"legmeghajtó"? 
Nagyon jó kis cucc és Pioneer minőség. Szerintem lesz piaca még így Karácsony után is! 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

"legmeghajtó"? 
Nagyon jó kis cucc és Pioneer minőség. Szerintem lesz piaca még így Karácsony után is! 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Nemtudom miért eröltetik ezt a szabványt Drága a lemez is meg a lejátszó is Nembeszélve full hd tv is kell hozzá
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Igen lessz piaca majd ha annyiért árulják mint a dvd lejátszót vagy legalább is reális áron Szerintem igen kevés vásárlói réteget érint ez a lejátszó
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál
Egy kicsit későn jött, de legalább nagyon jó felszereléssel.
@szaszabee: Aki megtud venni egy ilyen készüléket annak már ott a nagyképernyős tv a házában ami képes 3d bluray filmek megjelenítésére, szerintem. 
[ Szerkesztve ]
Formula 1 - Ferrari! mi más?

Viszont valószínű még mindig elég széles réteget ahhoz, hogy megérje piacra dobni. (Ne csak Magyarországra gondolj.) De ha annyira biztos vagy az ellenkezőjében, rajta, add be a CV-d a Pioneer marketing osztályára, az ilyen helyeken nem fizetnek rosszul.
Léteznek már olcsóbb lejátszók, a TV-k ára is látványosan csökken. Én inkább a 6-7000 forintos filmeket fájlalom.
[ Szerkesztve ]

Igen, az kell hozzá. Filléres dolog.
[ Szerkesztve ]

Szerintem ez a TV az egyik legrosszabb vétel. A 3D-hez kicsi is, gyenge minőségű is és ráadásul még drága is.
Hmm, jó kis lejátszónak tűnik.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

és nem is csúnya ![;]](/dl/s/v1.gif)
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???
Bezony ám, szép kis darabra sikeredet.
Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

És ki beszélt itt 3D-ről? a FullHD volt a kulcskérdés... 

Azt 40"-on is olcsóbban megkapod ennél, persze az nem "lettévé". Most látom, hogy a 6000-es nem is tud 3D-t. Akkor nem ez, hanem a 8000-es volt a gagyi 3D-ben.
[ Szerkesztve ]

Nekem a BDP-430 is tökéletes lenne sőt ha bejön be is ruháznék egyre az Mkv miatt is
Végre van név is nem csak az a hulladék LG.
BDP-430
ez kell nekem
Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!
Jól néz ki ez a lejátszó.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

"Drága a lemez is"
ja, már 3-400ft-ért kapni, nem is rosszat!
Legalább 5 dvd ára.
Ja, hogy a kapacitás is 5x-ös? 
Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

Ráadásul a márka is a jobbak közül való... 
Bezony ám, az egyik legjobb márka e téren.

"hulladék LG"
Látom itt is kezded a fikázást, nehéz megállni tudom. 
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

Ha majd lentebb csúszik az ára, lesz belőle itthon is, bár a 3d annyira még nem hoz lázba.
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
Addig tényleg felesleges, amig nem terjed el a 3D technológia. Addig csak drága, és nem használod ki...csak jól mutat, és jó érzést ad, hogy neked van egy ilyened.