szinte semmi különbség nincs a stabilitás tekintetében, akármekkora feszt adok neki. 3GHz-en pedig alapfeszen is betonstabil. Látszik, hogy ennyi a vége.
[ Szerkesztve ]
várják az új vagont 
a felvértezve szócska röhögésre kényszerített 
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

Nem olyan rossz cuccosok ezek a green VGA-k, egészen értelmes teljesítménnyel bírnak ezek a "zöld" órajelen is.
Tudom, hogy csak álmodok de szívesen látnék notebook VGA-kat is végre asztali szabványra épülve, tudom vannak azért jó erőlködések 
.::www.megadanceradio.hu::.
A fogyasztási adat érdekelne. Az egy dolog, hogy alacsonyabb magfesz miatt jönnek elő az alacsonyabb órajelek és nem kell tápcsati, de vajon mennyi naftát vesz fel az eredeti 9600/9800gt a tápcsatin keresztül a Zöld-höz képest?
[link] e szerint a teljes rendszer fogyasztása terhelt állapotban 175W és 185W (C2Q mellett) ami szerintem azt is jelentheti, hogy a Vga korábban sem nagyon fogyasztott többet 75W-nél, ergó a tápcsati a túlhatjást és a gyárilag megnövelt órajeleket garantálta (így a gyártó magának eljátszhatott a mgefesz állításával, az esetleges gyűri tuning érdekében).
Az új modellek viszont viszik a gyárilag csökkentett szükséges órajeleket és kész. Tuningos példány nem lesz belőlük, ergó tápcsati sem kell.
A végén még kijön, hogy semmi extra nincs ezekben a zöld modellekben sem 
True Success is Blonde

Hát ez betenné a lécet.
Hajrá. 

Szerintem arról van szó, hogy kiválogatják azokat a példányokat, amiknek csak "kicsit" kell visszavenni az órajelükből, hogy menjenek "sokkal" kisebb fesszel. 

Eszerint a régi 9800GT 105W-ot evett teljes terhelésnél.
Ez full spec-nek tűnik, amibe a gyári tuning is beletartozhat
True Success is Blonde

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Még zöldebb már nem lehet az amúgy is zöld 

Lehet, nem tudom, csak egy tipp volt. 
Kevés neki a cerka, nem bírta meghajtani, pedig megrántottam rendesen. 
[ Szerkesztve ]

Ez érdekes teszt, thx.
Nem offolok többet. VGA-(k)hoz pedig gratulálok.
De ocsmany ez a jatek-cooler rajta 
alba gu brath

Hülye kérdés, de egy izmos procival mennyinek kellene lennie?
Az E8400 4600 Mhz-en meghajtja az 3 way SLI-t rendesen, azzal kb 30-48-60 az eredmény. Próbáltam QX9650-nel is de Crysis-nak nem kell a quad, nem lett jobb tőle.
[ Szerkesztve ]

4600MHz... Az szép!
Kösz az infót!
Nem teljesen. A PCI Express beköszöntekor voltak olyan alaplapok amik nem nagyon biztosították a 75W-ot. Homok került a gépezetbe. Ezért kell a tápcsati, ha a rendszer súrolja az elméleti határokat. Bár ez a mai alaplapoknál már messze nem probléma.
A Green Edition-ok 10-15 wattal fogyasztanak kevesebbet a normál verzióknál.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Neked tényleg 3db kártyád van?
de zsír 
Az újabb lapka már kiseebb csikszélességgel készült és kevesebb fogyasztással
hasonló teljesítménnyel rendelkezik. -Gondolom...-
Tápzsinórok nélkül lerántja az alaplapról a fóliát, havernak annakidején végigégtt
az MSI alaplap mert gyárilag nem volt plusztáp a 9750-es kártyán pedig
akkor még nem volt ennyire elszállt teljesítményfelvétel.
Tényleg 
Bici: megy az 4800-at is
Valahol 4850 körül van a vége, de oda már eszetlen fesz kell.
Válság van mi?
No offense, csak ezt nem tudtam kihagyni....
[ Szerkesztve ]
Milyennapvan?