Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) LaMotta

LaMotta
(fanatikus tag)

Jó kis akkumulátorok az Eneloop-ok. Gondolom nem fognak megszűnni, hogy a Pana a saját termékét nyomja. Van neki egyáltalán ilyesmi akkumulátora?

(#2) Cassidey válasza LaMotta (#1) üzenetére

Cassidey
(VIP)
LOGOUT blog

Igen, van, a Panasonic Infinium.

(#3) vottokar

vottokar
(fanatikus tag)

Remélem azért a Sanyo nevet legalább az akksiknál megtartják. Ott azért jóval ismertebbek, mint a Panasonic.
És legalább tudnám, hogy mit kell továbbra is vennem, ha megbízható akksikat szeretnék. 3 garnitúra most is használat alatt van.)

"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

(#4) LaMotta válasza Cassidey (#2) üzenetére

LaMotta
(fanatikus tag)

Köszi :R!

Osztom vottokar gondolatát, hogy jó lenne, ha meghagynák a márkát.
Nekem 4-4 (AA - AAA) eneloop-om van, tökéletesen elégedett is vagyok velük. Lassan merülnek, nagyon jó a feszültségleadásuk.

(#5) madgie válasza LaMotta (#4) üzenetére

madgie
(VIP)

Pana Infinium dettó, nekem meg olyanom van. Ettől függetlenül az Eneloop megmaradhat, mert ismertebb :)

[ Szerkesztve ]

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#6) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

1 jenes változás 12 milliárd forintos eltérést jelent XD

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#7) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Valamit nem értek. A Panasonic alapítója Matsushita. A sógora is Matsushita?

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#8) dabadab válasza Jim Tonic (#7) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kicsit hulyere sikerult az a mondat, de az emlitett Matsusita a Pana alapitoja, a sogort ugy hivjak, hogy 植井 歳男. :) (Iue Toshio)

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#9) Jim Tonic válasza dabadab (#8) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Akkor már csak a "h" betű hiányzik. ;)

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#10) KTTech válasza Jim Tonic (#9) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Javítottam a h betűt... valahogy lemaradt, pedig van bőven olyan cuccom, amin még a Matsushita felirat van a gyártó nevénél :) (nem régen változtatták meg a cégnevet Panasonicra).

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#11) Mr.Minyi

Mr.Minyi
(kvázi-tag)

A sanyo igencsak elismert az aksik terén és remélem így is marad ez a tendencia,majd kiderül,mi változik és mi marad...

Don't live your life in vain!! Motorola Defy!

(#12) Degeczi válasza KTTech (#10) üzenetére

Degeczi
(PH! addikt)

nagyon régi név a Panasonic, csak régebben elkülönítették pl. az igényesebbnek szánt hangkeltőket Technics névvel - amivel aztán pár éve fölhagytak (részben le is álltak a termékekkel, részben a "Panasonic" név alá vitték át. Mára csak a zenészcuccok maradtak Technics név alatt)

érdekes, h a JVC-t (ami az 50-es évek óta a Matsushita tulajdonában volt) meg tavaly adták el

(#14) KTTech válasza Degeczi (#12) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Márkanévként tényleg nagyon régi a Panasonic név, de korábban Matsushita Electronic Corp. volt a cég neve, ez ha jól emlékszem 1-2 évvel ezelőtt változott meg Panasonic Corp.-ra. A Techics márkanevet én is sajnálom... mára már csak a kazettás deck-em emlékeztet rá otthon (egy jó öreg Technics RS-AZ6)... De ugyanilyen márkanév (részben már csak volt) a Technics mellett a Ramsa, a National, és ki tudja a Sanyo milyen nevet fog viselni...

A JVC-t meg nem is tudtam, hogy eladták... most néztem, hogy a Kenwood és a Sparx vette meg a részvények 30%-át (17 és 12,8%). Mondjuk még így is a legnagyobb rész a Panasonic kezében maradt (36.8%).

(#15) zsiga667 válasza KTTech (#14) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

.

[ Szerkesztve ]

(#16) zsiga667 válasza KTTech (#14) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

"ez ha jól emlékszem 1-2 évvel ezelőtt változott meg Panasonic Corp.-ra"
3 hónapja. :)
[link]

(#17) KTTech válasza zsiga667 (#16) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Akkor rosszul emlékeztem :) Mondjuk elég régen olvastam a hírt, így azért majdnem stimmel az 1 év, legalábbis a bejelentéstől...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.