Nekem tetszik a készülék,játékonzol egyben telóval.. Hátha összejön.
[ Szerkesztve ]
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#
(#1) eclipse006
Nekem tetszik a készülék,játékonzol egyben telóval.. Hátha összejön.
[ Szerkesztve ]
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

ha ezt a sony meglépi, az lesz a vege a handheld szekciojanak. hihetetlen, hogy raadasul volt egy prototipusuk, abbol se tanultak.

Teljesen mindegy mitől butul a jópolgár gyermeke, ha ez kell neki, hadd menjen!

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Ez brutál... kíváncsi vagyok, hogy oldják meg a fogyasztás kérdését.
Játék közben biztos éhes lesz a központi egység.
Készenlétben meg jó, ha minél kevesebbet eszik.
Gondolom nem két processzor lesz benne... 
Dejó, nemsokára veszek egy PSP Go-t, most lehet mégvalamire sporolni.
DANSZ!!

Egy ilyen tökömnyi játékgépért nem adnék 1Ft sem , ha alapból benne van a telóban jó ha nem marad a PC.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Remek ötlet! 
Hátha rákapnak az emberek, de reménykedjünk h nem lesz 225000 forint mint az IPhone....
EVIL IS BACK!
(#9) Poll Tamás
Szóval én valami tuningolt psp-t szeretnék inkább nem egy új koncepciót. Kicsit faragnának a méretekből, kicsit kipingálnák a külsőt, nagyobb felbontású kijelzőt raknának bele, nekem nem is kéne több.
[ Szerkesztve ]
"A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
PSP 2-nek jobban örülne a nép szerintem. Ez a PSP Go egyébként kényelmetlen is, ha ez ugyanilyen lesz... 
nade ha a rendszer Android alapú... akkor ezek szerint talán esetleg elképzelhető hogy valamilyen módon a sony a későbbiekben android alapú rendszerekkel fogja tolni a cuccait (gondolok itt nem csak mobilra, hanem akár TV -re, PS -re például) ?
vagy... egy házban két hardver... és lényegében egy dualboot -os rendszer ami ha akarom android (vagy akármi más), ha akarom psp... sőt ha valóban tök külön hardver van a telefon és játékos részhez akkor ugye a dualboot is elég láthatatlan módon történik.... deee ezt az utóbbi verziót nagyon nagyon valószínűtlennek tartom
[ Szerkesztve ]
w8dev.wordpress.com - W8 for it - Windows 8 fejlesztőknek
Akkor tisztázzuk: végül is lesarkítva kapunk egy Sony okostelefont Playstation márkanévvel nyakon öntve, játékra tervezve.
Kérdés: visszafelé vajon lesz kompatibilitás?
Szerintem baromság, de mindegy. Majd kiderül úgyis, hogy mi lesz belőle...
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Mindenki android alapú rendszerekkel fogja tolni a cuccait, legalábbis erősen ajánlott a csúcshoz. Ha megnézed a Sony már most is az androidot tolja... X10 X8 X10mini qwerty...
asd fgh jkl éáű
Vagy kapunk egy PSP-t, android operációs rendszerrel és mobilfunkciókkal. 
Az N-Gage is egy jó koncepció volt, csak a Nokia nem rendelkezett olyan tapasztalattal és fejlesztőstúdió arzenállal, mint a Sony.
(#15): Ha így lesz, akkor meg veszett ügy az iPhone-al szemben. Csak akkor tudnak bármit is kezdeni az Apple hype-al, ha valami nagyon durvát letesznek az asztalra, ezt pedig már egy okostelefonnal meg némi extrával nem lehet meglépni.
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
Inkább telefon lesz ez valami PSP beütéssel, mintsem PSP telefon funkciókkal. Sajna.
Nekem is rögtön az N-Gage jutott eszembe. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
Elsőre elég nagy hülyeségnek tűnik az ötlet, de másodszorra látok már benne fantáziát. Ám nekem biztos nem kellene. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Még jól is néz ki, ha ez marad a dizájn...
HA ezt meglépi a SONY, akkor szerintem elég jó kis piaci részesedése lesz az okostelefonok piacán, már alig várom , lehet majd hálóban telon keresztűl DOOM-ozni ![;]](/dl/s/v1.gif)
----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----
Ha a mostani okostelefonok akkujait vesszük alapul, akkor nem sokáig fog tartani az Doom móka... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Szerintem nem lesz problema az aksival. Mas oldalon olvastam hogy az 1ghz -s snapdragon fogja hajtani (ua amelyik most a HTC Desire-ben ketyeg meg sok mas teloban...) es ezek egesz jol kimelik az aksit! 
Erdekes lesz ez... nem vagyok hive ezeknek a 3 az egyben dolgoknak...de nem vagyok semmi jo elrontoja sem 
Érdekes koncepció, hogy androidot használnának, de hogyha kiadják a játékokat, akkor okos emberek visszafejtik, és megoldják, hogy fusson más android-alapú telefonon...az a Sony-nak elég nagy bukta lenne.
Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

Nagyon jó csak ára is az legyen!

Nna végre, már régóta várok valami hasonlót.

Én pedig úgy gondolom, hogyha Android3 lesz, akkor talán-esetleg-elképzelhető, hogy beindul a komolyabb játékkészítés Androidra
Ez a hardver ugyanis több android gépben megvan, remélem azokra is elérhető lesz.
igen... ez lett volna még egy tippem hogy úgy akarnak ők telefonból PSP -t csinálni, hogy elérhetővé teszik a PSN -t... ebben az esetben viszont még mindig felmerül a kérdés, hogy vajon ezt csak a saját készülékeikre korlátozzák -e ?
w8dev.wordpress.com - W8 for it - Windows 8 fejlesztőknek
Fejlett energiamenedzsment?
Az ötlet maga nekem tetszik. Kicsit Nokia Engage hangulata lesz.
Ha kellő mennyiségű húzó játéknév feltűnik rajta, akkor biztosan kapós lesz
True Success is Blonde
Nem hiszem, hogy ellopják, mert elvileg erős grafikus hardvert kap.
Vagy nem, de az biztos.
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

+Fél év aztán mindegyik telóban lesz erős hw.
______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))
Nem Tegrás lesz? 
(csak azért kérdezem, mert ha valahova, akkor ide illene a cucc)
[ Szerkesztve ]

A HW miatt nem hiszem hogy sok Androidos teló tudja majd futtatni..a lehetőség meg lesz (ill lehet) rá, csak éppen kevés olyan vas lesz ami viszi, ha egyáltalán, már csak a grafikai képességek miatt is. A Sony megoldásának pont az a lényege, hogy tudja mindazt amit a többi felső kategóriás Androidos modell, s mindezt megfejelik PSP erősségű játékokkal, amik azért -többnyire- nincsenek egy súlycsoportban a mostani Android/Iphone játék felhozatallal.
Szerintem életképes az ötlet, de nagyoooon nagyon sok fog múlni a külsőn. Tetszetős, és használható (telefonálásra, játékra, webre egyaránt) külső kell, s persze nem tégla méretben, ez lesz a kemény dió, a hardveres részt nem hiszem, hogy elszúrnák, a külalak alapján meg nagyon sokan döntenek..
S mindez mögött ott fog állni egy erős PSP store, játékokkal, demókkal, (filmekkel akár), programokkal (no meg az egyéb androidos programok), szóval életképes az 5let..aztán a megvalósítás majd elválik
[ Szerkesztve ]

Már régóta várom, hogy meglépjék a psp phone-t. Persze remélem ez nem a kijelző méretének rovására fog menni.
Az érdekelne, hogy ez a snapdragon proci mennyivel jobb most a sima psp-énél?
http://www.csajbaj.hu/

"Tetszetős, és használható (telefonálásra, játékra, webre egyaránt) külső kell, s persze nem tégla méretben, ez lesz a kemény dió"
Bár csak találgatni lehet, de ott van pl. a Samsung Epic 4G. Hummingbird van benne, 4"-os kijelző, és teljes qwerty gombos. Emelett 14,2 mm vastag.
Szóval itt egy (remélem jó) példa, erős belső, elfogadható méret. És gyanítom, ahol elfér a full-qwerty gombsor, ott elférnek a psp gombjai is. A kijelző is elfogadható méretű (a PSP-k 4,3"-osak, a GO pedig 3,8"-os.) Ettől szerintem nem kell tartani.
Sokkal inkább attól, mennyire lesz kompatibilis a régi PSP-PSX játékokkal.. 

Arról nem beszélve, hogy mióta van SDK mellett NDK, simán lehet hardver specifikus programokat csinálni.
Close the World ..... Open the Next!

Nekem maga a psp go nem tetszik mert ha jól olvastam elvetették a cd meghajtót és nettről kell letölteni a játékokat. De ha esetleg összekötnék így egy telefon gondolatával talán még vennék is egyet (talán) Régen is volt a nokiának egy játék telefonja nem értem hogy a nokia miért nem vitte tovább azt a mobilt . Volt egy két ismerősöm akinek olyanja volt nem rossz ha hosszú várakozásra kényszerül az ember.
Az alkohol csodákat művel. Hisz én is megszületem.
nem vette senki, a designja tul fiatalos volt, a fiatalossaghoz tul draga
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kognit%C3%ADv_disszonancia

Jólesz ez emberek. Már a Go! helyett is ezt kellett volna inkább kiadni. Több értelme lett volna már akkor beszálni a piacra egy ilyen készülékkel.
A dualboot helyett: két elkülönülő hardver. Egy psp go alsó rész és egy komplett pengevékony telefon a tetején, ami psp funkciók esetén csak a kijelzőt adja. Hameg nemjátszol akkor egy sima Androidos telo.
Bocsi ha bunkózok, de már belefáradtam az emberi hülyeségbe!