Jó kis akkumulátorok az Eneloop-ok. Gondolom nem fognak megszűnni, hogy a Pana a saját termékét nyomja. Van neki egyáltalán ilyesmi akkumulátora?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Dell töltő PA-12 gyári dell 19.5V 3.34A használt hálózati adapter / töltő Dell PA-10 4.62A
Dell Latitude E4200 E4300 E4310 E6400 E6410 E6500 E6510 E6320 E6420 E6520 XT magyar billentyűzet ÚJ
Dell Latitude E6400 E6500 E6400 ATG Precision M2400 M4400 Latitude D620 D630 gyári új akkumulátor
Dell Precision M6400 Precision M6500 világítós magyar billentyűzet Studio XPS 1340 magyar billentyű
Eladó teljesen új Dell fedlapok Latitude D620 D630 XPS M1330 fekete vagy piros CCFL

vottokar
(fanatikus tag)
Remélem azért a Sanyo nevet legalább az akksiknál megtartják. Ott azért jóval ismertebbek, mint a Panasonic.
És legalább tudnám, hogy mit kell továbbra is vennem, ha megbízható akksikat szeretnék. 3 garnitúra most is használat alatt van.)
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

LaMotta
(fanatikus tag)
Köszi
!
Osztom vottokar gondolatát, hogy jó lenne, ha meghagynák a márkát.
Nekem 4-4 (AA - AAA) eneloop-om van, tökéletesen elégedett is vagyok velük. Lassan merülnek, nagyon jó a feszültségleadásuk.

madgie
(VIP)
Pana Infinium dettó, nekem meg olyanom van. Ettől függetlenül az Eneloop megmaradhat, mert ismertebb 
[ Szerkesztve ]
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia
1 jenes változás 12 milliárd forintos eltérést jelent XD
Genesis Montana - újra kétkeréken

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Valamit nem értek. A Panasonic alapítója Matsushita. A sógora is Matsushita?
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Kicsit hulyere sikerult az a mondat, de az emlitett Matsusita a Pana alapitoja, a sogort ugy hivjak, hogy 植井 歳男.
(Iue Toshio)
[ Szerkesztve ]
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Akkor már csak a "h" betű hiányzik. 
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

KTTech
(HÁZIGAZDA)
Javítottam a h betűt... valahogy lemaradt, pedig van bőven olyan cuccom, amin még a Matsushita felirat van a gyártó nevénél
(nem régen változtatták meg a cégnevet Panasonicra).
www.prohardver.hu - www.kttech.hu

Mr.Minyi
(kvázi-tag)
A sanyo igencsak elismert az aksik terén és remélem így is marad ez a tendencia,majd kiderül,mi változik és mi marad...
Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

Degeczi
(PH! addikt)
nagyon régi név a Panasonic, csak régebben elkülönítették pl. az igényesebbnek szánt hangkeltőket Technics névvel - amivel aztán pár éve fölhagytak (részben le is álltak a termékekkel, részben a "Panasonic" név alá vitték át. Mára csak a zenészcuccok maradtak Technics név alatt)
érdekes, h a JVC-t (ami az 50-es évek óta a Matsushita tulajdonában volt) meg tavaly adták el

KTTech
(HÁZIGAZDA)
Márkanévként tényleg nagyon régi a Panasonic név, de korábban Matsushita Electronic Corp. volt a cég neve, ez ha jól emlékszem 1-2 évvel ezelőtt változott meg Panasonic Corp.-ra. A Techics márkanevet én is sajnálom... mára már csak a kazettás deck-em emlékeztet rá otthon (egy jó öreg Technics RS-AZ6)... De ugyanilyen márkanév (részben már csak volt) a Technics mellett a Ramsa, a National, és ki tudja a Sanyo milyen nevet fog viselni...
A JVC-t meg nem is tudtam, hogy eladták... most néztem, hogy a Kenwood és a Sparx vette meg a részvények 30%-át (17 és 12,8%). Mondjuk még így is a legnagyobb rész a Panasonic kezében maradt (36.8%).
www.prohardver.hu - www.kttech.hu

zsiga667
(PH! kedvence)
.
[ Szerkesztve ]

zsiga667
(PH! kedvence)
"ez ha jól emlékszem 1-2 évvel ezelőtt változott meg Panasonic Corp.-ra"
3 hónapja. 
[link]