Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) GIJoe

GIJoe
(fanatikus tag)

Ez igen nem semmi, gyorsan eladom a Samsung HDDm, v WDre cserélem... :U

(#2) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Ez kell nekünk.. Ezek után 100% hogy csak WD winyókat veszek. Samsunggal nem volt bajom, szeretem a winyóit de a Seagate-től kiráz a hideg is. Így más alternatíva nem lesz.

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#3) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

De jó, lesz 2 márka desktop vonalon, amiből választhat az ember. :U

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#4) D.Orion válasza Fr3eWar (#2) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

+1

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#5) radi8tor1 válasza Sonja (#3) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Aztán a végén 1. Azután egy sem, mert kihal a HDD :DDD

TRON addict

(#6) Boxi88 válasza radi8tor1 (#5) üzenetére

Boxi88
(őstag)

Azért reméljük, hogy nem hal ki! :U

(#7) sz0k3e_ válasza Fr3eWar (#2) üzenetére

sz0k3e_
(fanatikus tag)

naaa, mi baj a seagate-tel? eddig ahogy hallottam mindenkinek a samsunggal volt baja :U

"What next in the parade of constant obstacles?"

(#8) Fr3eWar válasza radi8tor1 (#5) üzenetére

Fr3eWar
(senior tag)

Egyszer eljön az is, de szerintem előbb hal ki az ember :D

(#7) sz0k3e_:
Valahogy mind egy két hónap alatt szedte a Bad Sectorokat. (tán 3 példányt próbáltam) Az utolsó 500gb-s volt asszem 7200.11.

[ Szerkesztve ]

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#9) mcsabee válasza Boxi88 (#6) üzenetére

mcsabee
(senior tag)
LOGOUT blog

Kihalhat, csak legyen olyan árban az SSD, hogy fel tudja váltani ^^.

Stay a while and listen...

(#10) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Hegylakosat játszanak? Csak egy maradhat? :DDD Nem ürülnék neki...

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#11) FRENK1988 válasza mcsabee (#9) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pontosan. Meg nem csak árban hanem kapacitásban is

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#12) Attici

Attici
(senior tag)

Nem kár a Samsung HDD-kért! Amúgy is használhatatlanok voltak! :DDD
A Samsung amúgy is minősítette már a saját termékét azzal, hogy a DVR-jeibe Seagate v. Hitachi HDD-ket rakott! :P

"Soha ne feledd a Schwartz erejét!"-Yoghurt

(#13) Angel1981 válasza Attici (#12) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

A Samsung kiszáll valamilyen üzletágból?!?!
Hogy mik vannak! :Y

(#14) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Uhh... azért ez elszomorít. Nekem semmi gond nem volt a Samsung HDD-kel.

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#15) sz0k3e_ válasza Fr3eWar (#8) üzenetére

sz0k3e_
(fanatikus tag)

értem.
hát mondjuk ja, az újabbak nem túl jók, én is amikor nézegettem nagyobbat, nem véletlen vettem wd-t, a seagate-ekről sok panaszt hallottam h kattognak, de eddig nekem soha nem volt velük semmi bajom. igaz én megálltam 7200.10-nél :D

"What next in the parade of constant obstacles?"

(#16) _Volkovy_ válasza Attici (#12) üzenetére

_Volkovy_
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Te már csak tudod. Nekem 900 napnyi üzemóra van az 500-as Samsungomban, és hibátlan.
Összes ismerősömnek is az van :)

(#17) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nekem már több éve csak Samsung HDD-im vannak. Hangjuk nincs, tökéletesen üzemelnek..

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#18) EkSYS

EkSYS
(senior tag)

még egy jó pötty a Samunak!
:R

http://picasaweb.google.com/ekieki77

(#19) Enton válasza _Volkovy_ (#16) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A véleményedet csak megerősíteni tudom. Samsung korekkt volt. Most marad a WD.

Family Guy Online - Closed Beta

(#20) baluka26

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem Samsungom van, majd egy éves, tökéletes állapotban.
Barátnőmnek Seagate-je van, egy éves, 100%-os, de gyorsabb mint az én Samsung-om. Pedig az én gépem elvileg "jobb".
De én szeretem azt, ha van miből választani, de mostanában a számítástechnika nem effelé tendál. :(

[ Szerkesztve ]

The world outside can burn in flames.

(#21) gg72

gg72
(PH! addikt)

Sokféle Samsung HDD-t birtokoltam az elmúlt években, ill. most is használok háromfélét, ismerősöknek is jópárat szereltem már be, eddig egyikkel sem volt gond. :K

(#22) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Most felvásárlás van, nem kartellezés. Hol a probléma?

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#23) superecneB

superecneB
(őstag)

Egyáltalán nem örömteli a hír. Szűkül a kínálat és az árverseny aminek a levét csak mi isszuk meg. :W

(#24) misx válasza mcsabee (#9) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyszer jó árban lesz az SSD, minden új technológiával ez szokott lenni, aranyárban indul, aztán jó pár év múlva a sarki boltban is fillérekért árulják.
Pl. LCD TV: normálisat pár éve 150-200-ért kaptál, most meg 100 se kell hozzá.

[ Szerkesztve ]

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#25) UnSkilleD

UnSkilleD
(tag)

nekem is van 3 samu vinyóm, mindegyik hibátlan egyelőre

(#26) El Kebir válasza Motion_Blur (#17) üzenetére

El Kebir
(senior tag)

Nekem meg több évvel ezelőtt samsung hdd-im voltak, nem sírom vissza őket... rezegteg és haláloztak... (P80-as 3db , P120 6db, F1 2db)

(azért nekem is van még egy 4éves hibátlan 100%-os kondiciójú, de nem ez volt a jellemző rá, inkább a 3-ból 1 kuka, vagy később bekukásodás)

Ennek ellenére baj, hogy csökken a szereplők száma, mert csökkenni fog a verseny, kisebb konkurencia miatt "rosszabb" hdd-k lesznek drágábban. A samsung azért arra jó volt, hogy lenyomja az árakat, errefelé mindig olcsóbb volt samu a többinél...

TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

(#27) Sz.Miki

Sz.Miki
(őstag)

Hurrá hurrá.......

Nem kell sok idő és jönnek a WD matricás Hitachi és Samsung HDD-k mint anno a maxtor feliratos Quantum hdd-k.. és így tovább...
de jó is lesz. :C

nekem nem fognak hiányozni a rezonálós búgós samsung hdd-k.

[ Szerkesztve ]

"Aki éjjel legény az nappal alszik"

(#28) devast

devast
(őstag)

Kb 12db samsung vinyó van nálam otthon üzemben, van olyan amiben már több mint 2 évnyi üzemóra bennvan. Eddig csak egyszer kellett egyiket cserélni garanciában (azt is én nyírtam ki :DDD ).

[ Szerkesztve ]

Fan of 2nd order harmonics since 2010

(#29) Motion_Blur válasza El Kebir (#26) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nekem egy HD103SJ és egy HD502IJ van jelenleg. Mondjuk ezek még szinte újnak számítanak 146, ill. 257 napos működési idővel :B

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#30) SP!T

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

Hát munkahelyemre semmivel több samsung winyót nem hoznak garba mint WD-t. Néha van ez is, néha az is... Nem örülök a hírnek, nem jó nekünk a lassan majd monopól helyzet értsétek meg.

(#31) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát szomorú vagyok,egyrészt mert eltünik egy jelentö szereplö,akinek remek HDD-i voltak és nem is drágán,a másik pedig szükül a gyártói piac így az egészséges árverseny csak a Seagate,és a Wd.re szükül.Ami lehet nem túl elönyös a vásárlóknak

(#32) Speed(R) válasza Sz.Miki (#27) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nálam semmiféle búgás évek óta..cserébe mindre 3 év gari volt és egy sem hibásodott meg..vagyis 2, de azok 0. napon, hibásan kaptam őket.

Részemről kevésbé örömteli, mert bár a Samukat szeretem, asztali Seagateet nem vennék..megalapozottan sajnos. Úgyhogy maradjon csak meg Samu a HDD piacon és kérek szépen 7200as F4eket nagyobb méretben, esetleg hybrid F5 szériát..

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#33) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Előző gépemben 3 hdd 3 különböző gyártótól volt... még néhány év, és ezt már lehetetlen lenne megoldani :DDD
Egyébként a Samsungnak gondolom nem akkora érvágás a kismillió dolog mellett, amiket gyártanak...

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#34) Daffchy

Daffchy
(tag)

Nekem van két Samu HDD-m, de az égvilágon semmi bajom nincs és nem is volt velük.
Sajnálom, hogy kilép a piacról. :(

(#35) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Valahol olvastam régebben, hogy a Toshiba is fontolgatta a kilépést a HDD piacról. Nem tudom hogy most ők hol állnak ebben a kérdésben. Ha ők is kilépnének akkor tényleg csak a Seagate és a Western Digital maradna csak mint HDD alternatíva. Kérdés hogy meddig lesz még szükség a HDD-kre az asztali gépekben. Lehet hogy ők már látják az adattárolás jövőjét és abban nem szerepel a hagyományos HDD technika.

Tomcat

(#36) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csatlakozom azokhoz, akik ennek nem örülnek... a Seagate nekem soha nem volt szimpatikus, a Samsung vinyókat viszont kedvelem.

Mondjuk sok értelmét nem látom egy ilyen felvásárlásnak. Akik eddig a márkához voltak hűek, azok nem fognak emiatt automatikusan Seagate vinyókat venni. Akik meg azt vették, ami épp jó áron volt, vagy épp jó volt, azoknak pedig szintén mindegy. Jó, néhány beszállítói szerződést át tudnak venni, de ehhez meg nem túl nagy a Samsung ezen a piacon. (meg némi gyártókapacitáshoz is jutnak még)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#37) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Szerintem nem lehet egész márkára kijelenteni, hogy jó vagy rossz.
Biztos vannak jobb és kevésbé jó szériák mindenkinél.
Nekem az elmúlt 10 évben vagy másfél tucat különböző vinyóm volt (Seagate, Samasung, WD) és - LEKOPOGOM - soha nem volt egyikkel sem semmi bajom.
Igaz, a régiek kicsit zajosak voltak, de ezt mára mindegyik gyártó korrigálta.

(#39) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

Ez sajnálatos hír , nekem is Samum van volt és ha mégis maradnak akkor ezentúl is csak ez lesz ! Nekem csak jó tapasztalataim vannak velük kapcsolatba . Kár lenne értük :(

[ Szerkesztve ]

(#40) ViZion

ViZion
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért a következő 5-8 évben még nem lehet leírni a HDD-t, az SSD-k méretben és árban is jócskán elmaradnak, bár sok előnyük van a HDD-hez képest.
Akkor "hal" meg a HDD, ha SSD-ben 25k alatt nem 50 GB-t hanem 750-et lehet majd kapni.

Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

(#41) ló úr

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

Én nagyon szerettem a Samsung winyókat,nálam a WD-k kotlottak be mindíg,szám szerinte 3 db. :S Samu 1 sem,pedig volt pár féle fajta.Picit hangosabbak a WD-nél de nekem jobban bejönnek.Most efy F3-asat használok 1 Tb-osat,gyors,faszentos,nekem nem kéne más,jah és a 3 év gari sem rossz dolog! Szeretem hallani,h dolgozik a kicsike,ezt meg azért lehet :) Nagyon fogom sajnálni ha tényleg elmennek erről a piacról :(
Am. meg fentebb írták,h gyorsan eladja amíg lehet,nem tök 8 hogy mikor adja el a winyót,a bolt vállalta rá a garit nem a Samu,boltnak kötelessége kicserélni akkoris ha már az adott terméket nem gyártják egy másik alternatívára amíg van rá garancia. Ennyi :)

[ Szerkesztve ]

Доктор задницу .... пить!

(#42) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

a samsung nekem hianyozni fog a hdd piacrol. :K csak jo tapasztalataim vannak veluk az utobbi 7-8 evben ( 3db 80g, 2db 160g, 2db 320g, 1db 500g, 3db 750g, 2db 1500g ). egyetlen egyet kellett garban csereltetnem, de nem a vinyo hibaja miatt: kb masfel metert esett becsapodas elott egy usb rackben iras kozben, szegenykem mechanikai hibas lett :DDD

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#43) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Én elvagyok a WD-vel most is azt használom és ezek után is úgy néz ki csak az lesz .

(#44) HXY válasza ViZion (#40) üzenetére

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

Nem lesz az 5 év. :N

Ebay-en 500 GB-os Toshiba-kat már 100-150 között kapni.
Egy éve meg még a sokszorosa volt.

Én a WD helyében megvenném a Samu-t, és akkor a többieknek már semmi esélyük.. ;]

(#45) Angel1981 válasza ViZion (#40) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Egyetértek - de talán még akkor sem.
Filmek / zenék / képek tárolására, vagyis "bulk storage"-nek a HDD valszeg mindig jobb lesz, mint az SSD - még akkor sem félteném a pozícióját, ha az SSD "csak" 2x annyiba kerülne.

(#46) Mozzarella

Mozzarella
(őstag)

A Samsung F3 HDD-k a gépajánló topik legkedveltebb, leggyakoribb ajánlatai. Vélhetően nem ok nélkül.... :U

Project : Phoenix

(#47) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

qva uveggomb ma megint nem felrenezett:- )))

udv

neduddki

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#48) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem már volt jó pár vinyóm (1994 óta!): WD, Quantum (a hírhedt Bigfoot :DDD), IBM, Maxtor, Samsung, Fujitsu, Seagate, Hitachi. Mindegyikkel voltak jó és rossz tapasztalataim is. Szerintem nem szabadna egyik márkában sem vakon bízni, mindenhol keletkezik selejt, mindegyik gyártónak voltak és vannak jobb/rosszabb szériái, szóval nem igazán helyeslem ezt a szemellenzős hozzáállást, hogy "csak egy márka az igazi, amit én használok"! Érdemes mindig utánaolvasni fórumokon, hogy mik az épp ajánlott típsusok, és elsősorban azokat venni, bár még úgyis bele lehet futni egy-egy hibás példányba.

Amúgy a HDD piacon már régóta kiélezett verseny folyik, így az évek alatt sokan feladták ezt a szegmenst, még olyan nagyok is, mint az IBM! Itt egy lista az idő közben elhalálozott gyártókról:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_defunct_hard_disk_manufacturers

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#49) Male válasza ViZion (#40) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ekkora áreséshez meg... Ahhoz, hogy a kapacitás 15x-ösére ugorjon azonos költség mellett a mai 25nm-es flash lapkákat... 25 / 15^1/2 = 3.8 nm-en kéne gyártani (feltételezve, hogy a vezérlő, NYÁK, burkolat, gyártás költségei, és a profit / db is a 15-öd részére csökken).
Ez meg már túlvan azon, ami egyáltalán gyárthatónak tűnik....

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#50) Pharaoh

Pharaoh
(fanatikus tag)

SSD addig nem igazán válthatja le a HDD-t, amíg úgy kezdődik az SSD-s toipic, hogy miket kapcsoljon ki az ember, ha nem akarja hogy fél év múlva csak bad sector legyen rajta. Torrentet nem tudom hogy bírná.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.