Csak ne piros legyen 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Csak ne piros legyen 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Van egy kis gépelési hiba a cikk vége felé: "az eresti ár feléért". Gondolom nem kell leírjam, hogy hol van benne a hiba 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Köszönjük ... szerencsére nem én voltam a bűnös. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Nekem egy Seagate FreeAgent Go 160GB-os merevlemezem van.USB 2.0 csatlakozása van,5400rpm.A házszíne fekete és elől narancssárgán világít (amit ki lehet kapcsolni).Annyira halk hogy nem is lehet hallani még akkor sem ha fullra le van terhelve.Én ezen tárolom a játékaimat (és ezen is játszok velük) éa még a Need For Speed Undercovert is viszi akadás nélkül úgyhogy a gyorsaságával nincs baj.Különösen tetszik a titkosítás funkciója (igaz csak file szinten működik).UP neki
!!!!!!!!!!!!
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Ez nem hülyeség, hogy ki lehet kapcsolni az elején a világítást...
Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...
Nem az de még jelzi hogy mennyire van leterhelve írás vagy olvasás közben!
Minnél nagyobb sebességgel ír vagy olvas annál sötétebb a fény.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
[/IMG]Itt van róla két kép.A második elmosódott lett de vaku nélkül ilyen (azért csináltam anélkül hogy lásd a fényt.

[ Szerkesztve ]