Nem rossz elgondolás, bár itthon a 140€ vételár kicsit húzós.
Aki felvesz Diablo partnerlistára, írja oda hogy PH-ról, máskülönben nem igazolom vissza!

Nem rossz elgondolás, bár itthon a 140€ vételár kicsit húzós.
Aki felvesz Diablo partnerlistára, írja oda hogy PH-ról, máskülönben nem igazolom vissza!

Ennyi pénzér... :S Inkább Full led monitorra cserélek...
Például...
[ Szerkesztve ]

Vagy veszel egy konzolt ilyen szutyival.
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.
Azta.
Azért komolyan néz ki.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm
Az MS mikor óhajtja kiadni a Kinectet végre PC-re?
Tudom hogy már működik, de rég bejelentették, hogy hivatalosan is megjelentetik.
Family Guy Online - Closed Beta

Hát kb.... 

A siemensnek nem volt valami hasonó terméke korábban? (Valami botszerűség, de mintha az is ilyesmi lett volna...)
Az ötlet jó, majd ha normálisabb ára lesz, elgondolkoznék rajta.
[ Szerkesztve ]
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
Az ár nagyon húzós tényleg. A siker attól függ, hogy mekkora és milyen lesz a támogatás.
Ordít a dolog egy tesztért. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Hurrá. Most már a PC-sek is tönkrevághatják a TV-jüket... ![;]](/dl/s/v1.gif)
MOD: Abu85: Street Fighter-es tesztet kérünk!!! 
[ Szerkesztve ]
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

vidám dolog lenne egy mondjuk adott esetben egymillás eizo monitort ilyen modon hazavagni 
http://dy217.cgsociety.org/gallery/

Remélem amint mások is elkezdik gyártani, lejjebb megy az ár.
Hmm... nem tudom, hogy a bill-egér mellett mennyire kéne. Lehet, hogy inkább azoknak van, akik még nem szoktak hozzá ennyire. Meg lehet, hogy kicsit lusta is vagyok hozzá, jobban elfáradnék, mint a bill-egér kombóval 

De mik azok a kábelek? Kicsit nehezítené a szabad mozgást, remélem csak rosszul látok! 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!

Elég vastagon fog a ceruzájuk az árazás kapcsán.
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Gondolom (és remélem), a töltőállomás az.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
Itt egy kis video a portal 2 vel:
Azért látszik mennyi lehetőség maradt ki a játékból a meg nem lévő eszközök hiánya miatt. 
Family Guy Online - Closed Beta
Hat nemtom, a Fujistsu Siemens is dobott egy hasonlo termeket a piacra meg tavaly. Amolyan Wii kontroller volt kb 25 ropis arban. Teniszezni lehetett vele az biztos, a tobbit nemtom.

A mágneses téren alapuló követés nagyságrenddel jobb lehet mint a move. Nem csak precizitás, de lag szempontból is. Gyakorlatilag ezt vártam volna a Sonytól, nem a színes fagyit SD webkamerával feldolgozva. Egy kamerával eleve nem annyira pontos a térben követés. 140 euro nem kevés, viszont ha jól működik akkor házimozisok és kanapéról játszók egy része meg fogja venni.
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive

omfg 
Ez nagyon kemény, most értem a játék végére, de elég durván feldobta volna a játékmenetet ha ilyeneket is lehetett volna csinálni.
Steam: san7i_hl // XBL: Kashims // GameCenter: kKNd // Battletag: kKNd#2600
Szerintem a mozgásérzékelős fejlesztések közül EZ a csúcs, elég valódinak tűnik, bár SC2 sztem így teljesen játszhatatlan, de bulinak mindenképpen jó 
procik, ramok nagy tételben eladóak, folyamatosan, még ha nincs a hirdetés frissítve, akkor is.

Na jah , de a Razer nem is az olcsósága miatt volt híres eddig se 

Szerintem ennek ilyen formában nincs túl sok létjogosultsága. A legtöbb PC-s játékos nem a tv-re kötve kockul a nappaliban hanem egy kis sarokban 1-1,5m-re a monitortól ahol nincs lehetőség túl sok mozgásra. Ha meg eltávolodunk a géptől, akkor az átlag 22"-os monitort nézve megint élvezhetetlen. A Portal 2-es videó jó marketinghez, de ez túl drága játékszer ahhoz, hogy a gép tetején/fiókban porosodjon mivel egyelőre szinte semmi játék nincs hozzá. Valamelyik konzolhoz sokkal nagyobb létjogosultsága lenne a felhasznált technológiának.
A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...
Viszont a 82cm-es fullHD televiziók ára egyre vonzóbb, másodlagos megjelenítőnek optimális, plusz ugye a TV rész is használható a régi képcsöves helyett
ugyanez igaz a projektorokra is, de ott a 720p ami már elérhető egy átlagember számára is
[ Szerkesztve ]
procik, ramok nagy tételben eladóak, folyamatosan, még ha nincs a hirdetés frissítve, akkor is.

Kár hogy a kinect szar se ér, főleg fps-re nem az igazi.

140 € -es ár a Portal 2 es csomgra érvényes! gondolom Portal 2 nélkül valmennyivel olcsobblesz! 
135 € 
"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."

Nem lehetne inkább hogy írna a nintendo egy normális programot a wii remote + nunchuck irányitókhoz?
10 ezer-ért már lehet venni szettbe.Sokkal olcsóbb lenne.(szerintem)
http://www.youtube.com/watch?v=MF_i2xSc8CM Én értem tündérke,de a kívánság,az kívánság.Szóval térdelj le szépen.

Lassan befut. Ráadásul az ASUS is kidob egy klónt...
Alléz Olympique de Marseille!

Ez a Blizzard / Starcraft áprilisi tréfája 
Az állításod már a reláció analízisen is megbukik. Gondold át még1*, mielőtt tényként közlöd...

Mikorra várhatjuk? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Azért örülnék valamikor egy FPS es mozgásérzékelős pisztolyos lövöldözős cuccnak.. 
Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!