Kár, hogy nem a HD 4850 re tesznek ilyen hűtést ASUS nál.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Streacom FC9 és FC10 teljesen passzív HTPC házak komolyabb konfigurációkhoz is
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Integra
(Jómunkásember)
majd lesz arra is, csak még előtte megpróbálják kisöpörni az nvidia kártyákat.. 
Hátha Batman elviszi a hátán a terméket. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
Majd fél - 1 év múlva mikor kijön egy újabb séria...

dy_nmq
(fanatikus tag)
miért nem fekete nyákos??
http://dy217.cgsociety.org/gallery/
(#6) Depression
Ha már másképp nem tudják eladni, akkor díszítenek rajta.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
mert ebből volt raktáron sok és ezt kell eladni vhogy 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Ribi
(PH! kedvence)
Lehet rosszul latom, de a venti alatt nincs borda, csak a mag és egy fémlap, aminek a hőleadó felülete igen kevés. Talán a felfele jövő levegő hűt valamennyit, de ez egy nemkicsit elcseszett hűtés. Szerintem...
van ott borda, nyisd nagyobbra a szemed 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
4850-re majd hellboy hűtés lesz piros bordákkal.... 
Fringe addict.
lesz zöld hulk hűtés (vmi nv) és vörös-arany ironman (ati)? 
vízhűtéses lesz és bugyog majd a zöld színű lötty a radiátorban.... 
szóval várjuk az ati-s megoldásokat is, ha egyszer az életben elfogynak a
fölös NV-s raktárkészletek...
egyébként egy Glaciator hűtés vagy 100x jobban néz ki és talán hatásosabb
is ennél, de a dark knight az dark knight.... 
Fringe addict.

.mf
(PH! addikt)
Grafikus kártyák készítésének n+1. szabálya:
Ha végképp kifogytál az ötletekből, akkor vedd elő néhány régi kártya hűtőjét, csapd rá az új kártyára, és találj ki hozzá valami hangzatos nevet...
Csak engem emlékeztet nagyon a 7900GTX (és egyéb verziók - 7900GTO, 7950valami, stb) hűtőjére? Miért tartott ennyi ideig, hogy egy jól sikerült, jól bevált megoldást újra elővegyenek?
Ááá, pont ezt akartam írni! 
MCTS: .NET Framework 4, Web applications | <?php die('hard'); ?>
amúgy tipikus marketingfogás: mindent a csomagolással lehet eladni...
csak példának írom, ha belegondol mindenki, hogy pl 45éves apuka a 15éves fiának akar venni egy videókártyát, ránézésre fog dönteni és úgy vágják át 1 boltban, ahogy épp nem szégyellik... úgyis amellett dönt, ami "pöpecebbül" néz ki... hiába pl egy ati9600pro, ami pöpecül néz ki és egy 4870, ami szolidan... mert neki ez semmit nem mond... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

X@b3e
(PH! addikt)
És miért Dark Knight?
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
mert most ment a batman a mozikban és nem tudtak jobbat kitalálni 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Múltkor szereztem egy GTO hűtést, és ha levenném róla a műanyag borítást, pont így nézne ki. Középen a 8cm venti, a GPU-ról pedig 2-2 hőcső vezeti el a meleget.
Egyébként valszeg azért nem került fel ez a hűtés a későbbi csúcskártyákra, mert a 8800 sorozat másféle hűtést kívánt meg, a 8800GT és társaihoz meg drága lett volna egy ilyen komoly, hőcsöves hűtő referenciának, amikor minden dollár számít.
[ Szerkesztve ]
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Höhöh... miért nem Joker? Úgyis érdekesebb volt.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
a joker-t csak később akarják ellőni szerintem
lányoknak meg lehetne macskanős vidkártyájuk 

Ricco_hun
(senior tag)
Én egy Iron Man-es HD4850-et kérnék kedves ASUS.
Most komolyan! 
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
Jogos... Refhűtéssel, nem éri meg a kártya az árát, nemhogy így! Tuti, hogy jó drága lesz (60k?
)
Ezek most komolyan hol élnek? A feléből erősebb kártyát kapok...

[ Szerkesztve ]

rauschie
(őstag)
Most volt leltár és kiderült, hogy a nyakukon maradt néhány raklapnyi ![;]](/dl/s/v1.gif)
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

Devid_81
(PH! kedvence)
"A speciálisan kiképzett négy darab hőcsövet alkalmazó hűtő a gyártó szerint kellően halk működés mellett képes a grafikus processzort megfelelő hőmérsékleten üzemeltetni."
Ez mennyi Celsius fokban mérve?
Mert egyes gyártók szerint a passzív x,y kariknál tökéletes a 90 fok is...
.::www.megadanceradio.hu::.
amúgy lehet, h jobb reklámfogás lett volna 1-1csomag gumicukrot adni a kártyák mellé... 

waverider
(senior tag)
erre sem lehet volna rakni legalább 1 hdmi dp port kimenetet? 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Dehogynem! A 9600 pont 2x olyan gyors, mint a 48xx. Sőt! Még Pro is.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Godefroy
(senior tag)
Úgy néz ki mint a 7900 GTX/GTO kon a hűtés.
[ Szerkesztve ]
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "
Igen, ezt ketten már megállapítottuk korábban. 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

MBazsee
(tag)
Ha már sötét lovag akkor azt a nőt le kellett volna ragasztani egy normális "Sötét Lovag"-os képpel:
[link] 
[ Szerkesztve ]
"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker
Most HDMI v. Display Port? HDMI-t kaphatsz a mellékelt kis adapterrel.

syC
(PH! addikt)
Nekem nemtetszik 
• De hova temetik a túlélőket? •
77k
az sem gyenge...
akkor inkább már 4850 cf... 
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown