Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) adnoctum18

adnoctum18
(senior tag)

Az első bejön nagyon! :C

"gép természetesen táv irányítható"
távirányítható

Kutya, macska arcfelismerés meg rulz, de hívjuk inkább pofafelismerésnek szerintem.:D

[ Szerkesztve ]

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."--- ---- Dropbox account, 2,5 giga tárhely ingyen, bárhonnan: http://db.tt/byNr9zK ----

(#3) FEDman válasza adnoctum18 (#1) üzenetére

FEDman
(őstag)

(#4) adnoctum18 válasza FEDman (#3) üzenetére

adnoctum18
(senior tag)

Tudom, hogy nem vagyok trendi, de zsánereim az oldschool kinézetű gépek.:D

Oly EP 1 ahh kéne!:D (de bármelyik régi PEN is...:D)

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."--- ---- Dropbox account, 2,5 giga tárhely ingyen, bárhonnan: http://db.tt/byNr9zK ----

(#5) FEDman válasza adnoctum18 (#4) üzenetére

FEDman
(őstag)

Én is imádom a retros cuccokat, csak nem mindegy hogy mihez és hogyan nyúlnak vissza! ;)

[ Szerkesztve ]

(#6) wfalcon válasza FEDman (#5) üzenetére

wfalcon
(kvázi-tag)

Az i10-hez azért elég ügyesen nyúltak vissza (sőt, érzésem szerint a típusszám sem véletlenül az ami).
Kicsit kisebb pixelhalom, nagyobb méretű érzékelőn és egy vakupapucs a púpjára jól jönne - bár a 110-en sem volt, azt hiszem.

[ Szerkesztve ]

(#7) madgie válasza wfalcon (#6) üzenetére

madgie
(VIP)

Ja, csak pont nem úgy, ahogy kéne. Kapunk egy nagy átfogású, de relatív sovánka fényerővel bíró objektívet, ami egy körömpiszoknyi érzékelőre rajzol, de ehhez mérten legalább böszme vázat építettek köré :(

[ Szerkesztve ]

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#8) wfalcon válasza madgie (#7) üzenetére

wfalcon
(kvázi-tag)

"relatív sovánka fényerővel bíró objektívet, ami egy körömpiszoknyi érzékelőre rajzol"

Bill Gétszet :Y szabadon idézve: ebben a kategóriában ez elég lesz. :(

"ehhez mérten legalább böszme vázat építettek köré"

Legalább messziről nem tűnik kompaktnak. :)

Azért a meglevő dslr-em mellé betenném a táskába másod gépként.

(#9) Zozzant

Zozzant
(őstag)
LOGOUT blog

Ilyesmire kell pazarolni pénzt paripát fegyvert??? Lehangoló :(((

(#10) FEDman válasza wfalcon (#8) üzenetére

FEDman
(őstag)

"Legalább messziről nem tűnik kompaktnak."

Pont az a bajom, hogy itt ki is fujt a történet. :)
Egy jó retro gép nem csak külsejében hasonlít a nagy elődre, de a szellemiségéből is átcsempész valamennyit.
Az eredeti Pentax 110-es egy miniatürizált tükörreflexes fényképezőgép volt igazi optikai keresővel, tüköraknával, prizmával.

Ezzel szemben ez az új I-10-es csak annak akar látszani, de valójában csak egy átlagos buta kompakt.

(#11) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem az i10 tetszik. Lehet, hogy buta kompakt, de van, akinek nem is kell több. A H90 viszont szörnyű ronda (méghogy elegáns kompakt!?).

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#12) wfalcon válasza FEDman (#10) üzenetére

wfalcon
(kvázi-tag)

Szerintem ez a róka, meg a több bunda tipikus esete.
Ha az általános fejlesztési módszereket veszem alapul, nagyon úgy tűnik, hogy a Pentax ezzel - az amúgy pofás külsővel - egy viszonylag régi (~2-3 éves, bár a tervek régebb óta a páncélszekrényben hevernek) fejlesztésből remél még több bevételt. Belepakol némi újdonságot, de alapvetően egy, már forgalomban lévő cuccot csomagolt új dobozba.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.