Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Persze az is igaz, hogy idővel egyre inkább teret hódítanak a passzív, illetve szemüveg nélküli megoldások.

ezt várom nagyon :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#2) kapeti07

kapeti07
(senior tag)

Reméljük sikerrel járnak és még több cég fog felsorakozni mögöttük.

Mondjuk ennyi erővel lehetne egységes telefon és notebook-töltő is. Az valahogy előreválóbb szerintem mint a 3D-s szemcsi.

DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db

(#3) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

az utolsó mondatban van a megoldás :K

(#4) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gratulálok, hogy ezt felismerték. Már csak az kell hozzá, hogy a többi gyártó is beálljon a sorba.

Sectumsempra - For Enemies

(#5) Drenadar

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

én meg azt várom, hogy ne legyen megerőltetőbb, vagy gyomorforgatóbb a 3D-s film nézése mint a normális :D

(#6) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Na végre.
Egyébként következőnek törjenek lándzsát a normálisan kinéző szemüvegek mellett is...

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#7) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

ja hogy már 3D notebook is van ....az jó ;]

#6 Day 'n' Nite - sztem alakban nem lesz előre változás, az egyébként is szemüveges embereknek egy + 3D szemüveg mellett is kényelmesen elviselhetőnek kell maradnia.

[ Szerkesztve ]

EVO & STi power

(#8) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Én tudatlan azt hittem, hogy alapból egyformák a szemüvegek... De igazából nem lepődtem meg rajta, hogy tévedésben éltem. A fent említett mobiltelefon és notebook töltő egységesítés szerintem is előrébb való lenne. :U Hány évtizede van mobiltelefon és hány éve 3D? Először egy régi problémát kéne megoldani.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#9) Duree

Duree
(PH! addikt)

Valahogy nem nagyon tud érdekelni a 3d tévézés,Valahogy ez a szemüveg nekem nem jön be.Amikor majd szabványosítják,és nem lesz többféle variáció,na majd akkor elgondolkodom rajta

(#10) TESCO-Zsömle válasza Day 'n' Nite (#6) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Polarizált passzív 3D, és már viheted is az Oakley szemüvegét...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#11) DMG

DMG
(fanatikus tag)

Megfordult elborult elmémben, hog ypasszív megoldás vonalon lehetne szabadalmaztatni dioptriás kontakt lencsét 3D-s TV-zés céljából. :DD Se szemüveg, se hánytató prizmák. :DD

Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

(#12) lujó55

lujó55
(őstag)

Elvették Riddicktől? :N

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#13) Paulo5577

Paulo5577
(újonc)

Gyakorlatilag, már a spájzban a legtöbb gyártónak meg van a szeműveg nélküli 3D-s tv.

Viszont árban még nem tudják(akarják) kihozni elfogadható árban.

Azon meg annyira felesleges agonizálni, hogy legyen egységes szabvány. Mire kiforrná magát, addigra poton pénzért veszünk szemüveg nélküli 3d-s tv.

Inkább elérhető áron legyen 42 " OLED tv.

(#14) Angel1981 válasza Morden24 (#4) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Ha nem megy a szekér, tolni kell! ;]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.