Hú.... Tényleg nem vitatkozom ...
120 fps or GTFO :D

Hú.... Tényleg nem vitatkozom ...

...de mondok egy analógiát, amit remélhetőleg érteni fogsz , lévén olvastam pár kommentedet "odaát" más témában. Nevezzük a TV/kijelző -t "DA"-nak , ezt ugye multiplexeljük. Legyen a szemüveg + szemlélő páros "Sample&hold". Itt ugye a szemüveg lesz a "Switch" . Ahhoz hogy egy S&H funkció kielégítően működhessen , és a hibák ne legyenek túlontúl jelentősek , "amplitúdóra" van szükségünk - jelenesetben fényerőre. Ha sikerrel járunk akkor sikeresen rekonstruáltuk a multiplexelés előtti állapotot. Ezáltal pedig a fényerő a kritikus pont, nem pedig frekvencia, ami fizikailag jól behatárolható.
Ha követted a híreket, láthattál 4000 lumenes "3d" projektorokat. Az ~ 4x (sokkal) több mint amennyi 2d-hez szükséges, és ez bizony azt a fajta megjelenítést károsan is fogja érinteni.
Jó hír hogy a dolog működik, jó, rossz hír hogy kompenzálni kell, a színeknek odavág , stb, távolkeleten elterjedtebb mint a passziv polarizer , pedig ott végképp válogathatnának..
Bit Cauldron még nincsen, és sem azt ,sem a 600dolláros csodát nem azzal reklámozzák hogy mennyivel fényesebb , hanem hogy az időzítés pontosabb .
[ Szerkesztve ]

Esetleg ha bekapcsolnád a 100, 200Hz-et...
Nagyon jól működik a nevezett technológia az LG-kben. Én is sokat vagyok tv-k között. 
3D-s modellekre specifikációira nem írnék semmit, áprilisban jönnek majd és meg lehet nézni mit tudnak a többi márkához képest.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Valami monitort is előrángathatnának 240Hz-en.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

fél milkóért lehet majd venni félkész 3d tévét, meg jó sokért jó sok szemüveget, egyet, de legalább kettőt ugye..
jó lesz nekem a vb a kis 60 centis katódos tévémen is. 
Ez olyan, mint amikor spektrumanalizátorral mérnek teljesítményt 
Hardverlesen

Sony jó kis árversenyt fog itt gerjeszteni.
VIGYORRRGAZMUS.....
Igen, pl. egy CRT-n is egységes képet látunk(*), pedig egyszerre csak egy kisebb sáv jelenik meg magas intenzitáson (ami aztán néhány ms alatt nagyrészt kihúny), mely függőlegesen végigszalad a képernyőn. De a 60 Hz már itt is kevés, látszik a villogás.
* (Ha a képernyőt nézzük. De pl. a fejünket jobbra-balra fordítva, közben előre nézve, áthaladva a képernőn, érzékelhetjük, hogy fentől lefelé történik a frissítés, legalábbis, ha elég gyors a látásunk.)
Az LCD + shutter szemüveg párosnál a kép teljes egészében látszik vagy nem látszik. Ha a teljes idő töredékére állna be a sötétség, még talán nem lenne gond, csakhogy max. az idő 50%-áig lehet nyitva egy oldal. Egy 60 Hz-es, 50%-os kitöltésű villogást jól lehet látni.
Azt is tegyük hozzá, hogy nem csak a képernyőt látjuk villogni, hanem mindent, ami a szemüveg látóterébe kerül (hacsak nem egy sötét szobában vagyunk). 120 Hz-es LCD-vel még nem próbáltam a szemüvegem, de ezt a teljes látótér villogást érzékeltem 120 Hz-es frissítésnél, az LCD képe sem kivétel ezalól (a szemüvegen át nézve). 160 Hz-től (80 Hz szemenként) már jó volt. Szóval, jól jön az a 240 Hz (PAL rendszerben 200)...
A halogénlámpa fényerejét nem nagyon lehet szabályozni, viszont a CCFL-ét és a LED-ét igen (pl. PWM rendszerben). Így egy tévé alkalmas lehet 2D-re is és 3D-re is.
Vélhetően nem a Bit Cauldron és a többiek a fényesek, hanem az Nvidia 3D Visionje a túl sötét, pl. nem a legjobb polárszűrőket alkalmazza, nem éri el az 50%-ot a nyitott állapot (ezért fontos a pontos időzítés, tehát annak is kihatása van a világosságra), stb. (mert pl. az olcsóságra/profitmaximizálásra törekedtek és/vagy nem értettek hozzá tökéletesen). Így nem csoda, ha nem ezzel reklámozzák a többit, de nyilván arra törekednek, hogy a lehetőségek határain belül a legjobb legyen.
[ Szerkesztve ]
milyen kis dizájnos szemüvegeket kreált a sony 
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

alig várom hogy a mónika showban az én házamban verekedjenek a banyák!!!44! 
[ Szerkesztve ]
Hagyjad már ezt a süket dumát, még a fullHD felbontásig se jutott el a kábeltévé, milyen 3D sugárzásról beszélgetsz? Egy vicc, hogy külön előfizetési pénzt akarnak szedni tőlem azért, hogy magasabb felbontáson nézzem a reklámot, amit néha megszakítanak 10 perc fos műsorral, százéves szar filmek, idióta vetélkedők, meg valami irgalmatlan gyökér showműsorok. Ez a kínálat. Egyértelmű, hogy a rögzített tartalmakról szól ez a történet. Majd egyfolytában fogom átdugdosni az antennát, hogy a földfelszínin megnézzek valami műsort HD-ben, nevetséges. A kábel képminősége meg valami irgalmatlan szar és akkor a boltban válassz TV-t úgy, hogy mindegyiken megy az RTL klub, szánalmas egy balkán van itt. A kábel arra jó, hogy megnézzem a híradót aztán szevasz. Ha apámnak nem kéne lennt a sportcsatorna meccset nézni már régen lemondtam volna a csába az egész előfizetést. Az én generációm már kiröhögi ezt a szart, amit itthon televíziózásnak hívnak, ki nézi ezt? Pár sorozatfüggő nyuggeren kívül? Senki, az emberek többsége bekapcsolja, hogy világítson valami aztán szevasz.
Leültem anyámékkal tévézni, legyek már egy kicsit velük is néha,
kb. 18:00-tól ott ültünk a TV előtt 22:00-ig és láttunk egy semmitmondó híradót, az NCIS sorozatból egy részt, a többi kapcsolgatás meg reklám. Ez történt 4 óra alatt és nekik fel sem tűnt, hát én már az összes sebem elkapartam kínomban. Letöltöttem egy évadot ebből a szarból, benyomtam nekik pen-en a DVD játszóba, hogy legalább onnan nézzék, de úgy meg nem nézik, ergó még az a 40 perc se érdekli őket, ami műsor abból a négy órából, csak megszokták hogy ott ülnek, elkeserítő. Még a legtöbb értelme annak van, amikor apám megnéz egy meccset vagy valami utazást a travel-en. Az összes többi csak oktalan bambulás. Nem kis erőfeszítésembe került rászoktatni őket, hogy legalább DVD-ről nézzenek néha filmeket amit a szájukba adok pendrive-on, csak indítsák el és nem, mert anyám a "széfeset" akarja nézni, csak néztem döbbenten, hogy itt a film és mégis ezt a szart akarja nézni? A saját anyám is?
Na ez a magyar valóság, ha ezt nézzük akkor tényleg nincs értelme a 3D-nek, de még az LCD TV-nek se !
Hardverlesen
Kipróbálnék egy ilyet, mert a birtoklása egyenlőre még csak álom, de biztos jó lehet.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

egyenlő szeletekre nem a tortát vágjuk? 
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Most akkor ha a közeljövőben led tv-t szeretnék venni akkor mit vegyek???? 
Sonyra, panára, toshibára, philipsre nincs pénzem! Marad a Samsung 7es sorozat vagy LG vagy Sharp!
(Utobbiak itt angliában 1000 font körül mennek a 40" méretben!! A többi meg 2-5000 font!)
Panasonic TX-P42G20B, PS3, Yamaha YHT-S400, Sony Vaio CR21S , Playon!HD mini