Ez nagyon szórakoztató!
És nem is veszélyes az ára...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Apika
(PH! addikt)

flakter
(újonc)
Ez iszonyat jó cuccnak tűnik!! 
..FlaK..

bencek
(újonc)
tuti veszek egy ilyet! ez nagyon komoly 
[ Szerkesztve ]
"The road to success is always under construction"
ez tuti használ a gépnek ha menet közben püfölöd 
Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf
Vannak már ezer éve ilyen cuccok.Dob triggerek.
[link]
Persze ez professzionális dobhangzás kivitelezésére való.
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

powergoku
(kvázi-tag)
Nagyon tetszik és tényleg az ára nem is olyan durva.Szivesen kipróbálnám. 

Sárkányvölgy
(kvázi-tag)
Nem semmi cucc, de nem több mint parasztvakítás 
Üdv, Sárkány
Ügyes!
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

SoundBird
(lelkes újonc)
Érdekes megoldásnak tűnik! Kíváncsi lennék hogy a való életben, hogy teljesít. De a videó alapján egész életképes. 

(ÉN)közPONT
(őstag)
Bár én gitárban vagyok otthon és jobban szeretem a valódi hangszereket ,de ez egy jópofa kis hardver......hülyülni éppen jó
és az ára sem vészes..
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

Apika
(PH! addikt)
Ők is erre szánták szerintem... 

(ÉN)közPONT
(őstag)
Gondolom.....végülis arra pont jó ha az ember el akar kezdeni a zenével kicsit közelebbről foglalkozni , ésha kedvet kap ,hogy továbblépjen esetleg akkor még mindíg el lehet adni vagy meg lehet tartani 
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !

![;]](/dl/s/v1.gif)