Teljesen valószinű volt, hogy mostanában záporoznak a RAM-ok.
Hiszen nyakunkon a megjelenés.
Azért remélem majd a iC7 árak madj azért mérséklődnek kicsit.
Family Guy Online - Closed Beta
Dell Latitude E6400 E6500 E6400 ATG Precision M2400 M4400 Latitude D620 D630 gyári új akkumulátor
Dell Precision M6400 Precision M6500 világítós magyar billentyűzet Studio XPS 1340 magyar billentyű
Eladó teljesen új Dell fedlapok Latitude D620 D630 XPS M1330 fekete vagy piros CCFL
Dell gyári eredeti notebook táska laptop táska 13,3" as méretig ideális XPS M1330 Studio XPS 13 1340
Dell Inspiron Dell mini magyar billentyűzet 1110 1100 mini 9 mini 12 Inspiron 1210
Teljesen valószinű volt, hogy mostanában záporoznak a RAM-ok.
Hiszen nyakunkon a megjelenés.
Azért remélem majd a iC7 árak madj azért mérséklődnek kicsit.
Family Guy Online - Closed Beta

Remélem nem jár áremelkedéssel a dolog

pedig de, az egy hónapja vett ddr3 ramom (2*2 1600) nettó +5 ropival kerül többe a nagykerben....
(#4) darkarthur

Az az Team Xtreem LV 2200 fincsi 
Lassan nem is volna rossz dolog DDR3-ra váltani.
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

A CL7-es 1866-as ram is elég derék.
Kéne már valami ami visszanyomja a ddr3 ramok árát! Mostanában mintha 10-20%-kal drágábbak lennének... vagy csak én látom úgy?
[ Szerkesztve ]
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"
Most néztem meg, a leggagyibb 6GB-os kit is 36k
Pedig i7-ben gondolkozom. Mivel irdatlanul drágák az 1156-os procik.
Ja,pedig az ember azt várná hogy egyre olcsóbbak legyenek erre...
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
Már 2200-nál tartanak, alig bírom követni
Egyik gyártó 2 uncia ezet tesz bele, másik 1/3-ot WTF...
Egyébként az Intel nem fogja levinni a Ci7 árát 'baráti' árra, mert az az Elit. Többieknek AMD meg 1156...
,,mely ugyan nem rendelkezik nagy memóriaigénnyel, de kétségtelenül kellemes szórakozást ígér."
![;]](/dl/s/v1.gif)
nekem is ez jutott eszembe
"A Super Talent úgymond „zöld” gondolkodásmóddal közelíti meg a dolgokat, így nem lehet kérdés, hogy a frissen bejelentett, alacsony profilú DDR3 memóriamodulok a környezetbarát gyártás jegyében születtek. A vállalat elmondása szerint az 1,5 volton üzemelő termékek gyártásánál 38%-kal kevesebb FR4 üvegszálra van szükség, és a rézfelhasználás is a harmadára csökkent." egyik oldalon a másikon meg a prémium kategória miatt dupla uncia réz, stb
True Success is Blonde

2200 es DDR3-ból éppen elférne itthon a 3x2GB 
.::www.megadanceradio.hu::.
Azta micsoda csúnya időzítések DDR 2-nél. Megvoltam róla győződve, hogy már modernebb a technika a mobil szegmensben is. Vagy talán ott mások a chip-ek? A másfajta elrendezés nem számít.
"és a rézfelhasználás is a harmadára csökkent" - Az ember már nem is tudja eldönteni, hogy az a jó neki ha kétszer annyi rezet használnak, vagy éppen ha csak harmad annyit. Harmadannyi rézért kisebb teljesítmény a jutalom az biztos, de akkor már minek váltson az ember rá, főleg HTPC-be minek DDR3 ugye.
<-ƘƘ-> Rendszerment