Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Szondar

Szondar
(újonc)

Kár, hogy nem a HD 4850 re tesznek ilyen hűtést ASUS nál.

(#2) Integra válasza Szondar (#1) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

majd lesz arra is, csak még előtte megpróbálják kisöpörni az nvidia kártyákat.. :)

(#3) Tim82

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hátha Batman elviszi a hátán a terméket. ;]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#4) Eagl3 válasza Szondar (#1) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Majd fél - 1 év múlva mikor kijön egy újabb séria...

(#5) dy_nmq

dy_nmq
(fanatikus tag)

miért nem fekete nyákos??

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#6) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha már másképp nem tudják eladni, akkor díszítenek rajta.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#7) shteer válasza dy_nmq (#5) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

mert ebből volt raktáron sok és ezt kell eladni vhogy :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#8) Ribi

Ribi
(PH! kedvence)

Lehet rosszul latom, de a venti alatt nincs borda, csak a mag és egy fémlap, aminek a hőleadó felülete igen kevés. Talán a felfele jövő levegő hűt valamennyit, de ez egy nemkicsit elcseszett hűtés. Szerintem...

(#9) shteer válasza Ribi (#8) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

van ott borda, nyisd nagyobbra a szemed ;)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#10) Rabbitf_24

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

4850-re majd hellboy hűtés lesz piros bordákkal.... :DDD

Fringe addict.

(#11) shteer válasza Rabbitf_24 (#10) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

lesz zöld hulk hűtés (vmi nv) és vörös-arany ironman (ati)? :DDD

(#12) Rabbitf_24 válasza shteer (#11) üzenetére

Rabbitf_24
(őstag)
LOGOUT blog

vízhűtéses lesz és bugyog majd a zöld színű lötty a radiátorban.... :DDD

szóval várjuk az ati-s megoldásokat is, ha egyszer az életben elfogynak a
fölös NV-s raktárkészletek...

egyébként egy Glaciator hűtés vagy 100x jobban néz ki és talán hatásosabb
is ennél, de a dark knight az dark knight.... :F

Fringe addict.

(#13) .mf

.mf
(PH! addikt)

Grafikus kártyák készítésének n+1. szabálya:
Ha végképp kifogytál az ötletekből, akkor vedd elő néhány régi kártya hűtőjét, csapd rá az új kártyára, és találj ki hozzá valami hangzatos nevet...

Csak engem emlékeztet nagyon a 7900GTX (és egyéb verziók - 7900GTO, 7950valami, stb) hűtőjére? Miért tartott ennyi ideig, hogy egy jól sikerült, jól bevált megoldást újra elővegyenek?

(#14) Athlon64+ válasza .mf (#13) üzenetére

Athlon64+
(senior tag)
LOGOUT blog

Ááá, pont ezt akartam írni! :))

MCTS: .NET Framework 4, Web applications | <?php die('hard'); ?>

(#15) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

amúgy tipikus marketingfogás: mindent a csomagolással lehet eladni... :) csak példának írom, ha belegondol mindenki, hogy pl 45éves apuka a 15éves fiának akar venni egy videókártyát, ránézésre fog dönteni és úgy vágják át 1 boltban, ahogy épp nem szégyellik... úgyis amellett dönt, ami "pöpecebbül" néz ki... hiába pl egy ati9600pro, ami pöpecül néz ki és egy 4870, ami szolidan... mert neki ez semmit nem mond... :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#16) X@b3e válasza mephi666 (#15) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

És miért Dark Knight?

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#17) mephi666 válasza X@b3e (#16) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mert most ment a batman a mozikban és nem tudtak jobbat kitalálni :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#18) Yutani válasza .mf (#13) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Múltkor szereztem egy GTO hűtést, és ha levenném róla a műanyag borítást, pont így nézne ki. Középen a 8cm venti, a GPU-ról pedig 2-2 hőcső vezeti el a meleget.

Egyébként valszeg azért nem került fel ez a hűtés a későbbi csúcskártyákra, mert a 8800 sorozat másféle hűtést kívánt meg, a 8800GT és társaihoz meg drága lett volna egy ilyen komoly, hőcsöves hűtő referenciának, amikor minden dollár számít.

[ Szerkesztve ]

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#19) Sanyix

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Höhöh... miért nem Joker? Úgyis érdekesebb volt.

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#20) mephi666 válasza Sanyix (#19) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a joker-t csak később akarják ellőni szerintem :D lányoknak meg lehetne macskanős vidkártyájuk :D

(#21) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Én egy Iron Man-es HD4850-et kérnék kedves ASUS. :D Most komolyan! :K

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#22) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Na, a szarnak egy pofon...

(#23) Tomate válasza littlelion21 (#22) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jogos... Refhűtéssel, nem éri meg a kártya az árát, nemhogy így! Tuti, hogy jó drága lesz (60k? :U )

Ezek most komolyan hol élnek? A feléből erősebb kártyát kapok... :C :DDD

[ Szerkesztve ]

(#24) rauschie válasza .mf (#13) üzenetére

rauschie
(őstag)

Most volt leltár és kiderült, hogy a nyakukon maradt néhány raklapnyi ;]

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#25) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

"A speciálisan kiképzett négy darab hőcsövet alkalmazó hűtő a gyártó szerint kellően halk működés mellett képes a grafikus processzort megfelelő hőmérsékleten üzemeltetni."

Ez mennyi Celsius fokban mérve?
Mert egyes gyártók szerint a passzív x,y kariknál tökéletes a 90 fok is...

.::www.megadanceradio.hu::.

(#26) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

amúgy lehet, h jobb reklámfogás lett volna 1-1csomag gumicukrot adni a kártyák mellé... :)

(#27) waverider

waverider
(senior tag)

erre sem lehet volna rakni legalább 1 hdmi dp port kimenetet? :F

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#28) Depression válasza mephi666 (#15) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dehogynem! A 9600 pont 2x olyan gyors, mint a 48xx. Sőt! Még Pro is.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#29) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

Úgy néz ki mint a 7900 GTX/GTO kon a hűtés.

[ Szerkesztve ]

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#30) Yutani válasza Godefroy (#29) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, ezt ketten már megállapítottuk korábban. :C

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#31) MBazsee

MBazsee
(tag)

Ha már sötét lovag akkor azt a nőt le kellett volna ragasztani egy normális "Sötét Lovag"-os képpel:
[link] :)

[ Szerkesztve ]

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#32) dezz válasza waverider (#27) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most HDMI v. Display Port? HDMI-t kaphatsz a mellékelt kis adapterrel.

(#33) syC

syC
(PH! addikt)

Nekem nemtetszik :(

• De hova temetik a túlélőket? •

(#34) ádikácska válasza Tomate (#23) üzenetére

ádikácska
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

77k :F az sem gyenge... :( :Y akkor inkább már 4850 cf... :U

"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.