Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) errorcode06

errorcode06
(fanatikus tag)

Nem rossz elgondolás, bár itthon a 140€ vételár kicsit húzós.

Aki felvesz Diablo partnerlistára, írja oda hogy PH-ról, máskülönben nem igazolom vissza!

(#2) megint én válasza errorcode06 (#1) üzenetére

megint én
(őstag)

Ennyi pénzér... :S Inkább Full led monitorra cserélek...
Például...

[ Szerkesztve ]

(#3) Fr3eWar

Fr3eWar
(senior tag)

Vagy veszel egy konzolt ilyen szutyival.

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#4) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azta.:D Azért komolyan néz ki.

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#5) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az MS mikor óhajtja kiadni a Kinectet végre PC-re?
Tudom hogy már működik, de rég bejelentették, hogy hivatalosan is megjelentetik.

Family Guy Online - Closed Beta

(#6) Angel1981 válasza Fr3eWar (#3) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Hát kb.... :(((

(#7) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

A siemensnek nem volt valami hasonó terméke korábban? (Valami botszerűség, de mintha az is ilyesmi lett volna...)
Az ötlet jó, majd ha normálisabb ára lesz, elgondolkoznék rajta.

[ Szerkesztve ]

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#8) Abu85 válasza errorcode06 (#1) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az ár nagyon húzós tényleg. A siker attól függ, hogy mekkora és milyen lesz a támogatás.
Ordít a dolog egy tesztért. :D

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#9) TeeBee73

TeeBee73
(őstag)

Hurrá. Most már a PC-sek is tönkrevághatják a TV-jüket... ;]

MOD: Abu85: Street Fighter-es tesztet kérünk!!! :DDD

[ Szerkesztve ]

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#10) dy_nmq válasza TeeBee73 (#9) üzenetére

dy_nmq
(fanatikus tag)

vidám dolog lenne egy mondjuk adott esetben egymillás eizo monitort ilyen modon hazavagni :)

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#11) .mf válasza errorcode06 (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Remélem amint mások is elkezdik gyártani, lejjebb megy az ár.

Hmm... nem tudom, hogy a bill-egér mellett mennyire kéne. Lehet, hogy inkább azoknak van, akik még nem szoktak hozzá ennyire. Meg lehet, hogy kicsit lusta is vagyok hozzá, jobban elfáradnék, mint a bill-egér kombóval :DDD

(#12) vittuka

vittuka
(fanatikus tag)

De mik azok a kábelek? Kicsit nehezítené a szabad mozgást, remélem csak rosszul látok! :)

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!

(#13) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Elég vastagon fog a ceruzájuk az árazás kapcsán.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#14) MittuDomain_ válasza vittuka (#12) üzenetére

MittuDomain_
(tag)

Gondolom (és remélem), a töltőállomás az.

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#15) Enton válasza Abu85 (#8) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt egy kis video a portal 2 vel:

[link]

Azért látszik mennyi lehetőség maradt ki a játékból a meg nem lévő eszközök hiánya miatt. :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#16) ThorsHUN

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Hat nemtom, a Fujistsu Siemens is dobott egy hasonlo termeket a piacra meg tavaly. Amolyan Wii kontroller volt kb 25 ropis arban. Teniszezni lehetett vele az biztos, a tobbit nemtom.

(#17) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

A mágneses téren alapuló követés nagyságrenddel jobb lehet mint a move. Nem csak precizitás, de lag szempontból is. Gyakorlatilag ezt vártam volna a Sonytól, nem a színes fagyit SD webkamerával feldolgozva. Egy kamerával eleve nem annyira pontos a térben követés. 140 euro nem kevés, viszont ha jól működik akkor házimozisok és kanapéról játszók egy része meg fogja venni.

[ Szerkesztve ]

twitter: MatrixfanLive

(#18) Kashim válasza Enton (#15) üzenetére

Kashim
(senior tag)

omfg :Y
Ez nagyon kemény, most értem a játék végére, de elég durván feldobta volna a játékmenetet ha ilyeneket is lehetett volna csinálni.

Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600

(#19) pitepeti71

pitepeti71
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem a mozgásérzékelős fejlesztések közül EZ a csúcs, elég valódinak tűnik, bár SC2 sztem így teljesen játszhatatlan, de bulinak mindenképpen jó :)

procik, ramok nagy tételben eladóak, folyamatosan, még ha nincs a hirdetés frissítve, akkor is.

(#20) kenwood3 válasza Silentfrog (#13) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

Na jah , de a Razer nem is az olcsósága miatt volt híres eddig se :)

(#21) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Szerintem ennek ilyen formában nincs túl sok létjogosultsága. A legtöbb PC-s játékos nem a tv-re kötve kockul a nappaliban hanem egy kis sarokban 1-1,5m-re a monitortól ahol nincs lehetőség túl sok mozgásra. Ha meg eltávolodunk a géptől, akkor az átlag 22"-os monitort nézve megint élvezhetetlen. A Portal 2-es videó jó marketinghez, de ez túl drága játékszer ahhoz, hogy a gép tetején/fiókban porosodjon mivel egyelőre szinte semmi játék nincs hozzá. Valamelyik konzolhoz sokkal nagyobb létjogosultsága lenne a felhasznált technológiának.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#22) pitepeti71 válasza Xaels (#21) üzenetére

pitepeti71
(senior tag)
LOGOUT blog

Viszont a 82cm-es fullHD televiziók ára egyre vonzóbb, másodlagos megjelenítőnek optimális, plusz ugye a TV rész is használható a régi képcsöves helyett
ugyanez igaz a projektorokra is, de ott a 720p ami már elérhető egy átlagember számára is

[ Szerkesztve ]

procik, ramok nagy tételben eladóak, folyamatosan, még ha nincs a hirdetés frissítve, akkor is.

(#23) khron78 válasza Enton (#5) üzenetére

khron78
(kvázi-tag)

Kár hogy a kinect szar se ér, főleg fps-re nem az igazi.

(#24) tibi683

tibi683
(kvázi-tag)

140 € -es ár a Portal 2 es csomgra érvényes! gondolom Portal 2 nélkül valmennyivel olcsobblesz! :)

(#25) grc999 válasza tibi683 (#24) üzenetére

grc999
(tag)
LOGOUT blog

135 € :)

"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."

(#26) robogo81

robogo81
(tag)

Nem lehetne inkább hogy írna a nintendo egy normális programot a wii remote + nunchuck irányitókhoz?
10 ezer-ért már lehet venni szettbe.Sokkal olcsóbb lenne.(szerintem)

http://www.youtube.com/watch?v=MF_i2xSc8CM Én értem tündérke,de a kívánság,az kívánság.Szóval térdelj le szépen.

(#27) yakuza.tora válasza Enton (#5) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Lassan befut. Ráadásul az ASUS is kidob egy klónt...

Alléz Olympique de Marseille!

(#28) XanD3R válasza pitepeti71 (#19) üzenetére

XanD3R
(senior tag)

Ez a Blizzard / Starcraft áprilisi tréfája :)

(#29) Ga válasza khron78 (#23) üzenetére

Az állításod már a reláció analízisen is megbukik. Gondold át még1*, mielőtt tényként közlöd...

(#30) errorcode06 válasza Abu85 (#8) üzenetére

errorcode06
(fanatikus tag)

Mikorra várhatjuk? ;]

Aki felvesz Diablo partnerlistára, írja oda hogy PH-ról, máskülönben nem igazolom vissza!

(#31) TeeBee73 válasza TeeBee73 (#9) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

(#32) gYaLo

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Azért örülnék valamikor egy FPS es mozgásérzékelős pisztolyos lövöldözős cuccnak.. :C

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#33) TeeBee73 válasza TeeBee73 (#9) üzenetére

TeeBee73
(őstag)

Minimum ilyet:

;]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.