Amint a blokkon is látszódik az EK gyártmányáról van szó, az pedig csak a referencia kártyákra szerelhető.
Sajnos elég nehézkes jelenleg az ellátás, jómagam is erre várok.
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
Amint a blokkon is látszódik az EK gyártmányáról van szó, az pedig csak a referencia kártyákra szerelhető.
Sajnos elég nehézkes jelenleg az ellátás, jómagam is erre várok.
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!

Én is bevizeztem a HD 6850-et de gyorsan le is töröltem nehogy zárlatos legyen. 
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Ez valóban nem lesz egy olcsó megoldás...

És kitetted a Napra száradni, ugye? 
[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\
Tetszik az a vizesblokk. Jól mutat azzal a kártyával.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
(#8) Silentfrog

Én amennyire szeretem a pálinkát,biztos ,hogy nem vizzel hűteném! 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

"Fiam levágtam egy tyúkot, mit főzzek belőle? Pálinkát édesanyám, pálinkát." 

Aki másnak vermet ás az sirásó!

Annyira nem is forrófejű a 7970, de jóval halkabb megoldás az biztos.

Szeretem ezeket a vékony megoldásokat a házban. 
DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db
Erre vártunk ... most már nyugodtan alhatunk ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

Ezt a user önmaga is me tudja csinálni méghozzá valószínűleg olcsóbban is csak meg kell venni az EK blokkot. Viszont a nemrég beharangozott 1325mhz-es Sapphire Atomic Edition csak nem akar megérkezni pedig arra várok már 1 ideje és majd arra fogok tenni egy vízhűtéses blokkot.