Nagyon élvezem olvasgatni a régi cikkeket ^^
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
már RiO névre hallgatott, mint RiO informatika Online
és az R mi belőle?
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
RiO
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
Recursive acronym. Mint a GNU és még sokan 
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)
Jóvolt olvasgatni, grat, hogy visszatudtál emlékezni. 
[ Szerkesztve ]
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm
ja értem, köszi
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

hemaka
(PH! kedvence)
ez jó volt, érdekes mindig elolvasgatni, hogy egy site honnan is indult és milyen arculatváltásokon ment át.
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”
és én ebben a korban még csak "porbafingó-hobbi-kocka-palánta" voltam. azt se nagyon tudtam, mi az az internet, nemhogy teszteket nézegessek.
érdeklődve várom a további fejleményeket a történetben!!!!
és grat a cikkhez 
Audiatur et altera pars. // mivel mostanság csak telefonról vagyok, nézzétek el, ha lassan válaszolok...
Mindig a kezdetek a legérdekesebb téma 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

JanR
(őstag)
En 5 eve vagyok itt, de jo latni/olvasni, hogy milyen is volt a kezdetekben! 
Grat hozza, nagyon szep munka - ahogy Hancock mondana 
www.oaziscomputer.hu
Én még új fiú vagyok, jó volt megnézni a kezdeteket. 
Ez a BÖBE-s sztori nagyon kész... 
Várjuk a továbbiakat. Tényleg sokat fejlődőt ez alatt az 2 év alatt. 
Amúgy csak Parci fog írni? Vagy nála futnak össze a történelem szálai?
"2 eshetőséget látok: -használj windowst -ne használj linuxot" By zsivagooo
mi sem tudjuk még, hogy hova fejlődik a blog, egyelőre csak a bootolási fázisban van. majd kialakul, fognak írni mások is, egész biztos vagyok benne... 
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
Nézegettem az oldalt, és durva, hogy a fórumon már ott is ezek az avatarok voltak. Szépen megmaradt a későbbiekre is
Na meg a szín is kezdett barnásodni 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
érdekes cikk lett
már 10 éves!!! 
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D
Engem ugyanugy érdekel a jelen s jövő PH!-ja (sőt),mint a dicső mult.
Milyen lenne már ha ezt a régi site-on tudnánk fórumozni 
Mindenkinek(PH! melosok) kötelező napi fél órát a multon merengeni,majd meló vége elött Parcinak jelenteni,Ő meg megírja!Így születnek(sztem) ezek a cikkek... 
"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks
Wowwww, ekkor még nem működött a kaptár system.
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap
De jó látni a kezdeteket! 
PROBLEM? // Ha megdobnak kővel dobj vissza kettővel. // Aki keres az rájön hogy ellopták. // Kicsi a bors de vannak barátai. // Aki mer annál van a kanál. // Aki másnak vermet ás az sírásó. // http://www.youtube.com/RamPaGe93HST
De nagy kar a BOBE-ert, nagyon szivesen kiprobaltam volna 
Gondolom olyasmi volt mint a MenuettOS, csak kicsit regebbi...tenyleg erdekelt volna.
Nah mind1 
"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

Zodicus
(fanatikus tag)
Grat a cikkhez, várom a folytatást!

én is sajnálom, másfél év munkám volt benne legalább.
Király lehet, amikor így szép lassan egy ilyen méretű és tekintélyű dologgá növi ki magát az alkotás 
Nézz magad fölé, félig már olyan mint egy robot. ![;]](/dl/s/v1.gif)
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap
"Copyright ©, 2000 by Balog Márton és Szőts Dávid. Minden jog fenntartva! "
Ekkor már le is volt védve minden, vagy csak jó volt oda írni?
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Nem kell levédetni, a szerzői jog anélkül is megilleti a szerzőt.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Jogos. Még jó, hogy van szerzői joggal kapcsolatos tételem is a 7-i szóbelire. 
De kár, hogy itt már nem elérhető a két kép. 
jó ezeket olvasni 
Parci: megoldható lenne egy RSS erre a rovatra? 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6
Mikor tudjuk meg hogy a kezdeteken milyen szerver(eken) futott és napjainkban min fut a PH! 
Eladó Intel Core I5 650-es gép: http://hardverapro.hu/apro/elado_2honapos_jatekra_epitett_gep_intel_core_i5_6/hsz_1-50.html KATT!
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

_szantos_
(lelkes újonc)
Jó visszaolvasni, bár én csak a prohardver időkben csatlakoztam be, vhol 2002 környékén. Fórum reg. csak jóval később. Grat. a sikertörténethez! Nem is tudtam, h BME körökből indult...
Azért azóta csak fejlődött valamit a park.
Azóta is azok a szerverek vannak? Nekem van egy olyan intel-es szerverem itthon csak 2.2Ghz-es 2Gb-rammal. 2db Xeon Prestonia vagy milyen proci van benne.
Ezekszerint ilyen erős lenne ez a gép? Azthittem valami extra 48procis gépen fut a péhá.
[ Szerkesztve ]
Eladó Intel Core I5 650-es gép: http://hardverapro.hu/apro/elado_2honapos_jatekra_epitett_gep_intel_core_i5_6/hsz_1-50.html KATT!
igazából nem is onnan. én közgázra jártam, a bme-t csak másodállásban
kezdtem el, és nem is jutottam csak a feléig kb. nem bírtam már a bke-bme-ph triót, és hát győzött a ph (idióta beadandókkal szekáltak a bme-n állandóan, meg katalógusozás stb. erre nem volt már időm/energiám, kikoptam szép lassan sajnos).
[ Szerkesztve ]
nos, az adatbázis szerver még mindig ugyanaz a dual opteron, a webszervert viszont lecseréltük egy sun x4150-re, ha jól emlékszem. 1u rack, frankópenge cucc.
Ha jól látom nem alsó kategóriákból épül fel a gép.
Azt hiszem, az én szerverem elbújik e mellett, de ár/érték arányban még mindig én vagyok a nyerő 
(#35): VAlószínűleg nem bántad meg, hogy otthagytad a BME-t, ha nem tévedek.
Üdv Parci!
Az alap avatarokat ki rajzolta? 
gratula az eltelt 10 évhez, és további sok-sok 10 évet kivánok 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Lala6
(őstag)
Most biztos én vagyok a hülye, de hol az első rész?
Amúgy ez a cím még működik: http://plusabit.tvnet.hu/html/_rovatok/fooldal/index_ie_1024.php 
Konfigom: http://lala.digiportal.hu
bartereltük a sun-nal, remélhetőleg mindenki jól járt.
a bme-t egyelőre nem bánom, de a nagy kérdés az lesz, hogy ugyanezt mondom-e 30 év múlva is.

Viktor77
(MODERÁTOR)
Cikk legalja, előzmények.
Bazinga!
az icq 
Jajj, nem akarok itt indiszkrét lenni, de ne mond, hogy nem tartalékoltál be 30 évre
Vagy ha még nem, folyamatban. Azért nem rossz biznisz az online média.
Na meg amennyi fizető hirdetőt hozunk a boltnak 
szerintem nagyon durván illúzióid vannak... 
maradjunk annyiban, hogy mostanában inkább a túlélésért való küzdés megy. és a szerencsések nem veszteségesek. 30 évre betartalékolni? ehh... 13-15 főállású ember van a cégnél, számolj, hogy ez mekkora költség. az online média, ráadásul az IT média most nagyon rossz "biznisz". az egész piac döglődik, nagykerek, kiskerek és az újságok is.
picit erről is szól majd ez a blog.
Külső infóból (elvileg közös "ismerős"), hallottam ezt-azt, abból következtettem.
Viszont azért meg lehet kényelmesen alapozni a jövőt, ha figyel az ember a pénzére, gondolom.
Kíváncsi leszek arra a részre, ami ezt taglalja majd.
[ Szerkesztve ]

Lala6
(őstag)
Mondtam én, hogy én vagyok a hülye, pedig végigolvastam 
Konfigom: http://lala.digiportal.hu

Zewa
(senior tag)
De nagyon király!
Jó ilyeneket olvasni! Remélem sokáig velünk lesztek!

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"
bírom ezeket a "haver haverja mesélte" dolgokat. a haver haverja biztos mindent jól tud. én meg biztos direkt titkolózom, és ez igazából csak azt jelentheti, hogy neki van igaza. mivel szemmel láthatóan mindenki mindent tud, az már mindegy is, hogy én mit mondok. mit is mondhatnék..?
csak három dolgot:
- egy picit azért zavar/pofátlanság, hogy/ahogy a zsebemben turkálsz
- jelenleg a hosszútávú túlélésért küzdünk
- nincsenek mindenféle tartalékaink
páros napokon úgy érzem, jobban járnék egy egyszerű alkalmazotti állással, ahol a para és rettegés, jövőért aggódás helyett aggódhatna a főnököm, én meg kapnám a fizut, akkor is, ha 110 és akkor is, ha 70 százalékos munkát végzek. persze nem akarok rinyálni, mert a szabadság sokat ér, akár a hétvégenkénti és éjjeli munka árán is. és így legalább nincs egy barom főnök, aki naponta megalázza az embert és hülyeségeket csináltat vele.
úgy viszont tényleg elég szar a jelenlegi, nem vidám körülmények között dolgozni, hogy közben "az olvasók" összekacsintanak, hogy no, ezek tutira jól megszedik magukat, zsíros kis ph-sok. két embert kellett elküldenünk az elmúlt pár hónapban, kizárólag az anyagiak miatt.
(nagyon-nagyon off: egy normális országban akár az is előfordulhatna, hogy egy ekkora weboldallal valóban gazdagok, "sztárok" vagyunk. ami a durva, hogy ott még büszkék is lehetnénk magunkra, és az emberek is teljesen természetesnek vennék ezt, azt gondolnák, hogy megérdemeljük.)
Félre értesz, olyan ember mondott 1-2 dolgot, akit te és én is ismerek, de ez még sokat nem jelent, én is tudok a Józsiról mondani sok mindent, attól még lehet hülyeség.
Nem volt célom indiszkrétnek lenni, mások zsebében turkálni, de ahogy te is írtad, egy külső olvasó nem a két elküldött embert és az egyik napról a másikra való életet látja, hanem a millió reklámot, cikket, tartalmat, amiből következtet. A következtetés pedig vagy helytálló, vagy nem. Ez esetben akkor nem.